rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 30 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 30 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La sexualitat i el plaer arribaran al seu punt més àlgid. Si la temptació truca a la porta, no hi ha cap problema en què caiguis a les seves garres, sempre que no tinguis parella. Si en el terreny econòmic perceps alguna injustícia, no et quedis callat i evita convertir-te en còmplice. Els astres afavoreixen el control sobre les teves emocions i desitjos, però també faciliten l’aparició de migranyes. 

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Les relacions afectives estaran marcades per la tendresa, i, si tens parella, Mercuri incrementarà la sensualitat i les vostres ganes de satisfer fantasies. Rebràs senyals que et conviden a no malgastar els diners, que és quelcom que t’encanta però fa que t’acabis penedint d’haver-ho fet. És probable que visquis algun problema domèstic al llarg de la jornada, però la bona notícia és que Plutó cuidarà de la teva salut.

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Jornada de disbauxa quant a relacions, amb entrades i sortides de nous pretendents, i on tindràs un gran potencial per a lligar. Controla la intensitat energètica i enfoca-la només en aspectes positius. Els astres afavoreixen la creació d’un projecte nou que et pot fer d’or. L’esquena et pot jugar una mala passada, i ja fa temps que causa molèsties, així que demana hora a un fisioterapeuta com abans millor. 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si tens parella, l’horòscop et recomana que vigilis amb les discussions que impliquen terceres persones, perquè haureu de posar-ho tot de la vostra part per tal d’evitar acabar malament. Tens molt bones idees, però perquè funcionin és necessari que les treguis a la llum i les treballis amb ganes. Durant la jornada gaudiràs d’unes habilitats diplomàtiques excel·lents, utilitza-ho a favor teu. 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Si tothom admira la teva parella, i et sents una mica desplaçat i gelós, mira de configurar la teva ment per apartar els sentiments negatius, ja que no t’aportaran res de bo. Si econòmicament et planifiques d’una manera concreta, a la pràctica no ho facis tot al revés. Assumeix un control més exhaustiu de les finances. Per molt que hi hagi estones que prefereixis estar sol, no deixis de relacionar-te amb els teus amics i amb la gent que et fa sentir bé.  

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els planetes incideixen especialment en els canals comunicatius amb els teus éssers més propers, per tal que puguis solucionar els aspectes que hagin quedat pendents de resoldre amb la teva família. Et sentiràs especialment confiat en temes econòmics, fet que pot resultar positiu però també pot tirar per terra tot l’esforç de les darreres setmanes. La millor arma per combatre els problemes que vagin sorgint és la de l’optimisme i el bon humor. 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Últimament tens el magnetisme disparat, i la teva vida s’ha omplert de pretendents amorosos. Medita bé abans de realitzar cada pas i de prendre cada decisió. La jornada a la feina es presenta amb dificultats, possiblement per culpa d’un cap més jove que tu que et traurà de polleguera. Desterra l’obsessió per la perfecció que viu al teu interior, només et conduirà a frustracions i desmotivacions. 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La unió de Mercuri amb Venus farà que irradiïs tanta creativitat i sexualitat que et convertiràs en allò que es considera ‘un home o dona fatal’. L’Univers t’enviarà molts senyals que et permetran saber amb seguretat cap on t’has d’encaminar. La teva casa reclama una renovació integral de la decoració, que generi un feng shui molt més positiu del que hi ha actualment.

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Existeix una situació de tensió amb una persona important que actualment està molt lluny de poder solucionar-se, i tot a causa del teu orgull. Millor que iniciïs nous camins i t’obris a noves relacions. Una persona del teu entorn et proposarà un negoci, però assegura’t que tots els temes legals estan correctament lligats si no vols patir algun disgust important. La mucositat del pit pot derivar en un problema més greu, així que posa-hi remei quan puguis.   

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Les idees preconcebudes sobre l’amor i les relacions tan sols aconsegueixen que tanquis les portes a històries que poden valdre molt la pena. Sentir-se bé a la feina és una de les millors sensacions que poden existir, així que no dubtis en implementar mesures per millorar l’ambient de treball. Passa pàgina en aquells assumptes del passat que t’impedeixin avançar i amenaça la teva felicitat i el teu benestar emocional. 

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No desconfiïs tant de la gent amb la qual et relaciones. Si algú s’apropa a tu, és perquè realment li interesses. Si segueixes la intuïció i evites tancar-te en tu mateix, tindràs molt bona sort i gaudiràs de l’abundància material. En un procés de recuperació d’una malaltia, l’actitud és un pilar fonamental per superar els contratemps i seguir endavant. 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

No és el mateix estimar que desitjar, i és important entendre les diferències per evitar caure en malentesos i prendre decisions equivocades. Si busques feina, els astres t’enviaran diversos senyals al llarg de la jornada que et serviran de guia, i junt amb el teu instint, configuraran una resposta infal·lible. Si vols callar la teva ment i no saps com fer-ho, la meditació és el remei ideal per recuperar el control dels pensaments.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris