La predicció astral del 31 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 31 de gener

Àries21 MAR - 19 ABR

En el cas que tinguis un mal dia per les qüestions que siguin, queda terminantment prohibit pagar les frustracions dins de la teva llar.

A la feina, seria idoni que reconeguessis els teus assoliments, que estiguessis una mica més orgullós de tu mateix quan aconsegueixis aconseguir els teus objectius.

No siguis esclau dels teus propis impulsos i excitacions, i si decideixes emprendre nous reptes per a millorar el teu benestar, no canviïs demà de decisió.

Taure20 ABR - 20 MAI

Els astres us conviden a tu i al teu company o companya de viatge al fet que no perdeu la individualitat. Si cadascun de vosaltres forma part d'aquest equip, és perquè valeu molt per separat.

Els diners no circularan amb especial cura per les teves mans, encara que tampoc hi haurà pagaments importants ni perdràs beneficis, que no està gens malament. 

Vivim en una era en la qual estem dominats per les tècniques de màrqueting, i aquestes afecten molt a la forma que tenim de percebre la salut i el benestar.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Els teus constants canvis d'humor acabaran afectant la teva relació de parella. Després d'uns dies de discussions el més probable és que l'altra persona et plantegi un ultimàtum.

T'arribaran a casa una sèrie de factures que has de pagar com més aviat millor, sobretot si vols evitar els recàrrecs, que podrien ser molt dolorosos.

A vegades t'excedeixes massa amb els dolços i els aliments rics en greixos. Per a evitar-los el millor és que no els compris, ja que així no tindràs la temptació de menjar-los a tota hora.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Igual que et quadres un temps per a anar al gimnàs, per a menjar, o fins i tot per a sortir abans de casa quan vas al treball per què no dediques temps cada dia a la teva parella?

La combinació de Júpiter i Urà sobre el teu cel et convida a pensar en el futur, i al fet que siguis una cigala que guardi recursos per al dia de demà.

Tindràs coneixement de problemes de salut d'una persona que estimes molt, però no sabràs exactament què li ocorre, perquè desconeixes els símptomes de la malaltia.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Si estàs en parella, podríeu apropar postures a la tarda, ja que els astres afavoreixen l'enteniment i les reconciliacions. Intenta evitar els temes conflictius.

Les coses no estan anant bé en el que refereix a la teva economia. Els diners no t'aconsegueix i veus l'acumulació de comptes per pagar, encara que estàs treballant bastant.

Si vas a nedar, procura utilitzar taps protectors per prevenir infeccions i renta bé el teu cap per higienitzar amb aigua clara les teves orelles.

Verge23 AGO - 22 SET

Abans de començar una relació nova vols tenir la seguretat que mai més tornaràs a sofrir com en el passat, on et van fer molt de mal aprofitant-se del teu bon cor.

Verge, abans de fer qualsevol mena de compra has d'analitzar si realment necessites aquest producte i si li trauràs partit amb el temps.

Tingues molta cura amb els canvis de temperatura, sobretot si visites centres comercials o espais públics. Pot implicar-te dolor de gola.

Balança23 SET - 22 OCT

La present energia astral farà les coses costa amunt en el pla social, els del teu voltant es mostraran més polèmics del normal. I tu sense fer res per a provocar els conflictes!

Últim dia del mes, és hora de fer balanç de tot el que has aconseguit. Has treballat molt i tot aquest esforç ha donat els seus fruits. Genial!

Alguns senzills canvis com corregir la postura, variar la dieta, conrear l'intel·lecte o cuidar les emocions provocaran una millora de la teva salut en cadena.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

No deixis que el dia acabi sense esborrar del teu cor aquest empipament cap a una persona que és molt important per a tu. Després d'una gran discussió, arriba l'hora de reconèixer la teva part de culpa.

Per fi reps una recompensa per aquest treball en el qual t'has aplicat últimament. Tota la disciplina intensa aconsegueix el reconeixement que es mereix.

L'aigua conté poders curatius de sanació i neteja, és el millor remei per als mals emocionals de l'escorpí… Et connectes amb la intuïció quan estàs en contacte amb ella.

Sagitari22 NOV - 21 DES

La condició física és molt important per a sentir-te en plenitud amb la teva ment i el teu esperit, i avui presa més rellevància que mai, perquè necessites reforçar la teva sensació d'atracció.

La jornada posarà a prova la integritat dels teus principis, i només si ets capaç de mantenir la fermesa de les teves conviccions aconseguiràs conservar la teva credibilitat a ulls dels altres.

Els astres adverteixen una lleugera pèrdua de la teva fortalesa, i això pot acabar en una caiguda dels teus defenses que et faci contreure noves malalties.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Les converses que desitges tenir amb la teva parella s'interrompen avui i sents que és una tendència repetitiva, alguna cosa que has de canviar urgentment.

Hauràs de passar un mal moment en el teu treball. Dues persones discutiran en la teva presència. Si és possible, sigues neutral i no emetis cap judici.

L'angoixa i la tensió emocional t'inclinen a certa tendència hipocondríaca. A la primera comences a sospitar de cada dolor o símptoma.

Aquari20 GEN - 19 FEB

El moment amarg d'aquest dijous l'aporta una amistat que creies ferma i descobreixes que sali de la teva vida donant un cop de porta. No et preocupis, el teatre de la vida és així.

Les despeses imprevistes, al costat de les teves expectatives tal vegada massa optimistes, t'han fet gastar (una altra vegada) més diners del que t'havies proposat a principis de mes.

Portar una actitud positiva està relacionat amb un temps de vida més llarg. Allunyar els mals pensaments et farà sentir millor, al mateix temps que sofriràs menys de malalties.

Peixos20 FEB - 20 MAR

El cop dur d'aquest dijous vindrà d'una amistat que creies ferma que sortirà de la teva vida donant un cop de porta. No et preocupis, el teatre de la vida és així.

Vigila: hi ha algú que t'està fent treballar per ell. Et fa càrrec de part del treball que li correspon i tu no t'has adonat d'això.

Per a sacsejar-te les males vibracions el millor que pots fer per la teva salut, el teu cos, la teva ment i la teva ànima és dormir. Després d'un dia complex intenta tornar a casa aviat i dorm tot el que puguis.