ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 31 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 31 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Jornada d’indecisió i reflexió en tot el que té relació amb la teva vida amorosa, sent aconsellable que evitis prendre decisions massa dràstiques. En el terreny laboral i econòmic es preveuen descobriments i aventures sorprenents, i hauràs de mantenir-te ben atent si vols aprofitar totes les oportunitats que se’t presentin. L’horòscop et recomana buscar activitats que et permetin fer exercici, encara que no tinguin relació amb els gimnasos ni amb els entrenaments típics. Has pensat d’apuntar-te a classes de ball?

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb les acaballes de l’any tan a prop, s’obre un període de reflexió que et permetrà fer un gir a la teva vida amorosa i començar a agafar les rendes de les relacions sentimentals que estableixis. Neptú farà que no estiguis massa fi a la feina, de manera que t’hauràs d’esforçar de valent si no vols equivocar-te i haver de repetir alguna tasca diversos cops. El cosmos t’omplirà d’energia i farà que gaudeixis d’una excel·lent forma física en tots els nivells. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La solució a tots els teus problemes i addiccions implica allunyar-te del focus social i practicar una introspecció profunda. Si vols millorar la teva situació laboral, és necessari que revisis els mètodes que utilitzes i cerquis un procés de millora. Avui estaràs una mica més sensible de l’habitual, motiu pel qual és aconsellable que relativitzis tots els problemes i canviïs els teus pensaments per d’altres més positius. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Patiràs una dissonància entre allò que et diu la teva ment, i allò que dicta el teu cor. És imprescindible que aprenguis a trobar l’equilibri entre els dos pols oposats. Amb la fi del mes, rebràs informacions sobre alguns problemes a la feina que fins ara havien passat inadvertits. L’horòscop et recomana que surtis a fer més vida social, t’ajudarà a millorar els ànims i a esclarir els teus pensaments.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La jornada et servirà per reconciliar-te amb tu mateix i veure com es compleixen alguns dels teus desitjos amorosos més profunds. A la feina, duràs a terme moltes tasques, motiu pel qual hauràs de servir-te de la teva part més versàtil. Adoptar una mala postura pot indicar un problema anímic més complicat del que sembla en un primer moment. Estaria bé que reflexionessis sobre els teus propis sentiments per entendre millor tot allò que et passa. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els planetes incideixen positivament en el terreny sentimental, creant la conjuntura perfecta perquè reflexionis sobre les teves relacions i modifiquis aquells aspectes que creguis convenients. La teva economia pot patir algun daltabaix a causa de la teva actitud respecte a les finances. La solució exigeix actuar amb fermesa, confiança i valentia. Desterra d’una vegada per totes la mandra i el sedentarisme, i surt a moure’t i a gaudir de tot allò que la vida et pot oferir. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La tolerància prendrà protagonisme al llarg del dia, i en algun moment concret potser et sentiràs obligat a sortir en defensa d’algú que serà víctima d’una injustícia. L’ambient a la feina serà d’allò més distés, i et servirà per millorar el teu humor i inspirar-te durant la resta del dia. No deixis que la por irracional et domini, aprèn a combatre-la i a mantenir-la sota control. I, si creus que no podràs fer-ho sol, deixa’t ajudar per un professional. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

No et sentis malament per voler guardar al màxim la teva intimitat, això et serveix per mantenir unes amistats de gran valorar i apartar de la teva vida aquella gent que posseeix males energies. Filaràs molt prim a la feina, i prendràs decisions d’allò més encertades gràcies a la teva gran flexibilitat mental. L’horòscop et recomana fer neteja i ordenar la llar, per tal que l’energia pugui fluir amb més intensitat i atregui més coses bones a la teva vida.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Una bona gestió dels teus sentiments et pot fer aconseguir totes les teves ambicions i aspiracions amoroses, sempre que evitis qualsevol mena d’excés. Si focalitzes tota l’energia en un objectiu concret, esdevindràs un gran líder a la teva feina. Els astres aconsellen que et sotmetis a una desintoxicació tecnològica profunda, per tal de rebaixar els teus nivells d’ansietat i descansar millor.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Tens altes probabilitats de ser víctima d’un amor a primera vista que no t’acaba de convenir. Reflexiona bé abans de dur a terme qualsevol acció. Si vols estalviar més diners, deixa de gastar-los en coses barates, i busca productes de més qualitat i major durada. Protegeix-te contra els canvis bruscos de temps, o acabaràs sent víctima de refredats i processos gripals realment incòmodes.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Mercuri i Venus conflueixen i augmenten el teu carisma, fent que el dia esdevingui molt positiu en el terreny amorós. No es preveu cap contratemps ni dificultat a la feina, així com tampoc en el terreny econòmic. Gaudeix d’aquesta estabilitat, ja que mai saps quant durarà! Profunditza en el teu estat emocional i en tots els sentiments que corren pel teu interior, per tal de millorar el teu camp energètic i atreure coses d’allò més positives a la teva vida. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La Lluna fa aflorar la teva part més sentimental, provocant alguna baixada d’ànims al llarg de la jornada. En el terreny laboral, els planetes auguren l’arribada d’algú que et proposarà un negoci gens aconsellable. Rumia-ho bé, perquè la decisió que prenguis marcarà el teu futur econòmic. El teu cos i la teva ment necessiten descansar i renovar l’energia, i la meditació es configura com la tècnica ideal per aconseguir-ho. 


Comentaris

envia el comentari