ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

L’horòscop dels 12 signes del 4 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns

Àries21 MAR - 19 ABR

El bagul dels records s'obre aquest dia, perquè els amors passats i els romanços fugaços tornaran a aparèixer.

Una advertència: procura portar diners en efectiu aquest dilluns, perquè pots tenir problema amb targetes de crèdits, xecs o qualsevol altre tipus de pagament que no sigui exclusivament amb monedes i bitllets.

Has deixat la teva rutina d'exercicis? Perquè no aprofites que és dilluns per reprendre-la durant aquesta setmana, perquè tindràs una potent força de voluntat.

Taure20 ABR - 20 MAI

L'amor estarà molt present a la teva vida, però no en el qual asseguis cap a una parella, sinó el que professem cap a amics i la nostra família, la que tenim de sang o la que hem triat.

Si estàs buscant ocupació, és hora que reinventis la forma en la qual presentes el teu currículum, doncs has de fer-ho més atractiu. Només així aconseguiràs que un director de recursos humans es fixi en tu.

La teva energia serà potent, i et permetrà veure la vida des d'un prisma molt positiu.

Bessons21 MAI - 20 JUN

No està bé que juguis amb els sentiments de dues persones. És necessari que posis fi a aquesta doble vida que portes, ja que tard o d'hora t'acabaran descobrint i acabaràs perdent a tots dos.

És possible que no estiguis travessant pel teu millor moment econòmic. Els diners que guanyes només et donen per viure i fins i tot t'has plantejat fer alguna feina extra en el teu temps lliure.

Pot ser que aquesta ansietat que tens cada vegada que asseus a taula es degui a algun problema que et persegueix.

Cranc21 JUN - 22 JUL

En aquest dia podràs dur a terme al costat de la teva parella alguna de les activitats que més t'agraden, perquè sabràs jugar amb el temps i l'espai.

No serà un dia fàcil pel que fa al teu àmbit professional, i per extensió, als diners. Hi ha persones molt envejoses dels teus assoliments, i voldran fer-te perdre el control, que et surtis de les teves caselles, i que fallis en allò que tan bé saps fer.

La salut no t'acompanya perquè Mart està influint de manera nociva en el cel de Cranc.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Problemes que sorgeixen en l'àrea laboral et generen un conflicte que t'impedeix complir amb un compromís que havies pres amb una persona de la teva família.

Voldries obtenir algun reconeixement per part del teu cap o socis. Estàs atent a molt del que uns altres ni tan sols coneixen o tenen en compte.

No deixis de visitar al metge si tenies avui una cita, ja que pots desenvolupar una patologia crònica per deixar-te estar. La prevenció és la millor opció.

Verge23 AGO - 22 SET

Aquells Verge que estiguin solters ja poden preparar-se per a una cita a cegues. Algú del teu entorn et programarà una trobada amb un amic i possiblement encaixeu a la perfecció.

En el teu intent per estalviar, abans de realitzar qualsevol compra analitzaràs preus en diferents botigues. Saps que així pots arribar a aconseguir descomptes de fins al 50%.

Els problemes respiratoris que tens poden deure's a alguna al·lèrgia, sobretot si tens animals domèstics prop de tu. Consulta amb el teu metge aquesta possibilitat per a sortir de dubtes.

Balança23 SET - 22 OCT

Des del moment en què la teva ment comença a deambular en un mar de pors i de traumes passats, perds de vista a qui és realment la teva parella.

Avui és un gran dia per a promocionar a aquest company de treball que tant s'esforça. A tu no et va malament, i sincerament, ja és hora de tornar-li el favor a la vida.

Estàs en el camí cap a una salut més forta, sembla que en el passat has sofert de malalties a causa de la teva despreocupació. Aquesta vegada no serà així, enhorabona.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Hi ha dues possibles alternatives a les quals pots recórrer per a solucionar els teus problemes romàntics actuals. Una d'ells és pretendre com que res està passant, i l'altra és afrontar-ho!

Intenta que la informació conflictiva que arribarà a les teves oïdes no t'influeixi. Prendre la decisió més precisa no serà fàcil, però no et desanimis.

Quan vas corrent de lloc en lloc, perds el sentit de propòsit i et penedeixes del temps perdut. No deixis que la vida et succeeixi d'aquesta manera.

Sagitari22 NOV - 21 DES

Les baralles amb amics, les discussions amb la teva parella i els embolics familiars poden complicar-te una jornada que, lluny d'aquestes preocupacions, pot ser molt productiva quant a l'amor.

La bona ratxa en el joc no ha de fer-te perdre de vista el realment essencial: la teva economia ha de sostenir-se sobre una base d'estabilitat i productivitat.

Reconèixer els problemes de salut és un primer pas, i millorar el teu cos, la teva ment i el teu esperit depèn que en aquest inici del mes de febrer siguis més atent amb les qüestions de la salut.

Capricorn22 DES - 19 GEN

La indisciplina dels nens de la teva família t'altera els nervis des de ben entrada el matí. Hauràs de sortir corrent a auxiliar-los d'una entremaliadura o problema que no esperaves.

Tens totes les estrelles a favor teu per a aconseguir els objectius que has somiat. L'alegria de viure és una qualitat imprescindible si vols començar a fer màgia materialitzant els teus desitjos.

Si bé baixar de pes és necessari a l'hora de prevenir algunes afeccions no és convenient embarcar-se en dietes sense conèixer els valors de les analítiques ni avaluar els riscos que corres.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Els teus sentiments seran oscil·lants, en un moment et sentiràs en la glòria i a l'altre el teu ànim decaurà. I tot això acompanyat de gran intensitat i contrast. Aquest és Plutó fent de les seves.

La teva habilitat per a relacionar-te honestament amb els altres, et farà tancar bons acords. Bé! Esquivaràs fàcilment els xerraires i aquells que pretenguin vendre't la moto.

Des d'una millora de la respiració fins a un augment del moviment del còlon, caminar és una de les activitats més beneficioses.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Els nadius que es trobin en parella des de fa temps hauran de controlar la seva gelosia, ja que poden ficar-se en problemes i discussions per llegir un missatge sense importància.

Si havies presentat una proposta laboral o projecte rebràs l'aprovació dels teus superiors per dur-la a terme: Els Peixos defensen amb dents i ungles el seu lloc de feina.

Per evitar dolors de peus arrenca el dia amb un calçat còmode, ja que hauràs de caminar i romandre dempeus durant moltes hores.


Comentaris

envia el comentari