ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 4 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 4 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Jornada turbulenta en el terreny de l’amor, on hi ha certa felicitat al sorgiment de discussions i enfrontaments. Les circumstàncies astrals no afavoreixen les tendències consumistes, sobretot si estan relacionades amb adquisicions d’articles tecnològics. Abans d’anar a dormir, l’horòscop et recomana que surtis a fer una passejada i, si pots, et remullis els peus a la platja.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

És hora de plantar cara a tots aquells fantasmes del passat que intenten turmentar-te i incideixen negativament en el teu benestar emocional. La posició de Júpiter fa que avui sigui un dels dies menys aconsellables per deixar diners a algú o demanar un préstec. La meditació és una tècnica ideal per practicar en jornades tan intenses com la d’avui, i més si la realitzes enmig de la natura.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Les nits de passió i les aventures apassionants i de curta durada són molt temptadores, però ja fa temps que el teu cos demana una història d’amor estable i de llarga durada. Es preveu algun contratemps econòmic que pot portar-te molts mals de cap si no ets capaç d’enfrontar-los com toca. El teu sistema respiratori estarà una mica fluix, és recomanable que redueixis el consum de tabac o, si pots, l’eliminis directament de la teva rutina.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Tant si tens parella com si estàs solter, avui un núvol de pessimisme i dubtes planarà per sobre teu. Intenta ser objectiu i entendre que tot està al teu cap. Probablement et trobis amb algun company de professió, si és així, estigues atent perquè pot ser que als dos us convingui una aliança professional que us omplirà d’èxits. Si pateixes molèsties estomacals, l’horòscop et recomana que anotis en una llibreta tot el que vas menjant i ingerint al llarg del dia per tal de facilitar i agilitzar un possible diagnòstic. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Dia de gran transcendència a la teva vida amorosa, la influència astral pot fer que recuperis la idea de formalitzar la relació amb una proposició de matrimoni o amb la decisió d’ampliar la família. Organitzar-te bé és clau per no patir cap contratemps econòmic i mantenir l’estabilitat dels teus ingressos. L’horòscop et recomana que evitis els menjars massa pesats o excessius, per tal que la teva salut continuï en estat òptim. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

És important que aprenguis a reduir els sentiments negatius i a augmentar els positius, per posar en pràctica la llei de l’atracció i fer que la teva vida canviï a millor per complet. Els planetes beneficien l’estabilitat econòmica que busques des de fa temps, però la jornada de treball estarà plena de conflictes. Incorpora a la teva dieta aliments rics en vitamines A, B, C i E per tal de reforçar el teu sistema immunològic.   

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Reapareixerà una història del passat que no es va arribar a concretar però tampoc va quedar tancada del tot. Aprofita l’oportunitat, perquè el tren no passarà una tercera vegada. Obrir-te a noves experiències laborals i seguir la teva intuïció serà clau per aconseguir l’èxit en el terreny econòmic. En els dies que vénen, existeix un risc elevat de patir embarassos no desitjats, així que si encara no vols ampliar la família, l’horòscop et recomana que vagis amb compte.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

En l’amor mai es pot perdre l’esperança del tot, i encara menys en el teu cas, ja que falta poc temps perquè coneguis una persona capaç de curar totes les ferides del passat. Rebutja aquelles ofertes que semblin massa bones per ser certes, perquè la posició de Mart fa que existeixi un risc molt elevat de ser enganyat o estafat. Una visita al metge et pot ajudar a posar remei a tot el malestar i cansament que sents des de fa dies.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Sentiràs moltes contraccions que estaran relacionades amb la teva parella sentimental, potser va sent hora de fer un plantejament i redirigir el cabal de la relació. L’horòscop et recomana que aprenguis a organitzar-te millor i utilitzis el sentit comú, per tal d’establir prioritats a l’hora de gastar més del necessari. Centra’t a reduir els teus nivells d’ansietat si vols que la teva salut general millori.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

No caiguis en l’error de creure que la teva opinió és la veritat absoluta i que tot és blanc o negre, perquè en realitat existeixen moltes tonalitats de grisos, i veus iguals de vàlides que la teva. La vida avui t’obligarà a escollir entre un futur professional brillant i una persona d’allò més important per tu, decideix bé i amb la mirada posada lluny. La propensió a patir càries o mal de queixal és extremadament elevada durant la jornada, així que no dubtis en demanar hora a l’odontòleg.    

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Aprèn a riure’t de tu mateix per tal de relaxar l’ambient i no deixar que les opinions de la resta puguin afectar-te negativament. No tinguis por perquè t’acomiadin de la feina, avui els astres et protegeixen. Realitzar esport físic i activitats animades ajudarà a millorar la teva vibració i sanejarà el teu organisme.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens ganes de menjar-te el món, avui res ni ningú t’ho impedirà. De fet, viuràs una jornada d’allò més divertida i entretinguda. La comunicació és un aspecte vital per tal que la teva empresa funcioni correctament i t’aporti els beneficis que desitges. Àries en oposició pot causar algun contratemps de salut, així que estigues atent i sobretot tingues especial cura de la teva esquena. 


Comentaris

envia el comentari