La predicció dels 12 signes del 5 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 5 de febrer

Àries21 MAR - 19 ABR

Els envejosos et posaran en el centre de la seva diana. Hi ha aspectes de la teva vida personal, com podria ser la teva forma de viure l'amor i la sexualitat, que s'utilitzaran com a arma llancívola.

Es quedarà vacant un lloc en el qual pots encaixar perfectament, i que suposaria una millora en les teves condicions, ja sigui de salari, de temps lliure o fins i tot d'ambdues!

El nerviosisme, l'estrès que habitualment arrossegues, farà que t'ensopeguis amb els teus propis peus, així que a trobar la pau espiritual estarà la clau del dia.

Taure20 ABR - 20 MAI

Les noves tecnologies afavoreixen la comunicació entre persones, i utilitzades amb certa saviesa són molt útils a l'hora d'entaular relacions amoroses.

Anima't a reclamar allò que et pertany, Taure, perquè la justícia és igual per a tots, o així deuria, i a tu, que et donin el que et correspon, ni més, ni menys.

Els astres et recomanen avui que agafis la mà de qui te la botiga per ajudar-te, perquè almenys aconseguiràs buidar la ment i l'esperit durant una bona estona.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Crisi en la teva relació de parella? No ho sembla, simplement es tracta d'una discussió o de diferències a l'hora d'abordar una situació. No li concedeixis més importància.

Sents que a la feina no et valoren massa. Després d'un temps en l'empresa ningú s'ha dirigit a tu per a augmentar-te el sou o simplement per a animar-te.

A les nits no dorms les hores convenients i a partir del menjar et comences a quedar sense piles. No ets capaç d'actuar amb efectivitat a causa del cansament acumulat.

Cranc21 JUN - 22 JUL

A l'amor les coses no es poden predir ni calcular, perquè no és una ciència, i en el cas que així anés, no seria una exacta. Deixa't portar per nous camins.

Estàs planejant de cara als pròxims mesos realitzar algun viatge,  sigui per negocis o per plaer? Perquè en aquest cas no busques un lloc adient per descansar?

Et veuràs obligat a fer un mínim d'exercici, perquè hi ha ocasions en els quals estàs més passiu del que es recomana.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Aquest dia comença d'una manera gratificant. Estaràs des de ben d'hora gaudint de moments pacífics sense contratemps.

Es tracta d'un dimarts tranquil a les finances i l'activitat laboral. Les tècniques que estàs emprant per agilitzar el teu treball han estat funcionant més que bé i per això estàs més que satisfet.

La salut podria veure's afeblida pels canvis abruptes de temperatura. Vés amb compte amb els corrents d'aire. Podries agafar una contractura.

Verge23 AGO - 22 SET

Pel que sembla estàs molt acomodat al seu costat i no vols tornar a començar una nova relació, sobretot si entre vosaltres hi ha fills o una hipoteca pendent.

Ets una persona molt estalviadora i en aquests moments t'estàs privant de moltes coses. Suprimiràs de la teva vida els viatges i els menjars fora de casa, però serà sol durant un temps.

Notes com les teves cames es troben una mica més inflades del normal. És una cosa lògica quan passes molt temps dempeus. Pots usar mitjons especials.

Balança23 SET - 22 OCT

Es tanca un cicle i has d'estar preparat/a per iniciar un altre. Els finals són difícils, però es fan sensiblement més fàcils quan t'espera una persona que de debò et vol.

Travesses una època econòmicament incerta en la qual no reps tot el benefici que desitjaries. La falta de treball pot contribuir a això, però també, certs dubtes i pors.

Introdueix novetats en el teu dia a dia per a evitar caure en la monotonia, és la millor manera que el teu esperit no decaigui i amb això, la teva salut.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Canviar certes actituds negatives és un requisit imprescindible perquè aquesta relació que comences pugui continuar i desenvolupar-se bé.

Els empatxos d'informació no són bons. El teu afany de fer bé el teu treball et porta a investigar, però estàs molt prop d'un col·lapse.

Si sents que manca harmonia a la teva vida, el tai-chi és una opció molt aconsellable per a tu. Pretén trobar el perfecte equilibri entre el cos i la ment.

Sagitari22 NOV - 21 DES

És el moment oportú per obrir un diàleg sincer amb la teva parella: no és suficient amb la bona convivència, cal afrontar certes discussions.

El consell fonamental per al dia d'avui (i més et val no perdre'l de vista): davant les provocacions i els nervis en el treball, compte fins a deu i respira profund.

Aquest mes de febrer ha començat agitat, tant en l'àmbit de l'amor com en el professional, i això s'ha vist també reflectit en una certa inestabilitat en el teu organisme.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Els que estan esperant una trucada de reconciliació tindran notícies controvertides que els confondran respecte del camí a prendre en els assumptes del cor.

Els nadius que compleixen en els últims deu dies es veuen afavorits per a la recepció de notícies que estaven esperant des de fa temps.

Estàs passant per dies de gran nerviosisme i això arruïna les teves genives. Si en raspallar-te les dents descobreixes que estàs sagnant. Procura no fumar i cerca un raspall de dents suau.

Aquari20 GEN - 19 FEB

A l'àmbit social les màscares cauran pel seu propi pes. Paradigmes arcaics es fan insostenibles i tu no estàs per suportar tanta falsedat.

Comprendre que ets part d'un moviment cíclic que té pujades i baixades, és vital perquè perdis en confusió i guanyis en lucidesa, Aquari.

Cal que miris només al que t'envolta i que gaudeixis d'un bon té o suc de fruites mentre camines. No estan permesos els mòbils ni els problemes.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Una persona a la qual li has confiat tot, s'aprofita del teu afectuós tracte i la teva confiança i parla malament de  tu a la teva esquena.

Has notat alguna falta de diners? Cuida les claus de les teves targetes bancàries. No és que vagis a enfonsar-te per això, però tindràs un disgust que podries evitar si canvies les claus amb major freqüència.

Per alliberar els chakras, aconsegueix un objecte de plata o una pedra de quars i després de submergir-la en aigua amb sal marina, col·loca-la uns instants sobre la zona del cos que més dolor o tensió tingui.


Comentaris

envia el comentari