La predicció dels 12 signes del 5 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 5 de març

La predicció dels 12 signes del 5 de març | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

 

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La teva pròpia experiència et fa saber que les preguntes indiscretes no tenen respostes beneficioses, sobretot temes amorosos! I, si et passes d'indiscret, acabaràs sabent alguna cosa que realment no volies sentir, per la qual no estaves preparat.

La teva visió sobre els diners adquireix certa perspectiva, podràs apreciar l'estat dels teus comptes des de la distància.

En la salut, no et conformaràs amb el que la vida et dona, voldràs anar un pas més enllà, i les teves energies seran concordes a les teves inquietuds.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Ompliràs la teva vida de moments de passió incontrolada, tanta, que hauràs de tallar-te una mica. El teu instint animal et vol portar per l'entusiasme carnal en llocs públics en els quals no és gaire convenient mantenir relacions.

Et tocarà ser generós aquest dimarts en assumptes de feina, i pel teu bé, quan algú truqui al teu telèfon mòbil demanant un favor, intenta respondre de manera afirmativa.

Perquè els teus nervis i el teu somni estiguin controlats, evita abusar dels excitants, perquè no els necessites ni són bons per la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Comences a adonar-te de tot el que representa la teva parella per a tu. Quan no la tens al teu costat, la trobes a faltar. Estàs pensant a anar-te a viure amb ella o tenir nens.

Tindràs una gran estabilitat econòmica, sense passar dificultats. Fa temps que proves de comprar un objecte de molt valori ara te'l pots permetre sense que el noti la teva butxaca.

Passes massa hores a la feina, així que en lloc de tancar-te a casa és millor que surtis al carrer i et relacionis amb gent.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La rutina en la teva vida de parella et semblarà totalment intolerable. No la voldràs per tu! I com a conseqüència, trobaràs a faltar temps passats, i alguns trobaran a faltar a qui no deuen.

El teu esperit més guerriller s'ha despertat amb ganes de calar foc a qui gosi cometre alguna injustícia amb tu o amb algun dels teus.

Creus que pots mantenir el ritme actual, però sigues honest: no estàs marcant el teu propi ritme, estàs lliurant-te al món per sobre de les teves possibilitats.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Quan ja ni tan sols recordaves aquesta persona, torna des del passat per obrir velles ferides que ja havien cicatritzat. La gelosia i les discussions podrien sorgir amb la teva parella.

Si estàs sentint ansietat per assumptes relacionats amb la feina, prova de treure’t els teus dubtes visitant aquesta persona que pot donar-te els consells necessaris per encaminar-te de la millor manera cap a l'èxit.

Intenta menjar una quantitat petita d’aliments en cada àpat, ja que els aspectes que rep el teu signe no afavoreixen la digestió.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs aprenent a quedar-te amb les coses positives de la teva parella, rebutjant tot allò que no t'agrada. Notaràs com ara discuteixes molt menys i la convivència millorarà considerablement.

Ja no li dones tantes voltes als assumptes econòmics. Sense pensar-ho molt, prendràs les decisions adequades. No vols dependre de ningú per muntar el teu propi negoci.

Notes com la teva pell comença a esquerdar-se a causa de la sequedat. Procura prendre més líquids i aplica’t cremes hidratants. A mesura que passin les hores els teus ànims aniran decaient perquè les coses no et sortiran com esperaves.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les teves ganes de pacificar les situacions tibants et faran ser més feliç amb la família. Aquests t’oferiran molta comprensió i afecte, però has de ser pacient en tot moment.

T'il·lusiones amb un projecte que sens dubte et durà bons beneficis i una gran alegria perquè estarà alineat amb els teus ideals, felicitats.

Si sents que la teva salut podria ser encara millor, usa els cristalls com el quars i desbloqueja tot el teu potencial energètic. N'hi ha prou que ho freguis amb la mà esquerra durant una estona cada dia.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Enrere queden el continu desig sexual i les ànsies de conquesta permanent, els teus sentiments romanen estables. És el que més necessites ara mateix, algú amb qui compartir les teves emocions més profundes.

Els diners vindran a tu, un cop deixis la teva feina actual. No tinguis por a fer aquest gran salt cap a un canvi total de vida.

Prova de practicar la relaxació activa per experimentar una autèntica disminució de l'estrès, d'aquesta manera sempre tindràs el timó del teu benestar emocional i mental a les teves mans.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'aspecte emocional ha de quedar supeditat a la raó, obligant-te a controlar en tot moment els excessos passionals i limitant les fluctuacions emocionals.

En l'economia, canvia de mentalitat i assumeix riscos, treu la cartera i confia en la teva sort. Aposta en la mesura que creguis oportú per l'arribada de nous i suculents beneficis.

Aquesta setmana ha començat amb feblesa i infeccions per a Sagitari, però avui l'acció dels planetes allibera la teva ment perquè puguis controlar els impulsos negatius.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna entra en el suau i sensible signe de Peixos i afavoreix que siguis més receptiu a les mostres d'afecte. Arriben notícies inesperades que t'alegren el dia.

Avui les solucions als problemes que sorgeixin en l'àmbit laboral arriben ràpides i directes. La teva confiança i fe en el futur et duen oportunitats. No deixis d'acompanyar a un amic.

Quan retiris els resultats d'anàlisis no cometis l'error de fer una interpretació basant-te en el que has llegit a Internet.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Pots estimar molt algú, però el responsable de la teva felicitat ets tu mateix. Fes allò que t'alegri i comparteix-ho amb els altres, és la millor manera de repartir la felicitat.

Exposat a l'hora de donar la teva opinió i estaràs més prop de progressar econòmicament, els teus superiors estan cansats dels treballadors que només acaten ordres.

Pots ajudar els altres amb la teva comprensió sobre la vida i la mort. Mostra tot el teu suport a aquelles persones a les quals estimes i que estiguin patint una malaltia.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Durant aquest dia podries sentir desitjos o el fort impuls de donar per acabada una etapa de la teva vida que ja no t'ajuda a créixer.

És probable que sorgeixi durant el dia d'avui la possibilitat d'un viatge curt relacionat amb la feina. Hauràs de sospesar si és convenient o si et donarà més despeses que beneficis.

L'extrema susceptibilitat es fa notar. Estaràs molt atabalat i esgotat. Els aspectes còsmics i l'energia entrant generaran una sensació de mareig i cansament.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari