IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 5 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 5 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El trànsit planetari fa que tinguis els nervis a flor de pell i el dia transcorrerà ple d’emocions i molta intensitat.

Venus afavoreix la teva economia i t’inspira confiança perquè lluitis amb garres fins que aconsegueixis millorar la teva situació i créixer professionalment.

Els planetes auguren una sobrecàrrega a la teva espatlla, que pot incidir sobretot sobre la zona lumbar.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els planetes acurten la distància entre tu i les persones que més estimes, unint els vostres cors. A més, la posició astral promou la comunicació perquè no tinguis problemes en el moment de transmetre tot el que guardes al teu interior.

Si vols emprendre un nou negoci, avui és un dia ideal per fer-ho, ja que els astres auguren una millora de l’economia. A més, tindràs el cap ple d’idees que et poden ajudar a obtenir més beneficis.

L’horòscop et recomana que avui prioritzis l’exercici mental abans que el físic.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Vius submergit en un huracà de sentiments que pot fer que acabis ferint algú important per a tu. Controla la teva llengua viperina i comunica’t des de la tranquil·litat.

Una gran quantitat de canvis en el terreny laboral t’obligaran a treure la teva part més adaptativa i flexible. Evita entrar en cap mena de conflicte.

El pessimisme està cobrant importància a causa de la concentració d’emocions negatives. Un canvi de mentalitat és vital per revertir la situació.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

L’estabilitat irromprà la teva vida i farà que tinguis un dels inicis de setmana més tranquils de tot l’any.

No es preveu cap contratemps econòmic important. A més, notaràs que un ambient de llibertat absoluta inunda la teva feina.

Saturn incideix en la teva salut i et protegeix perquè no et passi res dolent. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Aquesta setmana els astres t’ajudaran a resoldre assumptes pendents i milloraran en gran mesura el pla de les relacions afectives.

A la feina, no tinguis por d’expressar la teva opinió, ja que els teus superiors t’ho agrairan i ho tindran especialment en compte.

Mart t’omple d’energia i farà que tinguis moltes ganes de viure noves experiències i d’aprofitar la jornada el màxim possible.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Una onada de vibracions negatives amenaça de fer saltar pels aires la teva relació de parella. Intenta contenir-te i comunicar-te des del respecte per evitar el pitjor desenllaç possible.

Existeix un bloqueig d’energies positives que dificulta molt la tasca de buscar feina. Intenta canviar la teva metodologia i elabora un currículum més atractiu i la teva sort canviarà!

L’horòscop et recomana esprémer el màxim possible totes les hores del dia per a dur a terme activitats que t’agradin. A la nit estaràs cansat, però especialment satisfet.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El bon humor serà protagonista del teu dia, i Saturn t’ajudarà a matisar totes aquelles relacions que no acaben d’estar definides.

Es produiran canvis a la teva oficina que en un primer moment poden descol·locar-te, però que a banda d’augmentar els teus ingressos, milloraran la teva reputació professional.

No has de sentir vergonya per marejar-te quan viatges. Comenta-li al metge de capçalera, que és qui et pot receptar quelcom útil.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Tindràs una conversa una mica incòmoda però totalment necessària amb algú del teu cercle íntim, on hauràs de llegir entre línies.

A la feina baixaràs una o dues marxes perquè sents que no reconeixen els teus esforços. És una bona manera de reivindicar-te, i n’obtindràs bons fruits.

Conservar un bon equilibri mental és vital perquè el teu sistema digestiu mantingui les seves condicions òptimes.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

S’augura una reconciliació amb algú important, sempre que evitis els retrets, reconeguis els teus errors i oferint tota la teva comprensió.

Desterra la rivalitat a la feina, aprèn a acceptar les diferències i tingues en consideració totes les opinions, ja que poden ampliar i enriquir la teva perspectiva.

Practica el control de les emocions i els instints i rebràs molts més beneficis dels que imagines.

  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

No paguis amb la resta de gent el teu mal humor típic dels dilluns. Canvia el rumb dels teus pensaments i el dia millorarà infinitament.

Tens moltes qualitats professionals, però evita estar tot el dia presumint d’això. La gent que et rodeja també té les seves virtuts, i l’únic que aconseguiràs amb aquesta actitud és que la resta s’allunyi de tu.

Els efectes del mal alè es poden contrarestar amb julivert, anís, algunes infusions i aliments vegetals amb polifenols. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Amb la lluna minvant al teu signe, et sentiràs a prop dels teus éssers estimats encara que decideixis aïllar-te i passar estones sense ningú. Compte amb la reaparició d’exparelles, és quelcom força probable.

Els astres fan patent la necessitat que et plantegis la possibilitat de crear un pla de pensions, o almenys que reflexionis sobre aquest aspecte.

No et torturis excessivament si de tant en tant caus en la temptació i ingereixes algun aliment poc recomanable. Sempre que ho facis en petites quantitats, no hauràs de patir per res.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Mart t’inunda de tal quantitat d’energia que, si no ets capaç de reconduir-la, pot derivar en discussions i moments d’allò més desagradables.

El canvi constant del mercat laboral t’obligarà a ampliar els teus estudis i coneixements en el terreny professional, almenys si pretens conquerir l’èxit.

Passar moltes hores de peu té efectes fatals sobre la salut. Alterna banys d’aigua calenta i freda per tal de reactivar la circulació de les cames.


Comentaris

envia el comentari