L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 5 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 5 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Venus prepararà el terreny perquè sigui un cap de setmana d’allò més complet quant a amor es refereix. Els astres afavoreixen les inversions a llarg termini, i fan que la sort estigui de la teva part econòmicament parlant. Júpiter t’atorgarà la força i energia que necessites per tal d’arribar al punt més àlgid i aconseguir tot el que et proposis.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La conjunció entre Júpiter i el Sol farà que aquells Taure que tenen parella puguin gaudir d’una jornada plena d’afecte i compenetració. Màxima precaució amb els jocs d’atzar i l’economia especulativa, ja que poden causar greus contratemps en la teva economia familiar. Neptú i Plutó faran que siguis desagradable i malcarat amb les persones que tens més relació. Compte, se’n poden acabar cansant. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La il·lusió serà la gran protagonista del dia d’avui, i farà que aconsegueixis tot el que et proposis. Evita preocupar-te en excés a la feina, sol aconseguirà que et bloquegis i cometis errades en el desenvolupament de les tasques habituals. Els astres afavoreixen l’inici d’un cicle on al lloc on millor estaràs serà a casa teva. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Et debatràs entre mantenir estable la teva situació i viure noves i apassionants aventures. Fes el que creguis, però quan hagis pres una determinació, no te’n penedeixis ni intentis excusar-te de les males accions. Els planetes cuiden de la teva salut per evitar que caiguis malalt, però no aniria malament que reduïssis la quantitat de menjar que ingereixes a les nits i l’alcohol que prens habitualment quan surts el cap de setmana. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Totes les relacions pateixen dalts i baixos, però si sents que tu i la teva parella esteu en un bon moment i us sentiu il·lusionats, gaudeix-ho, pot ser que hagis trobat l’amor de la teva vida. Si en les setmanes vinents tens programat algun viatge o diversos plans, organitza i planifica bé la part econòmica per tal d’evitar ensurts. L’estrès que pateixes últimament pot acabar produint algun estrall a la teva salut, pren-t’ho amb calma. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

S’albira a l’horitzó una traïció de la teva parella o d’alguna amistat propera que et doldrà profundament i deixarà la relació ferida de mort. Entres en una espiral d’intensitat i canvis bruscos on la teva actitud i adaptabilitat seran claus per sortir-ne reforçat i afavorit. Les articulacions estaran especialment sensibles, així que cuida-les i vigila-les de ben a prop.    

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Urà brilla poderosament al cel per inculcar-te l’individualisme i la rebel·lia que necessites per tallar una relació que saps que no arribarà a bon port. El treball en equip cobrarà importància al teu lloc de treball, aprofita-ho perquè et pot ser de gran utilitat en un futur pròxim. Els problemes pulmonars i nasals es poden solucionar passant per quiròfan, i potser ja va sent hora de posar-hi remei i posar fi a totes les molèsties d’una vegada per totes. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Ser diferent d’algú no impedeix la possibilitat d’establir una relació tranquil·la i duradora. És qüestió d’esforç i actitud. Els començaments de mes són molt bonics quan s’omple el compte corrent, però aquest mes els planetes podrien provocar algun retràs o contratemps a l’hora de cobrar el sou. L’experimentació d’emocions positives és vital perquè tots els aspectes de la teva vida funcionin, així que canvia el xip i comença a atreure només coses bones!

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui serà difícil que quelcom trunqui el teu bon humor, així que limita’t a gaudir de tot el que la vida té previst oferir-te. Els companys de feina t’ajudaran a canviar la teva situació a l’empresa de manera radical. El teu cos està més dèbil que normalment, i pots ser víctima d’algun accident que acabi en esquinç o, fins i tot, en una fractura.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Una persona propera a tu necessitarà que l’ajudis i la consolis. Fes-ho i l’Univers confabularà per tal de tornar-te el favor. Si estàs plantejant-te la possibilitat d’engegar un nou negoci, estudia bé i amb calma la viabilitat del projecte, per evitar cometre errades i assegurar-te la conquista de l’èxit. Omplir la banyera i submergir-te durant una bona estona et recarregarà les piles i renovarà completament la teva energia.    

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Jornada de tranquil·litat i de fàcil conciliació de la vida amorosa i familiar, on notaràs que tens temps de sobres per a tot. L’autodisciplina i la fortalesa que has adquirit en els últims temps seran de gran utilitat en el terreny laboral, i t’ajudaran a conquerir una fortuna que mai hauries imaginat. Aprofita la jornada per potenciar la teva part espiritual i millorar la connexió amb el teu ‘jo’ interior. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els planetes t’obligaran a baixar el teu ritme de vida, ja que sembla que tu solet no ets capaç de fer-ho. Si no et sents a gust a la feina, i no creus que la teva situació pugui millorar ni a curt ni a llarg termini, potser va sent hora de buscar noves alternatives i camins. Els canvis de temperatura atreuen els refredats, així que intenta protegir-te el màxim possible i prova els banys de vapor, són un gran remei! 


Comentaris

envia el comentari