L’horòscop diari del 6 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 6 de febrer

Àries21 MAR - 19 ABR

Amb la teva parella hi haurà un clima en el qual la comunicació serà fluida i us mostrareu com sou, sense màscares que ocultin la vostra realitat, i amb ganes de resoldre els vostres conflictes.

Si desitges buscar feina, utilitza els teus contactes,  cartes de recomanacions i companys amb els quals hagis compartit entorn laboral amb anterioritat.

Observa bé el teu rostre en el mirall, tens punts negres al nas? Això podria ser causat per un desajustament hormonal, la qual cosa provoca que el greix s'acumuli en els porus de la pell.

Taure20 ABR - 20 MAI

Quan et vegis reflectit en el mirall, comprovaràs que estàs aquí i ara. No obstant això, quan surtis al carrer, t'envairà una sensació de ser com l'home invisible.

Aquells nadius de Taure que es dediquen al sector immobiliari tindran avui àmplies possibilitats de tancar un negoci rodó i excel·lent.

Avui procura ser rígid a l'hora de seguir els tractaments que estiguis prenent, Taure, perquè així t'ho recomanen els astres.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Avui provaràs de refugiar-te als braços de la teva parella, així que deixa-li molt clar que és la persona que més vols en el món.

Ara mateix la teva situació econòmica passa per un moment delicat i no saps què fer per incrementar els teus ingressos com més aviat millor.

Necessites fer alguna cosa per relaxar-te. Pots optar per practicar esport o realitzar una escapada a un lloc tranquil, on no coneguis a ningú i puguis respirar aire tranquil.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Ai, Cranc, que tossut pots ser en moltes ocasions, i que fàcil és culpar exclusivament a l'altra part de tots els mals que es produeixen al món.

Cal ser constant a l'hora de guardar una part dels nostres estalvis a la guardiola, i tenir el ferm propòsit de no obrir-la, tret que sigui un assumpte de primera necessitat.

Els problemes de salut de persones pròximes a tu, com un familiar que estigui a càrrec teu (el teu fill petit, el teu avi…) poden obligar-te a acompanyar-los a l'hospital.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Els dubtes i la gelosia no expressada poden dur-te enutjos impulsius i males respostes que no fan més que desgastar la relació.

Escolta la teva intuïció. Els pressentiments que tens són més que precisos. Si una vegada més ignores les teves percepcions, perdràs les oportunitats que et brinda el subconscient.

Avui pots sentir que el cos demana un descans. Tens moltes ganes d'una migdiada a la tarda però no podràs escapar-te de les teves obligacions.

Verge23 AGO - 22 SET

No provoquis gelosia o situacions de dubte que puguin perjudicar la teva relació, i més en aquests moments quan et trobes molt còmode al costat de la teva parella.

L'oportunitat de triomfar pot venir de la mà d'un amic, així que no deixis passar aquesta oportunitat. Aprofita sempre que puguis les relacions socials.

Recorda que si no et cures bé el més probable és que d'aquí a uns dies recaiguis i els problemes respiratoris i de gola s'aguditzin.

Balança23 SET - 22 OCT

És millor deixar de banda a aquesta gent que només et busca quan es veuen amb l'aigua al coll. Aposta sempre per les relacions igualitàries, així siguin els teus amics o una parella.

Estàs travessant un moment delicat a la feina. Últimament el teu rendiment s'ha vist afectat per circumstàncies que no arribes a entreveure bé i això és el que no et permet concentrar-te.

Tingues bona higiene oral diària amb pastes dentals i col·lutoris apropiats, pren freqüentment aigua o sucs i també hauries d'evitar les begudes que continguin cafeïna.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Aquesta fase de desconfiança pot ser pel fet que algun dels dos ha estat abusant de les xarxes socials o es dedica massa als seus propis assumptes.

Uns diners amb els qual no comptaves t'arribaran com a caiguts del cel, molt fàcilment podries necessitar-los per a una factura urgent o per a una despesa d'última hora.

Corres el risc de patir un refredat  o unra grip considerable, si no et protegeixes bé fent esport o en exposar-te tantes hores a l'exterior, sense pensar en les conseqüències.

Sagitari22 NOV - 21 DES

Has de mentalitzar-te d'una cosa Sagitari: mereixes ser feliç. No temis buscar la teva felicitat o sentir-te alegre i animat malgrat els contratemps.

Mal dia per l'economia dels Sagitaris més ambiciosos que tenen en marxa operacions arriscades o projectes importants.

Encara el tram final de la setmana amb una desacceleració del ritme i troba la forma de canviar el punt de vista sobre algunes qüestions que et passen factura a l'àmbit emocional.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Has de començar a canviar els teus paràmetres si vols conservar aquesta relació. És probable que hagis de realitzar un canvi de consciència i de punts de vista.

Fica totes les teves forces i les teves ganes a progressar, et veuràs afavorit per tots els planetes que es troben en Capricorn durant aquests dies.

Verifica les dates de caducitat i l'estat dels aliments que et duguis a la boca. Si menges fora de casa presta especial atenció i no ingereixis cap aliment cru.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Malgrat tot, has de lluitar per la teva relació. D'aquesta unió pots esperar tot el que vulguis i més, però abans hauràs de conversar sobre això.

Sents que has d'imposar-te major disciplina, però tot això es queda en el pla mental, en lloc de materialitzar-lo en conductes i accions.

No tens en compte el risc de quedar submergit per a tota la vida en un hàbit insalubre que duus a terme des de fa relativament poc.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Et sentiràs més jove i vital que altres dies. La necessitat d'actuar i d'anar després dels teus desitjos és major que altres dies. Estàs sota un molt bon influx dels astres per a aconseguir tot el que desitgis.

Tindràs molt treball avui. Has de respondre per altres persones, però no et disgustarà, més aviat sentiràs orgull de poder complir amb tot.

El desequilibri de les discordants energies de Mart i Neptú poden portar-te a trobar-se amb quadres virals d'angines o otitis.


Comentaris

envia el comentari