IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 6 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 6 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els Àries solters canviaran el punt de vista que tenen sobre les relacions i voldran trobar la seva mitja taronja. En canvi, els emparellats seguiran immersos en un període convuls en el qual sembla que els dos membres de la parella vagin per senders diferents.

La influència astral et dotarà d’una millor capacitat organitzativa, establint la conjuntura ideal perquè treguis els teus dots de gerent i recol·lectis molts èxits.

Pren paciència amb aquelles persones pròximes a tu que estiguin patint una malaltia, ja que potser bolquen a sobre teu el seu mal humor.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres t’aconsellen que comencis a considerar les relacions com quelcom orgànic i viu, i entenguis que cada parella avença a un ritme diferent sense que suposi res dolent.

La influència planetària ajuda a blindar i protegir la teva economia d’aquelles persones que no volen la teva prosperitat.

Gaudiràs d’un sisè sentit que et connectarà amb la resta de gent, però també et farà més sensible a l’hora d’absorbir les males energies que et rodegen. Protegeix-te d’elles, Taure!

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Tingues especial precaució si estàs portant una doble vida, si mantens una relació paral·lela o si tens pensaments inadequats. Clarifica la teva ment i evita fer mal a ningú.

A la feina, afronta els problemes amb tranquil·litat i mesura, ja que els astres incrementen les dificultats a l’oficina, però també els teus recursos per superar-les.

L’estrès continu pot afectar el teu descans i afavorir la proliferació de malsons. Intenta prendre-t’ho amb calma i busca l’arrel del problema per poder solucionar-ho.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres augmenten la teva superficialitat i et fan reparar en aspectes que realment no tenen importància. Aprèn a mirar més enllà i intenta veure l’ànima de cada persona.

A l’oficina, aquells treballs que es realitzin en equip no travessaran el seu millor moment, i seran freqüents les confrontacions i un ambient tens. L’horòscop et recomana mantenir-te en un segon pla.

Una ment saturada pot provocar que et sentis més dèbil i siguis propens a patir problemes de salut. Desfoga’t amb algú de confiança i veuràs com tot al teu voltant millora.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Estaria bé que tinguessis un gest o detall amb la teva parella, ja que no es troba en el seu millor moment.

Els astres et recomanen anar apuntant en un paper totes les despeses i pagaments que realitzis al llarg del dia, serà una bona manera de controlar millor els moviments econòmics.

Moltes vegades canvies radicalment d’opinió d’un dia per l’altre. Aquestes lluites internes contra tu mateix no et produeixen cap benefici, així que concedeix-te una treva. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

La confluència entre el teu regent i Saturn et torna vulnerable davant les enveges i la gelosia. És millor que et centris a solucionar els teus problemes en lloc d’enfocar-te en els dels altres.

Pren-te seriosament la teva feina i veuràs com les teves capacitats atreuen l’èxit més absolut i magnificent.

Fes un control més exhaustiu dels aliments que ingereixes i evita el menjar picant i l’excés de productes càrnics. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L’harmonia de Venus i Júpiter et fan prendre consciència dels teus sentiments i t’impulsen a compartir-los.

Una persona del teu entorn té un interès especial en catapultar-te a l’estrellat, aprofita la situació per treure a l’exterior tots els teus encants.

La teva esquena es ressentirà a causa del ritme de vida accelerat que portes. És necessari que t’exercitis diàriament per reduir aquesta càrrega.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els astres auguren l’arribada d’una persona que esdevindrà un huracà i aconseguirà donar molt moviment a la teva vida. Potser és la història definitiva!

Una inspecció sorpresa a la feina portarà la negativitat i les turbulències a la teva oficina. Vigila amb els teus caps, perquè la seva resposta no serà gens bonica ni agradable.

Quan la tensió inunda per complet la teva vida, un bany escumós és la solució per fer que desaparegui completament. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Davant la disjuntiva de ser un mateix o bé agradar a tot el món, els planetes t’aconsellen decantar-te per la primera opció.

Tenir estabilitat econòmica no és sinònim de patir mala sort o manca de prosperitat. No deixis que una actitud pessimista t’enquadri en un estat de passivitat total.

Allibera la teva llar de males energia mitjançant la crema de sàlvia o ruta o l’ús de l’all i la sal marina. 

  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Una vivència inesperada farà que valoris més tot l’amor que reps per part dels teus familiars propers.

No tinguis por ni et sentis malament per voler innovar i explorar nous horitzons professionals, ja que el concepte de treballar tota la vida en un mateix lloc ha quedat completament obsolet.

Afortunadament, no es preveu cap accident ni contratemps en el terreny de la salut, de manera que pots dedicar la jornada a reforçar aquells aspectes que consideris que ho necessiten.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Moltes vegades ets excessivament tossut, fins i tot en algunes ocasions en les quals no tens raó. Canvia aquesta actitud per una altra més empàtica.

Mercuri està en tensió amb la resta de planetes i pot fer que parlis més del compte a la feina. Controla els teus impulsos i actua racionalment, Aquari.

La salut és el més important, però tampoc és qüestió que descuidis la teva imatge exterior. Les fruites i verdures et saciaran i t’ajudaran a mantenir-te saludable.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La posició de Mercuri et crea molta confusió, però a la vegada augmenta la teva creativitat perquè puguis trobar la manera correcta d’expressar-te.

La teva economia entra en un període d’estancament, fet que et pot frustrar i fer sentir impotència. Has pensat en diversificar les teves inversions? Podria esdevenir la solució perfecta!

Els canvis de temps incideixen molt en les lesions mal curades. Si és el teu cas, intenta conservar la calma i evita el fred i la humitat. 


Comentaris

envia el comentari