YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 6 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 6 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Deixa una mica de banda la racionalitat i la quantificació de sentiments, i centra’t a gaudir de la part bonica de les relacions. Saturn augmenta la teva valentia i tenacitat, i combinant-les podràs aconseguir grans èxits a la feina. Jornada ideal per practicar algun hobby o activitat que et permeti exercitar el cos a la vegada que aireges la teva ment.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

No és el dia ideal per estretir lligams emocionals, i serà millor que mantinguis distàncies amb aquelles persones que hagin despertat el teu interès últimament. Controla l’impuls consumista perquè et pot acabar portant a la ruïna total. Durant la jornada d’avui estaràs especialment susceptible, així que l’horòscop et recomana que evitis enfrontaments i discussions directes. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Notaràs la teva ment una mica més dispersa del que és habitual. No t’amoïnis, i surt a gaudir dels teus éssers estimats i d’una jornada d’allò més entretinguda. No t’exigeixis tant a la feina, i confia més en el teu talent i en tot l’esforç que hi dediques. Si no estàs de tan bon humor com normalment, rodejar-te de gent alegre i optimista pot fer que adoptis part de la seva actitud. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La influència planetària t’aportarà una connexió sense igual amb la teva parella, ideal per esclarir tots els temes que hagin quedat pendents en els darrers dies. Segueix treballant intensament a la feina, i a partir de la setmana vinent veuràs com la teva economia millora notòriament. Jornada de recuperació quant a malalties es refereix, però vés amb compte, que qualsevol descuit pot fer que desemboquis en una situació pitjor.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

En sentir la paraula ‘amor’ et ve una persona concreta a la ment. No esperis més temps i pren la iniciativa, veuràs que meravelloses poden ser les relacions. La situació econòmica es pot arribar a descontrolar, però tens la força i la capacitat suficients per fer que les aigües tornin al seu cabdal natural. Necessites desconnectar de manera urgent de tots els problemes que et rodegen, i una escapada al camp o a la platja poden esdevenir les teràpies ideals. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avui aflorarà la teva part més tendra i sensible, i l’horòscop et recomana que no la reprimeixis, sinó que la gaudeixis el màxim possible. Els astres afavoreixen aquells negocis duts a terme des de la distància. Realitzar activitats o exercicis creatius et pot anar molt millor del que creus a l’hora de reduir els nivells d’estrès.  

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No siguis tan ingenu de pensar que et pots permetre el luxe de tenir una parella i un amant. O bé obres la relació, o bé t’omples de valor i t’atreveixes a tallar amb la teva companyia de vida, però no juguis amb els sentiments dels altres. Compte a la feina, hi ha algú que et fa bona cara però que està intentant jugar-te-la. Evita les exposicions al Sol massa prolongades. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

No tothom és tan passional com un Escorpió, de manera que no desesperis si de moment no has trobat la persona indicada... Els astres faran que aparegui ben aviat! Si la feina s’ha tornat rutinària, i sents que necessites un canvi en la teva vida laboral, fes cas a l’impuls i inicia un nou camí. Si passes molt temps fora de casa, millor que siguis tu mateix qui es prepari el menjar, o les males dietes poden acabar influint negativament en la teva salut.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Reparteix amor i alegria entre els teus coneguts i amics, i veuràs com les coses bones de la teva vida es multipliquen sense parar! Els planetes atreuen l’abundància, i poden fer que elevis enormement els teus beneficis si actues amb intel·ligència. Rebutja les males energies sortint a respirar i a fer un passeig a l’aire lliure.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Hi ha moltíssimes possibilitats de patir una pèrdua o canvi inesperat, així que hauràs de reconduir la teva ment cap a pensaments positius per tal de trobar solucions ràpidament. Dia favorable si passes alguna estona al Casino o al bingo, ja que els planetes faran que t’arribin diners d’una via molt inesperada. Si pateixes problemes de circulació de la sang, el remei implica realitzar exercicis de baix impacte i incorporar-los a la teva rutina diària.    

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Tens grans possibilitats de trobar l’amor, sempre que administris bé el teu temps i et dediquis a conèixer bé i en profunditat aquelles persones que et suscitin interès. Practica la paciència si no vols que les teves ànsies d’obtenir resultats acabin empitjorant la teva situació en lloc de millorar-la. Busca alguna estona on puguis descansar i meditar sobre allò que sents i que penses. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si saps quines actituds no són bones i et porten per mal camí, per què les segueixes exercint? Utilitza tota la teva força de voluntat per canviar els hàbits més nocius i que més problemes originen. En el terreny professional, l’horòscop et recomana que escriguis en un paper les metesque pretens aconseguir a curt, mitjà i llarg termini, i no paris fins que les vegis complides. El peix i la verdura són aliments claus i imprescindibles en una bona alimentació. Augmenta’n la quantitat a la teva dieta. 


Comentaris

envia el comentari