TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

URGENT

🚨 Suspenen les classes a diverses poblacions ebrenques arran del fort temporal

La predicció astral del 7 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 7 de febrer
Àries 21 MAR - 19 ABR

L'egoisme pot disfressar-se de moltes maneres, i una d'elles és l'amor i el respecte, encara que no per això deixa de ser un excessiu sentiment d'admiració per un mateix.

Has de comprendre que en aquesta vida no és el mateix perdre diners que deixar de guanyar-los, encara que siguin coses que s'assemblen molt.

Cal que admetis que a vegades no cuides més la teva salut perquè no tens del tot clar què has de fer, quins són els passos que has de donar.

Taure 20 ABR - 20 MAI

La passió no està desbordant la teva vida últimament, però no és que et preocupi utilitzar el llit gairebé només per dormir.

Hauries de ficar-te a analitzar la teva realitat. Tan amoïnat vas de temps, o és que perds molts minuts, fins i tot hores, cada dia, dedicant-te a tasques que no t'aporten res?

Al teu al voltant succeiran certs inconvenients relacionats amb la salut de diverses persones, i a tu et tocarà estar per elles, prestant el teu suport.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

Intenta fer més activitats en companyia de la teva parella. És possible que durant els últims dies es trobi una mica distant amb tu, però ara necessita el teu suport.

Com més temps passa et trobes més atabalat per les factures, ja que arriben de dos en dos i en moltes ocasions has de pagar per uns serveis que mai contrast.

Cada cop que vas al supermercat comets l'error de comprar dolços, snacks i tota classe d'aliments rics en greixos, sense preocupar-te de tot el que suposa això per al teu organisme.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Al sector de l'amor i de la parella estàs ben posicionat, hi ha una bona estrella il·luminant el teu cor i així la complicitat i la tendresa seran potents.

Pots estar tranquil, perquè a mitjan setmana hi ha bones perspectives financeres, i és gràcies a la influència combinada de diversos planetes.

En la salut hi ha moltes accions quotidianes que te les planteges com una obligació, i comences el teu discurs al·legant «hauria de...».

Lleó 23 JUL - 22 AGO

No es tracta de si li dius o no. La gelosia es nota a l'ambient. La vostra situació cada dia és més tibant i l'aire s’està tornant irrespirable.

Mira amb il·lusió el present. Des de primera hora del matí estàs satisfet, ple d'idees noves i optimisme. La teva natural alegria contagia als qui t'acompanyen.

Moltes persones mengen i beuen sense avaluar el risc d'acumulació de toxines a l'organisme. El fetge és l'òrgan que s'ocupa d'alliberar-te d'aquestes toxines. Sigues piadós amb ell.

Verge 23 AGO - 22 SET

Verge, per què t'obstines a seguir amb aquestes amistats? Després d'un temps no t'han aportat res bo i només contacten amb tu per demanar-te favors.

Els diners que tens guardat al banc no has de gastar-lo sense control. Com més quantitat vagis acumulant, millor afrontaràs en el futur qualsevol imprevist que et pugui sorgir.

Cada matí t'aixeques del llit amb molta son, però tot té explicació. Necessites dur una vida més ordenada i per a això cal que adquireixis uns hàbits més responsables.

Balança 23 SET - 22 OCT

Atreus el teu costat a gent de molt diferent classe, i això t'encanta, però entre tanta personalitat diferent, no acabes de donar amb la teva mitja taronja.

Serà molt habitual durant la jornada perdre't en fantasies sobre imatges futures de l'èxit. O simplement t'evadeixes de la realitat en els teus pensaments.

Els exercicis de respiració tenen el do de fer que romanguis centrat en el present, en lloc de permetre que la teva ment divagui per on no ha d'anar.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Avui l'harmonia es deixarà notar en les teves relacions. Per aquesta mateixa vibració, una persona important del teu passat sentimental, podria fer acte de presència.

A vegades certa obsessió per acumular diners i estalviar pel que pugui passar, entristeix el teu present… Quan va ser l'última vegada que et vas donar un capritx, Escorpí?

Continua conreant les bones vibracions cada dia, no permetis que les enveges i els comentaris tòxics alterin el teu ritme de vida.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

En aquest món gris on sembla que és obligatori estar estressat i de mal humor, el teu caràcter és una benedicció per a tu mateix i per a la resta.

Davant la pitjor notícia, la de l'acomiadament, rep-la com un repte, una oportunitat de demostrar-te a tu mateix que pots superar els obstacles impulsant-te cap a un futur millor.

Els mals de cap reiterats han de fer-te pensar en l'acumulació d'alguns problemes estructurals, com per exemple l'estrès i la tensió arterial elevada.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

La posició astrològica de la Lluna i Neptú conjunts des del signe de Peixos t'afavoreix per a desenvolupar una major sensibilitat i empatia.

Per poder generar un canvi veritable i perdurable hauràs d'ajuntar coratge i valentia. La teva autoestima està enfonsada i et costa prendre un camí o un altre.

Ets propens a tenir problemes de salut relacionats amb la falta d'exercici i moviment. Tens cada dia més contractures i pateixes el dolor de les teves articulacions.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

La teva família et genera forts sentiments de protecció, així com la teva parella. Per a tu aquestes dues coses són prioritàries... No obstant això, hi ha un familiar concret que et treu de polleguera.

Aprendràs nova informació tremendament valuosa o fins i tot aconseguiràs gran satisfacció en comprovar que fas bé la teva feina.

La teva salut exigeix una revisió mèdica rutinària, fa massa temps que desconeixes l’estat real del teu organisme.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Deixar anar les relacions que et lliguen al passat és el bitllet d'anada al futur. No pot romandre tot estàtic. La vida és moviment i canvis permanents, Peixos.

T'enfrontaràs als problemes que sorgeixin en l'àrea laboral durant el dia d'avui amb molt de temperament i força interior. Aquesta actitud és la millor per prevenir futurs conflictes.

Sentir-se bé i ple és fonamental. Si estàs amb poca energia o esgotat és impossible que duguis endavant els teus plans i estratègies de creixement per a aquest mes.

Comentaris