L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 7 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 7 de gener

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

 

Si no tens parella, has de buscar una persona que tingui aficions semblants a les teves, així gaudireu de més temps plegats.

 

Totes les compres que has fet durant les fetes de Nadal han deixat la teva targeta sota mínims, toca estrenyés el cinturó.

 

És el dia perfecte per començar una dieta, has de perdre tots aquests quilos que has guanyat en aquests dies d’excessos.

  

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

 

Quan necessitis l’afecte d’una altra persona, la teva parella estarà al teu costat, sap que no vius el teu millor moment.

 

Rebràs una proposta per guanyar uns diners extres amb una feina senzilla, no tindràs cap problema a acceptar-la.

 

És una bona època per depurar l’organisme, prova de menjar només fruites i verdures i veuràs com en uns dies et sents més lleuger.

  

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

 

T’entens a la perfecció amb la teva parella, saps sempre quan passa per un moment complicat i sempre la vols ajudar traient-li un somriure.

 

Has d’afrontar una sèrie de pagaments, miraràs que no et provoquin un forat immediat en el teu compte, provant de fer-los a terminis. 

  

Comences a fer esport per posar-te en forma, però recorda que necessites constància i paciència per veure els primers resultats.

 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

 

Necessites una mica d’intimitat amb la teva parella, fa massa dies que no esteu els dos sols sense estar envoltats de la família.

 

No seria mala idea que donessis un cop d’ull a les teves factures, una empresa et podria estar cobrant un servei que no vas demanar.

  

Apunta’t al gimnàs i vés-hi regularment, els monitors et podran marcar una pauta d’exercicis per seguir els primers dies.

 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

 

Si vols tenir un dia tranquil amb la teva parella, no li parlis de les relacions anteriors, saps que no li agrada tractar aquest tema.

 

Podries protagonitzar algun petit conflicte amb un company de feina, sembla que no compartiu la manera d’afrontar una determinada tasca.

  

Menja sense pressa i mastega bé els aliments, serà la manera de fer millors digestions, sentir-te més saciat i engreixar-te menys.

 

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

 

T’has alegrat un munt pel canvi d’actitud de la teva parella, per fi has aconseguit que s’impliqui més a les feines de la llar.

 

No et deixis enganyar per les ofertes que trobis a les botigues, prometen uns estalvis importants, que molts cops, no són reals.

  

Encara que faci més calor, igualment has de dur roba d’abrigar, podries començar a sentir un mal de gola que podria empitjorar si no vigiles.

 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

 

T’agrada quedar bé amb tothom però això no sempre és possible, no cal que ho converteixes en un drama. 

 

Pren-te el temps que necessites per decidir sobre els teus estalvis, ara mateix el mercat no t’ofereix cap producte financer que generi uns grans interessos.

  

Podries patir algunes molèsties a l’oïda, acostumes a sentir música amb el volum molt alt i això té les seves conseqüències.

 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

 

Avui has de prendre una decisió important i en tot moment voldràs que la teva parella sàpiga que penses fer.

  

No suportes més que no es valori la feina que fas amb una pujada de salari, per aquest motiu començaràs a rastrejar el mercat laboral.

  

Patiràs una ferida no gaire important, però si no la desinfectes correctament, podries tenir algun problema més greu en uns dies.

  

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

 

Et trobes molt sensible i qualsevol cosa que et diguin no et semblarà bé, recorda disculpar-te si crides o contestes malament a la teva parella.

 

Rebràs una oferta per comprar un producte de segona mà amb una gran rebaixa, no te'n refiïs perquè tot apunta que és una estafa.

  

Intenta sopar com més aviat millor, fer-ho almenys unes dues hores abans d’anar a dormir, beneficiarà molt el teu descans.

  

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

 

Evita estar a prop de la gent tòxica, només volen que reaccionis malament per tenir un motiu per criticar-te.

 

Serà una bona jornada per la gent que tingui algun comerç, es produirà un important augment de les vendes en els seus negocis.

 

Després de menjar alguna cosa contundent és recomanable que beguis un got de llet, això t’evitarà patir problemes digestius o estomacals.

  

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

 

Has provat de ser amable amb una persona del teu entorn, però sembla que amb les seves males respostes et vol deixar clar que no et vol a la seva vida.

  

Fixa’t bé quan et toca fer-te càrrec de les teves factures, si no prestes atenció, potser et toca pagar un recàrrec o una sanció.

  

Cada cop tens més problemes per llegir la lletra petita, no seria una mala idea que visitis l’oftalmòleg i et faci una revisió.

  

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

 

Hauries d’aprendre a assumir els teus errors, no pots culpar sempre la teva parella perquè acabaràs provocant una greu crisi entre vosaltres.

 

Serà millor que només compris allò que necessites, encara que vegis unes bones ofertes, no val la pena que et gastis aquests diners ara mateix.

  

És lògic que notis que et fan mal els peus, no utilitzes el calçat adient per fer esport i és necessari que te’l compris ja.