L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 7 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 7 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Controla les teves exigències i desitjos en el terreny de l’amor, no pots demanar més del que tu mateix dónes. Júpiter pot desquadrar els teus comptes, de manera que podries plantejar-te noves vies per generar ingressos. Dia ideal per ordenar la llar i fer que l’energia que hi circula es renovi.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Gaudiràs de grans oportunitats en el terreny de les relacions, però no et creïs falses expectatives, val més que deixis que tot flueixi. Et sentiràs imparable en el terreny econòmic, i disposaràs de noves idees que poden canviar el teu rumb professional. En general la teva salut és bona, però potser pateixes algun problema circulatori que hauràs de solucionar amb celeritat.  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Els canals comunicatius que feia uns dies que estaven tancats, es tornaran a obrir de bat a bat i et permetran millorar qualitativament les teves relacions. Estaràs especialment fi i encertat en les decisions econòmiques i laborals que prenguis, així que aprofita l’oportunitat que t’ofereixen els astres. Tots els problemes relacionats amb la pell, les ungles o els cabells, quedaran solucionats com per art de màgia.  

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Mercuri no està de la teva part en el terreny sentimental, i pot interferir en les teves metes i objectius. No siguis tan garrepa ni exigent amb tu mateix a l’hora de controlar de despeses, ja que la teva situació no és tan dolenta com creus. Els planetes poden fer que et descontrolis si surts de festa, així que beu amb mesura i precaució. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Has d’aprendre a estimar-te més a tu mateix per tal de trobar una persona que t’aporti just el que necessites. Estalviar es pot convertir en un autèntic mal de cap si et passes de la ratlla i ni tan sols inverteixes en aquells productes i serveis necessaris i beneficiosos per la teva salut. Si, a més, l’economia et frena a l’hora de realitzar alguna activitat física, de ben segur que pots trobar alguna alternativa gratuïta i amb els mateixos efectes positius. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva evolució va minvant la mida dels problemes. Segueix així i veuràs com en poc temps acaben per desaparèixer. Aprèn a gaudir del procés de treballar i a restar importància als resultats obtinguts, i veuràs com la vida es torna més fàcil i satisfactòria. Intenta tenir especial precaució amb els excessos, ja que avui et poden provocar una mala passada. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

O tu o la teva parella demanareu una mica d’espai i llibertat. No és res dolent, simplement trobar-vos a faltar augmentarà les vostres ganes d’estar junts i farà que tot torni a ser com abans. Els astres albiren una entrada important i inesperada de diners, però hauràs de vigilar i no gastar-te’ls en ximpleries. Encara que no t’agradi suar en gran quantitat, és quelcom inevitable. L’important és mantenir-te hidratat constantment per seguir gaudint d’un bon aspecte. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Saturn farà que augmenti la sensació de soledat i falta de companyia, així que no dubtis en demanar mims als teus éssers estimats si és el que necessites. Si has de dur a terme alguna inversió, l’horòscop et recomana que sigui en quelcom que pugui ser-te de profit. L’energia que desprendràs al llarg de la jornada farà que sentis la necessitat de posar a prova les teves capacitats intel·lectuals. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

El cap de setmana ha resultat més positiu del que esperaves, i ara és un bon moment per mirar d’esclarir aquells assumptes que últimament t’han fet perdre la son. Racionalitza la teva economia i prioritza les coses importants per no malgastar més del compte. Intenta estandarditzar els teus horaris, o el cansament acabarà afectant de manera seriosa la teva salut.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La gratitud és un dels pilars més forts i estables de la felicitat. Creus que la practiques suficient? Tan sols és necessari que pensis en totes les coses que fan que et sentis agraït, i que donis les gràcies per elles. Veuràs com comences a atreure moltes més coses bones i similars! Un excés de greixos animals o productes càrnics pot incidir molt negativament en el teu benestar, així que prova de modificar la teva dieta i incorporar productes més saludables.    

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Aprofita el diumenge per dur a terme algun pla amb la teva parella, i gaudir d’una jornada diferent i plena de bons moments. Si la feina comença a deixar-te sense temps lliure, imposa’t i reclama allò que és teu, tothom té dret als seus dies de descans. La influència de Saturn fa que tinguis una resistència física envejable, fet que pots aprofitar per començar a practicar algun esport seriosament. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

El Sol està de la teva part i et convida a sortir de la teva zona de confort per posar-te a prova, així veuràs fins on ets capaç d’arribar. Si sents enveja d’algú de la teva oficina, mira de canviar el teu pensament respecte a ella, i treballa de valent per aconseguir el que veritablement mereixes en lloc d’omplir-te de pensaments negatius.


Comentaris

envia el comentari