Les prediccions Zodiacals del 8 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 8 de febrer

Àries21 MAR - 19 ABR

Avui et lligaràs forts els cordons de les sabates perquè estàs disposat a tocar de peus a terra més que mai i recórrer el mateix amb ímpetu i alegria.

La teva economia sofreix una desacceleració, i el que ahir era senzill d'aconseguir, ara se't resistirà i caldrà augmentar les ganes de treballar i barallar pel teu.

En assumptes com la teva salut no has d'estrènyer-te el cinturó al màxim, o sortiràs greument danyat.

Taure20 ABR - 20 MAI

Les ganes de discutir no van amb tu aquest dia, i encara que la teva parella intenti treure't dels teus totals no ho faràs. No hi ha cap necessitat!

Si estàs pensant a guanyar uns diners addicionals, busca alguna altra ocupació que requereixi poques hores, com per exemple, el repartiment de publicitat per les bústies.

El teu estómac es ressent últimament dels menjars copiosos, veritat? Així que hauries de controlar més les quantitats i la composició dels plats que poses a taula.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Ha arribat el moment de consolidar la vostra relació, però també tens por a tot el que t'espera. Saps que hauràs de sacrificar moltes coses si vols viure en parella i amb fills.

Per què et queixes tant de la falta de diners? Al teu al voltant hi ha gent que es troba en una situació molt pitjor i mai es lamenten per això.

Gaudeixes de bona salut i fins i tot t'apuntaràs al gimnàs encara que no ho necessitis. Hi ha gent que també gaudeix amb la pràctica d'exercici, com és el teu cas.

Cranc21 JUN - 22 JUL

La primavera floreix només per a tu en aquest dia, en el qual l'olor embriagadora de l'amor està per aquí i per allà, fent que els ocells cantin al teu voltant.

La sensació que la teva economia s'estanca pot atabalar-te.  Pot ser que sigui real aquesta percepció que simplement les teves ulleres no et permetin analitzar la realitat.

Necessites controlar millor les quantitats de menjar que poses en el plat, perquè és bastant difícil deixar-se algun aliment en aquest, veritat?

Lleó23 JUL - 22 AGO

Els Lleó que estan passant una temporada de solteria seran els més beneficiats, en particular els nascuts en els segons deu dies,  ja que rebran nombroses invitacions per a aquesta nit.

Estàs molt cansat de la feina. No tens ni ganes de començar la jornada, tot i això la sort està del teu costat i et sol·liciten un canvi d'horaris que t'afavorirà.

Necessites un massatge urgent al coll, Lleó. No oblidis que aquesta zona és una de les teves parts del cos més sensibles a l'estrès.

Verge23 AGO - 22 SET

Es nota que encara sents alguna cosa per una parella del passat i no te l'has tret del cap. Proves de substituir-la per una altra persona, però això tampoc resulta positiu.

Cada vegada que pagues amb la targeta de crèdit, gastes molts diners sense control i quan te n’adonis acabaràs amb el compte en números vermells.

En els llocs tancats et trobes molt incòmode, sobretot si véns del carrer amb molt de fred. Notaràs un canvi de temperatura abismal.

Balança23 SET - 22 OCT

Davant aquesta classe d'incompatibilitats, no és bona idea posar-se les mans al cap. La paciència és una virtut que has de treballar més sovint.

És un dia abundant pel que fa a la teva economia. La vibració dels planetes s'alinea amb la teva energia per donar-te el do de l'oportunitat.

Les relacions gratificants augmenten la satisfacció a la vida, en general. Quantes d'aquestes relacions existeixen actualment a la teva vida?

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Lliure i sense lligams, lliura't a aquest nou impuls que t'envaeix. La vida és massa curta per actuar sempre igual i segons els condicionants que et van imposar des de la infància.

Fa un temps que no treballes? Avui s'obren les possibilitats per a tu, hauràs d'estar atent! El destí proveirà, sempre que no et quedis a casa.

Els aspectes dels planetes entorn de la teva salut et poden portar a un esgotament desconegut. Després de tanta intensitat en el terreny amorós, és lògic que la salut es ressenti.

Sagitari22 NOV - 21 DES

Fins a on estàs disposat a permetre que continuïn entremetent-se a la teva vida? Fins quan deixaràs que els altres facin i desfacin sobre aspectes que concerneixen només a la teva persona?

Tot el que havies esperat de les teves activitats econòmiques aquests dies comença a donar fruits, i avui, com si la teva butxaca tingués un imant, sembla que atreus els diners com mai.

Les dones Sagitari en estat de gestació han de vigilar molt el seu estat de salut durant el dia d'avui, sobretot perquè poden aparèixer petites complicacions.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Avui podries convertir aquest divendres en una jornada memorable. És el millor dia des del punt de vista astrològic per començar una nova etapa en el que refereix a l'amor.

Els divendres són dies on no tens ganes de treballar. Et trobes cansat de la rutina diària i t'encantaria sortir abans i poder assistir a una reunió que els teus amics tenen programada.

Estàs posposant els teus exercicis? El teu cos demana a crits que t'ocupis de fer alguna cosa perquè les teves articulacions es trobin en forma. Vés a classes d'estirament.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Saps perfectament que a les persones se les conquereix amb bona conversa i en aquesta jornada tindràs més d'una oportunitat per posar a prova els teus talents en l'art de la seducció.

Pots creure que amb el teu carisma i la teva forma convincent de parlar pots solucionar-ho tot, però això no és així, ni de bon tros! Hauràs de demostrar que no estàs aquí per tenir una cara bonica.

Utilitza la teva capacitat per projectar-te en el futur i canvia des d'avui les conductes que tant perjudiquen la teva salut.

Peixos20 FEB - 20 MAR

No et deixis endur a la zona més fosca de la teva personalitat. Plorar per nimietats o sentir-te poc estimat no ajudarà en res.

Els divendres és normal que sentis cansament i poc desig de complir amb els teus compromisos. Provaràs de resoldre el mínim indispensable en el menor temps possible per  allunyar-te de tot.

Dedica un moment del dia per a la salut i la bellesa del teu cabell. Podries fer-te un massatge en el teu cuir cabellut. Aquest massatge alliberarà la tensió acumulada.


Comentaris

envia el comentari