ÚLTIMA HORA

💸 CaixaBank tindrà el 74,2% del nou banc creat amb la fusió amb Bankia

La predicció dels 12 signes del Zodíac del 8 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 8 de gener

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Coneixeràs gent molt interessant, però no t’aporten el que realment busques ara mateix, començar una relació estable.

Podries veure’t obligat a demanar un avançament de la teva nòmina, has gastat en excés durant els últims dies.

  

Necessites desconnectar dels teus problemes rutinaris, no dubtis en fer un viatge a la natura que et permeti relaxar-te.

  

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu mal caràcter pot provocar una forta discussió amb la teva parella, podries acabar dient algun comentari inapropiat que ferirà els seus sentiments.

Si hi dediques tot el teu esforç, podràs reduir l’import de les teves factures, només has de trobar les ofertes que s’adaptin a les teves necessitats.

  

Recorda que és millor que duguis una vida més activa, ja passes moltes hores a la cadira a la feina i no fas exercici amb certa regularitat.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Viuràs una jornada molt afable amb la teva parella, aprofitareu aquest bon moment per compartir i parlar tot allò que us preocupa.

  

Tens una bona relació amb els teus caps, però tampoc és molt aconsellable que agafis massa confiança.

  

Fa molts dies que et preocupa aquest refredat del qual no t’acabes de curar, potser t’aniria bé fer repòs al llit durant uns dies.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Per conquerir el cor d’aquesta persona només has de mostrar-te tal com ets, comporta’t amb tota naturalitat en cada moment.

Probablement et posaràs en contacte amb algun dels teus antics caps, fa massa temps que no treballes i necessites urgentment una font d’ingressos. 

No facis grans esforços, els teus músculs estan força carregats i qualsevol mal gest podria causar-te una lesió greu que no desitges.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

No pots tornar de sobte a la vida d’una persona del teu passat, només li faràs mal ara que per fi ha trobat la felicitat al costat d’algú altre.

És el moment idoni per adquirir un habitatge o un cotxe, però amb els teus diners només et pots permetre algun de segona mà.

  

Necessites urgentment desconnectar i relaxar-te, així que no dubtis en visitar un massatgista o anar a un balneari.

  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

A vegades l’actitud de la parella et provoca rebuig, no entens per què sempre es mostra tan pessimista amb tot.

Un amic posarà en el teu coneixement una oferta laboral que hi ha a la seva empresa, les condicions que ofereixen t’interessen molt.

  

Si no tens temps per fer exercici fora de casa, no és una mala idea comprar-te uns pesos i fer algun exercici en el teu temps lliure.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No tinguis por de parlar amb la teva parella però fes-ho mantenint la calma, així aconseguireu comprendre millor la postura de l’altre.

Un dels teus objectius és estalviar una mica cada dia, saps que així tindràs un estalvi important a final d’any que et permetrà fer algun viatge.

  

Vigila amb les persones del teu entorn, sobretot si estan malalts, podrien acabar contagiant-te algun virus.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Vés amb compte amb les persones que tenen dues cares, encara que es mostrin amables davant teu, et critiquen quan les gires l’esquena.

Quan hagis de contractar algun servei de telefonia o electricitat, pensa realment el que necessites o paguis per un servei que no utilitzaràs.

  

Si obligatòriament has de dinar fora de casa, revisa que el menjar es troba en bon estat, fa dies que els vas cuinar.

  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Notes que la vostra relació no viu el seu millor moment, però si vols resoldre els problemes amb la teva parella, t’has d’implicar més.

  

No siguis conformista amb el teu salari actual, cada cop dediques més esforç a la feina però no reps cap benefici en forma d’un augment.

  

Matina i realitza uns exercicis de meditació abans de sortir de casa, veuràs com et serveix per afrontar els problemes amb més calma.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

No t’obsessionis amb un amic, potser tens un sentiment especial cap a ell, però realment no vol començar una relació amb tu.

Passes per una de les millors èpoques econòmiques en molt temps, el teu esforç està fent que els teus estalvis creixin de mica en mica.

  

Perquè no proves de desconnectar més de les xarxes socials i quedar en persona amb els teus amics, així es gaudeix més d’una bona conversa.

  

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

A vegades et centres massa en tu i no tens en compte la persona que estimes i t’estima, ella també vol participar de les decisions importants de la teva vida.

  

Ara que per fi la teva economia no passa per problemes, potser seria una bona idea tornar aquells diners que deus al teu amic.

  

És normal que puguis sentir alguna punxada en els teus músculs, han sigut uns dies on has entrenat amb molta intensitat.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Vius una bona època sentimentalment, tant és així, que no trigaràs gaire a demanar matrimoni a la teva parella o que tingueu un fill.

Revisa totes les teves factures en profunditat, la teva companyia podria estar cobrant-te un servei extra per error.

  

No converteix l’exercici físic en una obsessió, si t’ho prens amb calma i tens paciència, veuràs com els resultats arribaran.


Comentaris

envia el comentari