Consulta aquí el teu horòscop del 9 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 9 de febrer
Àries 21 MAR - 19 ABR

La teva relació es va acabar recentment, Àries, i la teva parella ara truca a la teva porta amb llàgrimes en els ulls demanant perdó? No et creguis res, perquè ell o ella és un gran intèrpret, un bon actor que ha assumit un personatge que no es correspon amb la seva forma real.

El teu consumisme estarà molt present durant aquest dia, i com et despistis, acabaràs cremant la targeta de crèdit.

Cremar encens de violeta t'ajudarà a tenir una relaxació més profunda, i fins i tot, a treure’t de sobre certes enveges que et corroeixen.

Taure 20 ABR - 20 MAI

L'univers vol que siguis feliç i t'ajuda a resoldre de manera eficient problemes quotidians. En el cas que hagis de prendre una decisió dins del teu si familiar, o en la teva parella, procura que l'objectivitat sigui la teva bandera.

Els astres es mostren bastant murris a l'hora de fer-te administrar els teus diners, amb moltes factures que pagar i diverses opcions de compra.

Per millorar el teu benestar, fes més cas als doctors, i menys als consells que et dona la teva veïna del costat sense cap base científica.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

Estàs passant per un moment de molts dubtes i no saps molt bé què fer amb la teva vida. No descartis que aparegui una persona del passat amb ànim de recuperar el temps perdut.

Els astres es posen del teu costat i acabaràs amb uns deutes que et preocupaven molt. També vendràs una sèrie d'articles que tens a casa teva i que estan molt ben valorats.

No et relaxis encara que et sentis amb forces per menjar-te el món. Una distracció en el moment menys oportú pot provocar-te una caiguda o un accident.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

En principi el teu amor serà estable, tirant a rutinari. Tindràs molt temps per gaudir de tu mateix, de la teva solitud, encara que sigui d'una manera gairebé obligada. Dins la teva família, la democràcia serà el mètode més adequat per solucionar certs problemes que avui sortiran a la llum.

Encara que en l'àmbit amorós estàs en un pla discret, Cranc, sí que seràs bastant seductor en l'esfera empresarial.

Procura no passar tant temps assegut. Sabies que la falta d'activitat física fa que envellim de manera prematura, que ens fem majors abans?

Lleó 23 JUL - 22 AGO

A la tarda un amic s'atreveix a parlar malament d'un integrant de la teva família. Si sabés el molt que defenses la teva privacitat, no s'animaria.

Recorda que el pagament a terminis és molt enganyós i que podries estar sobrepassant les teves possibilitats reals. Si neix al teu cor l'impuls de fer un regal a un amic, no et detinguis.

Durant aquest dissabte et sentiràs més que bé. És un dia afable en el qual l'única molèstia podria centrar-se en el cansament dels teus peus.

Verge 23 AGO - 22 SET

És lògic que tinguis dubtes amb la teva relació de parella, l'altra persona cada vegada es mostra més distant i no saps què li està passant realment.

Després d'un temps de molts sacrificis ha arribat el moment de permetre's un capritx. Algú s'acostarà a tu amb intenció de sol·licitar-te uns diners, però com saps que costa molt guanyar-los, no li deixaràs.

Estàs disposat a perdre tots aquests quilos que et sobren. Per això et posaràs a dieta i sacrificaràs tots aquests aliments que t'estaven engreixant.

Balança 23 SET - 22 OCT

Tractar de disminuir, ignorar o dissimular els teus sentiments, no serveix de res, Balança. Allibera't avui mateix d'aquest malestar, expressant el teu amor com el sentis.

Evita les discussions inútils amb persones de la teva ocupació. Vols convèncer a un company de feina però t'està costant. És important que insisteixis.

Notes com els dolors a l'abdomen s'intensifiquen, sense saber molt bé a què es poden deure, encara que el més probable és que es tracti de l'acumulació de gasos.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

La part material de la teva relació de parella es troba ben assegurada. No serà avui motiu de discussió i si ho va ser en el passat, ja no tornarà a donar-te maldecaps sobre aquest tema.

Bona sort en els teus negocis i projectes, especialment si vas per la via de l'autoocupació. Encara no t'has atrevit a iniciar la teva pròpia marxa empresarial? Llavors no has de continuar esperant més.

Si estàs preocupat sobre la dieta i el maltractament animal, potser estàs considerant passar-te a una dieta restrictiva.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Aquest dissabte la predicció dels astres anuncia una pluja d'idees molt interessants que poden servir-te per mostrar el teu costat més enèrgic i sociable.

Reconèixer que no estan sortint les coses com desitjaries ha de ser el punt d'inflexió per millorar, no l'excusa per mortificar-te i perdre tot el teu potencial en una culpabilitat improductiva.

Estàs a la vora d'un autèntic brot de trastorn hipocondríac que no et deixa viure tranquil, sempre obsessionat amb els dolors i les malalties.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

T'espera un matí una mica mogut en matèria d'amor i emocions. Una persona en la qual confies mostra un vessant sospitosa i t'obliga a realitzar una sort d'espionatge.

El teu número de la sort d'aquest dia és el 42. Si vas darrere dels senyals que t'indica aquest número, la fortuna et somriurà avui.

Podries estar vivint episodis d'angoixa o ansietat inexplicable, potser necessites unes sessions en les quals un psicòleg o terapeuta et guiï en aquesta etapa.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

El planeta Mart en bons aspectes, lluny de convertir-te en algú conflictiu, t'aporta una dosi extra de vitalitat.

En virtut de l'energia electritzant que t'envolta avui, l'ambient en el teu entorn laboral serà dinàmic. Fins i tot pot ser que arribi un nou company de treball.

Et ve de gust menjar una cosa dolça per a postres? En lloc de menjar cada dia carbohidrats processats (pastissos, galetes, etc.), les fruites són una excel·lent alternativa per al teu paladar.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Intentar rebre una compensació pel teu sofriment és dolent per a la teva relació. Si insisteixes en aquesta forma de maltractament verbal, perdràs el que tens.

Sempre hi haurà persones que tenen una feina millor, un major ingrés, o més reputació professional que la teva. Això no hauria d'amoïnar-te tant.

Si et sents cansat emocionalment o mentalment, no és estrany, després dels dies que has passat. Els mals pensaments i les preocupacions de la setmana t'esgoten.