ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

ÚLTIMA HORA

📈 Salvador Illa guanyaria les eleccions a Catalunya segons l'última enquesta

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 9 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 9 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Descobriràs quelcom dolent de la teva parella sentimental que t’afectarà profundament. És millor que desterris el cinisme i et preocupis per saber els motius que han acabat portant-vos a aquesta situació. Afortunadament, Júpiter afavoreix els teus projectes més ambiciosos i farà que avui sigui el dia perfecte per guanyar molts diners. Els horaris irregulars poden afectar el teu descans, així que posa-hi remei si vols acabar patint insomni. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Idealitzar l’amor i pretendre ser el centre de l’Univers de la teva parella només servirà perquè mai arribis a sentir-te satisfet amb la teva vida sentimental. Si a la feina tens tasques o assumptes pendents, avui és el dia ideal per acabar-los, els astres estan de la teva part i t’atorguen força. Mart incideix en el teu sistema digestiu i pot causar algun contratemps. No desesperis, i cuida’t el màxim possible!  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La posició regressiva del teu planeta regent pot dificultar els canvis que estan tenint lloc a la teva vida actualment. Millor que avui controlis els teus impulsos. Si estàs de mal humor, no deixis que aquest afecti el teu rendiment a la feina. Demostra la teva professionalitat! Una de  les pitjors coses que et pot passar és sentir-te cansat... Mentalment. Així que l’horòscop et recomana que comencis el dia amb un bon esmorzar per afrontar el dia com cal. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Mercuri interfereix en les teves capacitats comunicatives, així que avui és recomanable que controlis les teves paraules minuciosament. Els astres, a més, afavoreixen els endarreriments, així que vés pensant excuses per si no arribes a temps a la feina. Si esperes algun resultat mèdic, avui arribarà carregat de bones notícies.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Hi ha persones que t’aconsellen terriblement malament en l’amor, i això pot acabar passant factura a la teva relació sentimental. Anteposa els teus propis sentiments i pensaments al que diguin els altres. Jornada frenètica a la feina, que pot acabar deixant-te esgotat. No dubtis en prendre petits descansos per tal de millorar la teva productivitat. L’estrès pot acabar desembocant en un fort mal de cap, així que mira de prendre’t la jornada amb calma i no desesperis a la mínima. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

El cercle de l’amor del teu zodíac es veurà reforçat, però les relacions socials poden treure’t una mica de polleguera. Si t’apeteix quedar-te a casa i estar sol, no et sentis malament per fer-ho. La teva concentració extrema a la feina pot fer que gastis més energia de la necessària. Busca altres vies per estimular la teva ment i sentir-te millor. Els planetes fan patent la necessitat que abandonis el sedentarisme i comencis a moure’t i a exercitar-te de manera regular. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Dia de pensar menys i actuar més, on serà necessari que prenguis la iniciativa i adoptis una actitud proactiva, sobretot en el terreny de les relacions afectives. Ajudar els altres està bé, sempre que busquis l’equilibri i no t’oblidis de les teves pròpies necessitats. Totes les tensions que vius es van acumulant a la teva esquena, així que seria convenient que demanessis cita a una fisioterapeuta. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si t’has precipitat a l’hora de parlar i has ferit o ofès a alguna persona important per tu, no et queda més remei que demanar perdó i esperar clemència. És vital aprendre dels errors i corregir les males actituds. Hi ha terceres persones que poden influir-te negativament i bloquejar diverses transaccions econòmiques, però aquesta serà només una obstrucció momentània. Si últimament havies patit problemes respiratoris, avui els astres faran que desapareguin.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva capacitat per relacionar-te es veurà augmentada i millorada, fet que pots aprofitar per estretir lligams amb aquelles amistats amb les quals t’has distanciat en els últims temps. Dia de dificultats econòmiques importants, que tan sols es podran solucionar si empres la intel·ligència i el tremp. Pot ser que en algun moment et sentis aclaparat, si és així, surt a l’exterior i respira aire pur. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Els astres canviaran de posició i facilitaran el diàleg amb la teva parella quant a fantasies sexuals es refereix. Aprofiteu per millorar la vostra intimitat i per deixar volar la imaginació! Avui tens la sort de la teva part, motiu pel qual l’horòscop et recomana que compris loteria o participis en algun sorteig. Si no cuides millor el teu sistema digestiu, acabaràs patint una gastroenteritis que t’obligarà a guardar repòs durant diversos dies.     

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Algú del teu entorn ho està passant malament i avui requerirà tota la teva ajuda i comprensió. El teu nivell d’ingressos va de menys a més, i els astres auguren una millora de les condicions a la feina, o fins i tot un ascens. La teva pell es pot ressentir i es pot omplir d’irritacions i granellades, el millor és que consultis amb un facultatiu perquè et recomani alguna crema o loció especial. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres poden fer que visquis alguna discussió amb la teva parella. Però tranquil, perquè tot se solucionarà en un tancar i obrir d’ulls. L’horòscop et recomana reduir despeses per tal de millorar la teva economia. Si et notes baix d’energia, un amulet pot ser la solució ideal per a tu. Busca’n algun que sigui violeta, estigui fet de plata, o guardi relació amb l’aiguamarina o les glicines. 


Comentaris

envia el comentari