L'horòscop de l'amor de Sant Valentí 2019

Tot allò que et cal saber al voltant de l'astrologia per passar un dia dels enamorats rodó

San Valentín
Et desvelem l'horòscop de l'amor de Sant Valentí 2019 | HoróscopoMágico.com

Arriba la jornada més romàntica de tot l'any: el dia de Sant Valentí torna de nou per tal de conferir-nos l'oportunitat de celebrar un sentiment preciós com l'amor, tant si el celebrem en companyia de la nostra parella com si ho fem envoltats de les persones que més ens estimem. Això sí, hi ha una cosa que es troba per damunt de qualsevol desig que tinguem de viure un dia de satisfacció i joia: el cel astral d'aquest dia en concret, del 14 de febrer, que ens farà saber si la situació del cosmos és bona per a les parelles o si, en canvi, cal rebaixar les expectatives durant aquesta jornada.

Et desvelem el teu horòscop de l'amor per al dia de Sant Valentí d'aquest any, i amb ell tots els trucs i les recomanacions per tal que el teu dia dels enamorats sigui perfecte. Descobreix si els astres faran perillar la teva relació de parella, si trobaràs la persona que és la teva ànima bessona o si et cal algun ritual o encanteri d'amor per aconseguir captar l'atenció de la persona que t'encanta o per reforçar-hi el sexe.

El clima astrològic d'aquest Sant Valentí pel que fa a l'amor

Hi ha dos planetes que tindran una rellevància especial, tot i que també hi ha altres protagonistes que configuraran el clima astrològic del moment. El dia 14 de febrer d'aquest any, l'energia d'Urà i de Mart originarà una combinació molt potent, similar a una bomba de rellotgeria, tal com ens diu 'Horóscopo Mágico', que podria posar a prova tots els signes, fins i tot els que tenen més estabilitat.

D'aquesta manera, el planeta de la imprevisibilitat i el de l'acció trastocaran l'existència de totes les persones que mirin de desafiar les forces que imperen a l'univers.

Aquest, però, no serà l'únic impuls còsmic al qual ens haurem d'enfrontar les persones durant el dia de Sant Valentí. Al signe de Bessons, la Lluna també donarà guerra i enviarà ones negatives que podrien tenir una interferència important amb el futur a nivell de l'amor. Ara bé, tot i que la posició que manté sembla indicar-nos una poca inclinació al compromís, també remarcarà determinats aspectes més positius i reforçarà l'esperit juganer que qualsevol persona guarda dins, a banda de fomentar la comunicació en qualsevol sentit.

 • Et pot interessar: Les millors 10 idees de regals de Sant Valentí per a homes

San Valentín
No et perdis els detalls del teu horòscop de l'amor del dia dels enamorats | HoróscopoMágico.com

Aquest 14 de febrer, a banda, Mart entra a Taure de manera directa. Per això, es produirà una situació idònia per a l'emprenedoria i, a més, això ens anima a tirar endavant i no decaure. De fet, Mart és un astre que es vincula amb l'acció, i Taure és un signe associat a la perseverança. Per aquest motiu, a Sant Valentí comença un cicle propici per actuar de manera ferma fins que els objectius s'assoleixin, tot i que s'aconsella no entossudir-se massa ni enfadar-se, dos dels punts febles més importants del Taure, que podrien ser molt perjudicials per a les relacions sentimentals.

Finalment, el darrer fenomen que tindrà lloc i que cal remarcar estarà contraposat amb la influència que prové de la Lluna. Les seves forces, de fet, estaran enfrontades fins al moment en què n'hi hagi una que superi l'altra. En aquesta línia, trobarem Venus al signe Capricorn, que abraçarà l'astre Saturn: això vol dir que s'incrementaran les ganes de comprometre's en algun vincle sentimental. Així, el problema més important que hi haurà durant aquest dia dels enamorats serà, ni més ni menys, saber no perdre el cap.

 • Article relacionat: Els encanteris d'amor ideals per al dia de Sant Valentí

Tot allò que et cal saber sobre els astres per al dia de Sant Valentí

Tal com ja hem dit, aquesta jornada dels enamorats serà ben moguda. Es produiran canvis inesperats i molt rellevants, i el pitjor de tot és que n'hi ha molts que no seran positius, cosa que implica que et caldrà ser prudent i actuar amb seny. Perquè segur que no hi ha ningú que tingui ganes que una de les jornades més maques de tot l'any s'emboliqui de manera desmesurada.

Així doncs, cal que estiguis alerta: el dia 14 de febrer t'has de conscienciar perquè podrien passar moltes coses: mira de comptar fins a 10 i de fer unes quantes respiracions profundes abans de fer o de dir coses que després et poguessin perjudicar, i recorda que la bona actitud és essencial per tal de superar amb èxit el dia sense gaire maldecaps. Cal, de fet, que recordis que per atraure més felicitat cap a la teva vida cal que primer et sentis feliç.

via GIPHY

El dia de Sant Valentí, per sort, és un dijous aquest any. El dijous és el dia que regeix el planeta Júpiter, associat amb els pensaments de caire profund i amb l'expansió. Per tant, guanyaran força els procediments d'introspecció i de reflexió i et proporcionaran uns resultats més bons que qualsevol altra acció que emprenguis.

Avui et mostrarem el teu horòscop de l'amor al llarg d'aquesta jornada i, a banda, explicarem la compatibilitat que tenen els diferents signes del zodíac perquè tinguis clar amb quins d'ells tindràs un grau de compatibilitat més elevat, per tal de no oblidar-te mai d'aquest dia de Sant Valentí, del 2019.

Àries: la diversió impera

Sant Valentí no reforça mai l'entusiasme d'aquest signe, sinó que normalment es produeix tot el contrari: Àries sovint és poc partidari dels plans especials per al dia dels enamorats. Les persones nascudes amb aquest signe, de fet, normalment opten per l'espontaneïtat i per gaudir del moment present. Per aquesta raó, l'objectiu d'Àries per a la jornada de Sant Valentí serà, essencialment, divertir-se i gaudir com fa habitualment, amb parella o sense. El 21 de gener, l'eclipsi lunar que es va produir de sang de llop va fer que la seva existència s'omplís tant de preocupacions com d'emoció i, per aquest motiu, la seva necessitat de trobar una via d'escapament queda més marcada durant aquest dia dels enamorats.

Només pot canviar la companyia que tindran els Àries durant aquesta jornada: en cas que tingui parella, tindrà ganes de deixar les seves picabaralles enrere, que han tingut lloc durant les darreres setmanes. Voldrà passar un dia pacífic, carregat de passió i en harmonia. Ara bé, si no té parella recorrerà als seus amics més íntims i s'endinsarà en una jornada farcida de diversió i de bogeria.

San Valentín
Els Àries tindran una jornada on la diversió s'imposarà | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Taure: aquests signes poden establir una connexió fàcilment i són altament compatibles. Ara bé, la unió entre un signe de foc i un de terra normalment resulta en un vincle basat en aspectes més aviat materials i financers que no pas sentimentals o emocionals.
 • Amb Bessons: Bessons i Àries poden mantenir un vincle molt intens però arriscat, perquè s'atrauen molt però alhora també són molt orgullosos. Ara bé, tots dos gaudeixen molt amb les llargues converses, bromes i estones de diversió, cosa que els fa gaudir d'una compatibilitat amb una potència remarcable.
 • Amb Cranc: tot i que en un primer moment podem pensar que es tracta d'una connexió complicada, emocionalment tots dos signes sabran entendre's a la perfecció. Tot i que en una gran part de les situacions aquest vincle dona lloc a una amistat sòlida, cal remarcar que són dos signes que es complementen a la perfecció.
 • Amb Lleó: es complementen molt i salten espurnes quan es miren. Tots dos signes senten una atracció considerable cap a l'altre, tant a nivell físic com a nivell espiritual i mental.
 • Amb Sagitari: sempre que es produeix la unió entre dos signes de foc, la rutina s'esfuma de les seves existències i apareix una font de sentiments i d'emocions inesgotable. De fet, es tracta d'una combinació que resulta totalment explosiva, i són dos signes altament compatibles.
 • Amb Aquari: tenen moltes coses en comú, més de les que creuen, perquè tots dos signes són optimistes, independents, humanitaris i entusiastes. Això vol dir que tindran una bona compatibilitat i que el seu futur és ple d'esperança.

Taure: l'enveja no és gens sana

El triangle que forma el planeta Venus al cel de Taure durant el dia dels enamorats pot contribuir a una millora dels aspectes de les seves relacions sentimentals que no el convencen, però cal que recordin la rellevància de no comportar-se de manera imprudent i d'evitar precipitar-se, perquè en cas contrari podrien caure en un abisme encara més profund. Així doncs, aconsellem que es duguin a terme únicament les accions que comportin efectes positius per a les persones amb el signe de Taure, perquè així es podrà evitar que les ingerències dels astres facin que la seva vida sentimental es trastoqui del tot.

Entre els diversos problemes essencials que poden viure les parelles dels Taure, hi trobem el fet de perdre força en el terreny de les relacions sexuals. Aquest signe, de fet, és totalment apassionat i li cal algú que pugui satisfer la seva personalitat insaciable. Així doncs, la preocupació principal que tindrà per Sant Valentí serà la de tornar a donar vida a la passió, cosa que podria aconseguir per mitjà de rituals, per exemple. Els Taure que no tinguin parella, però, no ho passaran gaire bé: veuran enamorats per tot arreu i sentiran enveja. Això farà que busquin refugi amb la seva família, i faran veure que no tenen l'orgull ferit pel fet que sigui 14 de febrer.

San Valentín
L'horòscop de l'amor dels Taure varia en funció de si tenen parella o no | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Àries: el fet que tots dos signes s'interessin per les comoditats i els luxes pot constituir un bon nexe d'unió. Tot i que la seva connexió és bona, si s'estableix una relació entre una persona Taure i un Àries estarà fonamentada sobretot en l'aspecte més material i financer de l'existència.
 • Amb Taure: és freqüent que dues persones amb l'horòscop de Taure es puguin compenetrar bé, perquè cap altra persona pot entendre millor els seus sentiments. Com que són persones realistes, perseverants i pràctiques, la seva unió té moltes expectatives d'èxit.
 • Amb Cranc: es tracta d'una combinació altament compatible, de les que funcionen millor de tot el zodíac. Com que són persones afectives i sensibles, es trobaran en una posició molt semblant dins de la relació, i li podran aportar a l'altre les coses que li calguin i també les que desitgi.
 • Amb Escorpí: són dos signes oposats, però com tothom sap els pols oposats tenen una forta atracció entre ells. Així, tot i que inicialment pugui ser contradictori, l'atracció magnètica que hi ha entre els Taure i els Escorpí podria deixar-nos ben sorpresos.
 • Amb Capricorn: són dos signes que es complementen a la perfecció i que poden donar lloc a un vincle profitós i feliç. Es tracta d'individus altaments pràctics i realistes, cosa que els farà compartir un gran nombre de semblances.
 • Amb Peixos: el cantó més afectuós i bo dels Taure s'ajusta perfectament amb el cor tendre dels Peixos, i tots dos signes poden establir una relació que es fonamenti en l'activitat social i la companyonia. Normalment, fins i tot si se separen, mantenen un vincle d'amistat.

Bessons: Venus t'és favorable

La sort somriu al signe dels Bessons: Mart els confereix energies bones pel que fa a l'àmbit sexual. Seria interessant que poguessin treure profit d'aquesta bona conjuntura, perquè la influència que exerciran sobre ells els astres els pot fer una mala passada en cas que no sàpiguen gestionar bé els seus impulsos i que no controlin la llengua viperina que tenen. Hem de remarcar que quan la Lluna es troba a Bessons, els processos vinculats amb la comunicació es veuen fomentats. Ara bé, és un signe prou expert i amb prou coneixements en aquest àmbit, i no li caldria estimular el seu do.

En l'àmbit de l'amor, l'horòscop de Bessons estableix que aquells que tinguin parella gaudiran d'una jornada exitosa en cas que duguin a terme rituals destinats a potenciar l'amor, i els astres faran millorar diversos aspectes dels seus vincles sentimentals, per tal de reforçar-los al llarg del dia. En el cas dels Bessons que no tenen parella, seguiran sentint la influència de l'eclipsi solar, que els va proporcionar un augment de la intuïció. Això els ajudarà a enamorar-se de nou, igual que quan eren adolescents moguts per les hormones. Fins i tot, podrien arribar a conèixer una persona molt important que esdevingui la seva mitja taronja.

San Valentín
L'horòscop de l'amor de Bessons per a la jornada de Sant Valentí | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Àries: en cas que Bessons i aquest signe de foc s'uneixin, es produirà una gran explosió. Tots dos sentiran una connexió i una atracció molt gran i immediata, sigui dins de l'àmbit de l'amistat o dins del sentimental, i junts poden viure instants irrepetibles.
 • Amb Bessons: no hi ha ningú que pugui entendre millor aquest signe que algú altre que tingui el mateix grau de bogeria que ell. Els vincles entre bessons tenen una forta compatibilitat, i en cas que optin per unir el seu camí, tindran una vida plena de moments heterogenis i agosarats.
 • Amb Lleó: es tracta de dos signes amb més punts en comú del que podria semblar en un primer moment. Per això, la probabilitat de bona compatibilitat és molt alta. Igualment, solen saber complementar els seus trets diferents, cosa que implica que puguin gaudir d'una unió definitiva i permanent.
 • Amb Verge: si tots dos signes estableixen un vincle, pot tenir moments més lluminosos i d'altres de més foscos, però fonamentalment la relació variarà en funció de l'actitud que adoptin. Sigui com sigui, tenen una afinitat bastant elevada i, per això, les seves probabilitats d'èxit són importants.
 • Amb Balança: es tracta de dos signes del zodíac molt compatibles i molt ben connectats. S'ajuden i es complementen l'un a l'altre, sovint per mitjà de la fixació de metes comunes. D'aquesta manera, poden assolir la felicitat plena.
 • Amb Sagitari: es produirà una unió singular amb aquest signe, perquè entre tots dos hi ha, alhora, moltes diferències i semblances. Però si són capaços de centrar-se en les semblances que hi ha entre ells podran viure una relació que els omplirà d'alegria.
 • Amb Aquari: aquests dos signes d'aire tenen moltes possibilitats d'èxit, perquè són molt similars i gaudeixen d'un intel·lecte que s'equilibra de manera important. A banda, si hi afegim el fet que tots dos gaudeixen d'una visió vital i d'unes metes que són gairebé idèntics, ens trobarem amb una unió totalment addictiva.

 • Et recomanem: Les millors 10 idees de regals de Sant Valentí per a dones

Cranc: una jornada que no és completa

Has de vigilar, Cranc, perquè Venus se t'oposa durant la jornada de Sant Valentí i, per tant, el presagi no és gaire positiu. Igualment, el planeta Mart contribueix a incrementar la tensió, cosa que complica una situació que ja no era fàcil per culpa de la conjunció entre Urà i Mart. Això farà que els nervis s'activin i podries participar en discussions totalment complexes i inesperades. Hauries de mirar de trobar una fórmula per mantenir la serenitat, perquè l'eclipsi lunar total a Lleó et va perjudicar i t'ha col·locat en una posició que no és gens senzilla de superar.

Ara bé, després que les persones amb el signe Cranc fossin preses de la possessivitat i la gelosia, ara únicament tenen ganes de gaudir d'un temps de descans i, per això, el concepte de Sant Valentí es transformarà en el dia de la família, per mirar de passar-ho bé amb els familiars que més s'estima. Això no obstant, en el cas de les persones Cranc que estiguin solteres, els envairà una nostàlgia profunda i no podran treure's del cap aquella persona tan especial amb qui haurien pogut construir un futur junts però que ja no tenen al seu costat. T'aclapararà la idea de la reconciliació, i miraràs de recuperar allò que ja vas perdre en un passat. Podries mirar de provar sort amb algun ritual perfecte per a la situació.

San Valentín
L'horòscop de Cranc per al dia dels enamorats | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Àries: tot i que aquests dos signes sembla que hagin de tenir només diferències, Cranc i Àries tenen més similituds de les que podríem pensar en un primer moment. Aquesta combinació, doncs, pot comportar bons resultats i desembocar en un bon lligam d'amistat o en una gran història d'amor.
 • Amb Taure: són dos signes amb una forta compatibilitat. La seva perspectiva sobre les relacions i la manera que tenen de mostrar l'afecte faran que no es puguin separar, perquè cadascun dels dos té tendència a preocupar-se més per l'altre que no pas per ell.
 • Amb Cranc: és impossible que dues persones tan bones no s'entenguin. El seu grau de compatibilitat és, evidentment, molt important i molt elevat. Per això, tots dos s'entendran molt bé i encaixaran perfectament.
 • Amb Lleó: el cantó més delicat i sensible dels Lleó i dels Cranc serà l'element central que els unirà. Es tracta de dos signes amb una compatibilitat forta perquè els cal molta comprensió i afecte, encara que no ho exterioritzin de la mateixa manera.
 • Amb Verge: l'emotivitat dels Cranc, juntament amb la intel·ligència dels Verge, origina una combinació molt profitosa i rica. Junts, aquests dos signes poden assolir coses molt importants, i la seva connexió serà molt gran en tots els àmbits.
 • Amb Escorpí: tant el Cranc com l'Escorpí tenen el mateix element. Això farà que es puguin entendre molt bé, tot i que es tracta de dos signes amb una manera d'expressar el seu amor i de concebre'l que no és la mateixa. Aquest fet comporta que s'hagin d'adaptar, cosa que no serà complicada perquè, quan estan en companyia l'un de l'altre, se sentiran extremadament còmodes.
 • Amb Peixos: són dos signes de l'horòscop molt afins, sobretot a nivell emocional. Els signes d'aigua es poden entendre a la perfecció i poden arribar a conviure gairebé sense haver de parlar, especialment si són dos trossos de pa com els Peixos i els Cranc.

Lleó: confrontació d'influències

Podria ser que als Lleó, entusiastes per excel·lència, els ballés una mica el cap durant el dia dels enamorats, a causa de la influència dels astres, que es trobarien contraposats. Igualment, Venus manté una posició que no és gaire profitosa per als Lleó i, si a la imprevisibilitat i la rapidesa que caracteritza Saturn se li afegeix el sentit de la responsabilitat que es vincula amb Capricorn, podria ser que la pressió que sentin els Lleó els faci treure les urpes, sense que acabin de saber el motiu de tot plegat. En aquestes situacions, és millor que aquestes persones no pensin gaire i que es mirin de distreure tant com puguin. Per tal d'aconseguir-ho, t'hauràs de moure a l'interior de la teva zona habitual i controlar les coses. Sigui com sigui, cal que triïs els teus acompanyants de manera acurada perquè els bons desitjos que tens no se'n vagin en orris.

Hem de ser conscients, a més, que els Lleó no gaudeixen amb Sant Valentí ni volen celebrar aquesta jornada. Pensen que es tracta d'una comèdia i que no cal dedicar un dia a la passió i l'amor, sinó que cada dia és una bona ocasió per retre'ls homenatge. Ara bé, els Lleó que tinguin parella acabaran sucumbint a la celebració, perquè el fet d'estar en companyia d'una ànima bessona s'ha de celebrar com cal, amb diversió i amb alegria. D'altra banda, els Lleó solters no s'adonaran de la data que és, i únicament tindran ganes de sortir a passar-s'ho bé fins que no puguin més.

San Valentín
Els Lleó solters seran partidaris de sortir a passar-ho bé | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Àries: aquests dos signes tenen una connexió immediata que aconsegueix que saltin espurnes, a banda d'atraure's a nivell espiritual, mental i físic. Com que són signes de foc, la seva compatibilitat és monumental, i es podran arribar a complementar molt bé en qualsevol aspecte del seu vincle afectiu.
 • Amb Bessons: són dos signes intel·ligents, aventurers i divertits, que es trobaran fascinants i gaudiran d'una gran afinitat. A banda, el fet d'estar junts farà que visquin moments molt emocionants i que sempre aprenguin coses de l'altre, cosa que els farà ajudar-se a millorar i a créixer.
 • Amb Cranc: el Lleó i el Cranc, tot i que cadascun d'una manera diferent, són signes zodiacals plens de tendresa. Per aquest motiu, gaudeixen d'una gran compatibilitat, i tots dos es poden ensenyar maneres noves de viure, d'estimar-se i de veure el món.
 • Amb Lleó: sempre que es produeix la unió de dues feres, la terra tremola. Aquesta combinació és foc en estat pur, i conduirà a una relació on no faltaran el desig ni la passió. La seva compatibilitat és tan elevada, de fet, que podrien arribar a estar junts per sempre.
 • Amb Balança: si una persona Lleó estableix un vincle sentimental amb una persona Balança, la barreja pot esdevenir exquisida i molt explosiva. La compatibilitat entre tots dos signes és clara i elevada, i s'incrementa gràcies al fet que són dos signes dotats de molt de romanticisme i d'una connexió sexual molt forta.
 • Amb Sagitari: quan s'uneixen aquests signes, es produeix una relació plena de passió i de romanticisme. Tots dos traspuen foc i es poden fusionar i complementar de manera increïblement bona.
 • Amb Peixos: els Lleó i els Peixos s'atrauen molt, perquè tenen trets que desperten l'admiració de l'altre. Per aquest motiu, es poden complementar d'una manera sorprenent i poden viure moments molt bonics en companyia de l'altre.

 • Article vinculat: Els millors regals de Sant Valentí en funció del signe del zodíac

Verge: el planeta de l'amor et somriu

Aquest dia dels enamorats, el signe de Verge serà un dels que tingui més afectacions a causa de la confluència que es produeix entre Saturn, Capricorn i Venus. La posició que adopta Venus, de fet, és interessant per a les persones Verge, que durant una jornada tan singular com la de Sant Valentí s'estimaran més deixar el seu cantó divertit de banda i treure el romàntic. D'aquesta manera, aquest signe que té tantes reserves amb la manca d'higiene i la brutícia en general no trobarà dificultats a l'hora d'enfangar-se i embrutar-se si la recompensa és una bona dosi d'afecte i d'amor.

Durant aquesta jornada, per això, els Verge que tinguin parella sabran treure profit de l'eclipsi lunar del 21 de gener, que els va ajudar a identificar la gent del seu entorn amb intencions dolentes, per tal d'agrair-li el suport a la seva parella, i aquest fet modificarà el seu vincle i aconseguirà que tots dos membres de la relació sentin més satisfacció pel que fa a la parella. A més, els Verge que estiguin solters estaran farts de viure sense parella i, per això, miraran de fer tot allò que calgui per topar amb la seva ànima bessona i començar a conviure-hi tan aviat com puguin. Per aconseguir-ho, podrien optar per dur a terme algun ritual concret.

San Valentín
L'horòscop de Verge per al dia de Sant Valentí | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Bessons: si disposen d'actitud i de la voluntat d'escoltar l'altre, els Verge i els Bessons poden arribar a formar un equip ple d'estabilitat, amb un nivell molt elevat de compatibilitat. Igualment, es tracta de persones realistes amb unes habilitats comunicatives molt altes, cosa que encara en multiplica més les probabilitats d'èxit.
 • Amb Cranc: els vincles entre els Verge i els Cranc són valuosos i fèrtils. Tot i que n'hi ha un que és més emocional i un que és més racional, aquest fet no comportarà problemes. De fet, la seva compenetració serà molt notable i sempre obtindran bons resultats.
 • Amb Verge: si volem veure com és la perfecció dins d'un vincle sentimental, cal que ens fixem en la unió de dues persones Verge. Ara bé, cal anar amb peus de plom: el fet de voler assolir l'excel·lència en qualsevol circumstància pot comportar un augment de les exigències i, si això es produeix, les discussions entre els dos membres de la parella augmentaran.
 • Amb Escorpí: la combinació de l'aigua i la terra com a elements normalment és fructífera en diversos àmbits, i ajuda al bon encaixament dels dos membres de la parella, que sovint es complementen en sentits ben variats.
 • Amb Capricorn: són dos elements que originen una combinació amb un grau molt elevat d'estabilitat. Gaudiran d'un gran nombre de coses en comú i d'una bona compenetració, gairebé instantània. Igualment, a llarg termini les seves probabilitats d'èxit són molt altes.
 • Amb Peixos: precisament, l'oposició que presenten podria ser responsable d'una unió molt llarga. Tots dos signes tenen ganes de donar i rebre afecte, i aquest fet els pot ajudar a resoldre les contradiccions i els problemes que puguin experimentar, per culpa de les diferències que els caracteritzen.

Balança: un dia dels enamorats ple de contrastos

Els Balança, que són persones encantadores i diplomàtiques, podrien trobar-se amb algun contratemps que no s'esperaven i que enterboleixi en certa mesura la celebració d'aquesta jornada. Ara bé, també disposen de la possibilitat d'utilitzar la influència dels astres per tal de dur les coses cap allà on vulguin i, d'aquesta manera, poder-se sortir amb la seva i superar el dia dels enamorats d'una manera exitosa. Sigui com sigui, per aconseguir-ho els caldrà comportar-se amb determinació i tenir ben clar que l'actitud té una gran responsabilitat pel que fa a les coses que els passen.

Encara que totes les persones amb aquest signe del zodíac s'hauran d'enfrontar a situacions que els poden resultar poc agradables, els resultats no seran els mateixos per als Balança amb parella que per als solters. Així, als primers els caldrà tibar del carro perquè estaran amb una persona que no farà gaire per celebrar aquesta jornada i, en canvi, els solters sentiran les conseqüències de Mart a Taure, que farà que s'incrementin tant el seu ressentiment com la seva ira, sense poder-hi fer res. Per això, els Balança enamorats finalment gaudiran d'una jornada diferent i divertida, mentre que els solters s'arrisquen a destruir algun vincle amb les persones que més s'estimen.

San Valentín
El dia de Sant Valentí arriba ple de contrastos per a les persones Balança | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Bessons: en cas que ens referim als signes complementaris, cal que parlem de Balança i Bessons. La seva complicitat és tan alta que és molt difícil que no aconsegueixin ser molt feliços junts, i en companyia de l'altre gaudiran d'una existència plena de grans moments i d'aventures úniques.
 • Amb Lleó: si els Balança tenen ganes de mantenir un vincle amb una bona consonància entre el sexe i l'afecte, les relacions amb les persones Lleó tenen aquest component. Tots dos es compenetren molt i comparteixen diversos trets fonamentals per tal de construir un vincle que duri i que sigui pròsper.
 • Amb Balança: tal com passa habitualment en altres signes, una de les apostes segures és la unió de dues persones amb el mateix horòscop, perquè tenen una bona compatibilitat. Amb la Balança passa el mateix, i si s'uneix amb una persona del mateix signe gaudirà d'una dosi molt elevada de romanticisme, de comprensió i d'atracció.
 • Amb Escorpí: tots dos signes tindran una gran connexió, que pot desembocar en un vincle ben equilibrat. El fet que siguin oposats fa que puguin complementar-se de manera excepcional i, amb el pas del temps, seran capaços d'aprendre moltes coses de l'altre.
 • Amb Sagitari: és impossible que hi hagi incompatibilitat entre dos signes tan alegres, tan oberts i tan afectuosos com els Sagitari i els Balança. De fet, la combinació d'aquests dos signes pot ser altament profitosa i bona. Igualment, es tracta de dos signes amb un gran sentit de la llibertat i la independència, cosa que farà que connectin i s'entenguin a la perfecció.
 • Amb Aquari: quan es produeix la unió entre aquests dos signes d'aire podem arribar a entendre el sentit de l'excel·lència. Es tracta de dos elements que comparteixen un volum molt elevat de trets de la personalitat i que, a banda, normalment tenen la mateixa percepció de les relacions sentimentals. Per aquesta raó, podran encaixar com si formessin part d'un sol trencaclosques.

Escorpí: màgia i luxúria

Aquest signe sempre marca la diferència perquè va per lliure. Per això, les ones dels astres gairebé no tindran efecte en els individus Escorpí, que són dels pocs que podran viure una jornada de Sant Valentí sense haver-se d'enfrontar a una força superior que els trastoqui l'existència. És una notícia molt bona perquè les capes d'excentricitat dels Escorpí, en realitat, cobreixen una persona més divertida i sensible d'allò que es podria pensar en un primer moment.

Aquest dia 14 de febrer, per als Escorpí emparellats el protagonista serà el sexe salvatge: es passaran molta estona al llit experimentant coses noves i entrant en àrees que fins ara no coneixien. En canvi, els que estan solters i no tenen cap compromís miraran de treure el cantó més poderós i fosc que tenen, i voldran enamorar la persona que els interessa per mitjà de la màgia, a través d'algun truc.

Ara bé, potser no són conscients que s'han fixat un objectiu que potser no és l'amor de la seva vida, sinó que únicament és un amor kàrmic ben profitós que no hi haurà ritual que pugui retenir durant una temporada llarga. Sigui com sigui, és recomanable que gaudeixin de tot allò que l'univers els té preparat.

San Valentín
El dia dels enamorats dels Escorpí estarà impregnat de màgia i de luxúria | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Taure: tot i que els Taure i els Escorpí són antitètics, són dos imants que s'atrauen sense remei. Igualment, es tracta de dos signes que s'oposen fermament a l'engany i, per això, l'honestedat fonamentarà el seu èxit.
 • Amb Cranc: entre tots dos signes hi ha un tret en comú molt rellevant: l'element que comparteixen. Per aquest motiu, tot i que normalment demostren allò que senten d'una manera molt divergent, la seva compatibilitat és molt alta.
 • Amb Verge: els Escorpí i els Verge són signes molt compatibles i això serà molt bo per a tots dos: a banda de gaudir de les característiques intrínseques de l'altre, l'aigua i la terra són dos elements que connecten a la perfecció i que proporcionen unes bones perspectives pel que fa a les relacions sentimentals.
 • Amb Balança: en cas que es produeixi una unió entre aquests dos signes, podrem afirmar que l'equilibri serà ideal. Això pot semblar-nos peculiar, perquè el signe d'Escorpí i el de Balança són oposats. Ara bé, la compenetració que els caracteritza és tan alta que tothom tindrà enveja de la fermesa de la seva relació.
 • Amb Escorpí: si s'uneixen dues persones Escorpí, encaixaran a la perfecció en diversos aspectes del seu vincle sentimental. Són persones amb una potència emocional molt alta i, per això, totes dues sentiran una gran atracció a nivell sexual, tot i que hauran de fer un esforç quan hagin de fer front a les complicacions que puguin aparèixer entre elles.
 • Amb Capricorn: es tracta d'una de les millors combinacions de dins del zodíac, gràcies a la seva lleialtat i fidelitat, que pot fer que esdevinguin una parella molt robusta. A banda d'això, cal remarcar el fet que tots dos signes tenen una gran passió que costarà d'imitar.
 • Amb Peixos: una unió que té moltes probabilitats d'èxit, sobretot a causa del cantó més bondadós que tenen tant els Escorpí com els Peixos. Igualment, l'atracció entre ells serà forta, i tindran un compromís tan elevat que poden gaudir d'una existència feliç en companyia de l'altre.

Sagitari: l'arquer, protagonista d'aventures

El cor dels Sagitari viurà una situació d'agitació durant aquest 14 de febrer, un dia que estarà farcit d'instants fascinants i plens de màgia. Mart serà el responsable d'aquesta conjuntura, molt propícia per als Sagitari: tant, que fins i tot podrà combatre els efectes més perjudicials del planeta Venus que, amb la seva influència, pot fer que les preocupacions a nivell sentimental de l'arquer s'incrementin exponencialment. Ens trobem amb el mateix cas pel que fa a Mercuri: el gran planeta vermell el deixarà fora de joc, tanta ell com ala seva confusió.

Amb aquest cel astral tan mogut, els Sagitari que visquin en parella es trobaran amb la sorpresa d'uns plans inesperats i diferents, que els faran emocionar i sentir que són els individus amb més sort del planeta. Igualment, els Sagitari que estiguin solters no es preocuparan ni tan sols de trobar una persona per viure plegats aquest dia tan màgic. Aquí cal remarcar que optaran pels viatges, una escapatòria que és molt habitual en aquest signe, tot i que sempre els fan molta il·lusió. Els Sagitari que estiguin solters miraran d'envoltar-se d'amics i de viure alguna aventura d'aquelles que no s'obliden mai.

San Valentín
Els Sagitari sabran treure profit del dia de Sant Valentí | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Àries: aquesta combinació explosiva de dos signes de foc dotarà d'emoció el seu dia a dia. No s'avorriran gens, i gaudiran de la seva elevada compatibilitat durant molt de temps.
 • Amb Bessons: tot i que aquests signes s'oposen, viuran una relació farcida d'intriga i misteris. Malgrat que entre ells poden aparèixer conflictes d'interessos, si s'ho proposen poden arribar on vulguin en companyia de l'altre.
 • Amb Lleó: la combinació de les flames del Sagitari i el foc del Lleó té una gran naturalitat, i confereix una connexió molt forta. A banda, es tracta de dos signes romàntics, cosa que els farà oferir-li a l'altre tot el que li cal sense grans esforços.
 • Amb Balança: la diplomàcia i l'equilibri de les persones Balança serà perfecta per al punt de follia dels Sagitari. La seva unió els aportarà molta harmonia, afecte, optimisme i alegria.
 • Amb Sagitari: si s'ajunten dos arquers, la combinació és molt bona perquè tenen un punt de vista molt semblant sobre l'existència, així com ganes de moviment i de novetats constants. És una de les combinacions més bones que hi ha, i tots dos sentiran que tenen molta sort.
 • Amb Peixos: la seva compatibilitat es basa en el fet que a tots dos els regeix Júpiter, enorme i molt poderós. Per això, es complementaran a la perfecció i passaran junts moments plens de fantasia, d'imaginació i d'aventures inigualables.

Capricorn: confusió al cel astral

Venus arriba directament al cel dels Capricorn aquest dijous 14 de febrer, i es disposa a facilitar-li la vida. Ara bé, trobarà un obstacle imprevist: a causa de la proximitat que té amb Taure, Mart té ganes de guerra. Això podria originar problemes importants per als Capricorn i, per això, seria recomanable que miressin de tenir el cap fred i de no dir o fer coses que després els facin penedir-se'n. Si normalment són negatius, la influència dels planetes d'aquest dia els pot situar de ple al mig d'un pou molt profund.

D'aquesta manera, els Capricorn que tinguin parella acabaran entenent durant aquesta jornada què vol dir el karma, perquè sentiran a la seva pròpia pell els efectes d'aquest fenomen. Això tindrà conseqüències positives o negatives? Ells mateixos tindran la resposta a aquesta pregunta, perquè són els que saben del cert de quina manera actuen diàriament i com es comporten amb l'altra gent.

A banda, els Capricorn que no tinguin parella veuran els resultats de les influències que els afecten des de l'eclipsi lunar a Lleó, que va fer que expulsés qualsevol gota de rancúnia i de negativitat que duia dins. Si et trobes en aquesta circumstància, vigila, perquè els lligams afectius que mantens amb la gent del teu voltant es podrien veure perjudicats en cas que no puguis gestionar el remolí de sensacions que t'envaeix.

San Valentín
El cel astral dels Capricorn es podria ennuvolar al llarg d'aquesta jornada | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Taure: no és fàcil trobar una complementarietat tan alta. Són persones pràctiques i realistes i això les unirà. En companyia de l'altre, poden bastir un vincle sòlid, llarg i feliç.
 • Amb Verge: es connectaran simplement a través d'un intercanvi de mirades. El seu element és el mateix i, per això, la relació té un camí més pla. Igualment, es fonamenta en l'honestedat i la comunicació.
 • Amb Escorpí: una combinació idònia, de les millors que existeixen, que combina lleialtat, passió i poder. En companyia de l'altre poden fer coses molt grans, i molta gent envejarà la seva unió.
 • Amb Capricorn: un idil·li molt bo que pot arribar a ser arriscat i tot, perquè la monotonia es podria instal·lar a la relació. Però si poden innovar i fer que l'interès persisteixi, en companyia de l'altre seran invencibles.
 • Amb Aquari: aquí poden produir-se dos resultats ben diferents. Aquesta combinació pot encaixar del tot i fer-los molt feliços, o pot fer-los perdre el cap perquè no saben com complementar-se. És essencial que puguin fomentar els punts forts de la parella i reduir els febles.
 • Amb Peixos: una combinació que al principi podria provocar dubtes, però que el temps resoldrà. A banda d'això, la seva compatibilitat és molt bona i configuren un equip ben sòlid, que ajudarà a satisfer-los les necessitats.

Aquari: Mart et somriu

Aquest signe de l'horòscop serà el que tindrà més sort durant el dia dels enamorats d'aquest any. És com si l'alineació dels planetes estigués destinada a proporcionar-li un Sant Valentí ple d'instants increïbles i de sentiments meravellosos. Mart n'és un dels responsables: t'envia una energia immillorable perquè no tinguis cap preocupació. Podríem afirmar que l'univers té la prioritat de fer-te feliç durant el dia dels enamorats.

Amb aquesta perspectiva, no resulta gens estrany que als presagis per als Aquari emparellats els acompanyin grans notícies, com ara el naixement d'algun nadó o la possibilitat de casar-se. T'has conscienciat per fer un canvi d'aquestes dimensions?

En canvi, els Aquari solters voldran companyia. Per això, és recomanable que aconsegueixin una pedra màgica que pugui ajudar-los a aconseguir-ne. El lapislàtzuli, que es vincula amb aquest signe, pot anar bé, igual que les més concretes per a l'amor, com ara el quars rosa o la celestina.

San Valentín
Mart somriurà als Aquari | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Àries: la independència que prioritzen aquests dos signes, juntament amb un cantó humanitari i bo, fan néixer una complicitat molt elevada entre els dos. Amb una mica d'entusiasme, viuran una relació llarga i plena de motivació.
 • Amb Capricorn: aquí el cas s'assembla al del vincle de Sagitari, perquè tots dos tenen semblances i diferències a parts iguals. Tot i que el camí no serà senzill, si aconsegueixen superar els esculls viuran molt feliços en companyia.
 • Amb Aquari: una combinació perfecta entre persones del mateix signe. Són persones amb una gran capacitat a l'hora de comprometre's, i com que són molt semblants no s'espantaran de la singularitat de l'altre.
 • Amb Bessons: gaudeixen d'esperances molt similars pel que fa a la vida, i volen extreure'n el mateix. Per això, són molt compatibles, i la seva enorme intel·ligència reforça aquest vincle alhora que els permet copsar com és viure en equilibri.
 • Amb Balança: gaudeixen d'una connexió excel·lent. Tot allò que tenen en comú és massa fort com per no adonar-se'n, i els serà complicat resistir-se a aquesta atracció increïble que viuran.

 • Et pot interessar: Què són els txakres i quin significat tenen?

Peixos: només pots fluir

Tot i que no sembli possible, el cor ple de tendresa d'aquest signe es mostrarà més sensible al llarg de la jornada de Sant Valentí. Per sort, no tindrà cap planeta que li vagi en contra, però podria patir les influències que pugui rebre la Terra dels astres durant aquest dia. Així doncs, allò que li servirà per superar amb èxit el dia és el fet de fluir i de no deixar que l'aclaparin ni la crispació ni la confusió que podria provocar-li el cel astral.

De manera més concreta, cal remarcar que els Peixos que tinguin parella viuran una jornada fantàstica amb la seva mitja taronja i que la sensació que els caracteritzarà serà la de caminar per damunt dels núvols durant una gran part de la jornada. Finalment, s'adonaran que aquest vincle tan proper i que aquest amor tan únic només es poden obtenir per mitjà del vincle més perfecte que existeix: el de les flames bessones.

Ara bé, els Peixos que no tinguin parella passaran la jornada molt nostàlgics, recordant la persona que pensaven que seria l'amor de la seva vida i que els ha sumit en la foscor i la pena. A més, la influència dels astres farà que es vegin empesos a finalitzar la tasca que van posar en marxa amb l'eclipsi solar: tallar els vincles amb els individus que no els aporten res de res.

San Valentín
El cor dels Peixos estarà més sensible al llarg d'aquest dia | HoróscopoMágico.com

Compatibilitat amb altres signes durant aquest dia:

 • Amb Escorpí: el cantó que aquest signe mira d'amagar sempre té molt en comú amb Peixos i la seva noblesa. Per això, l'atracció entre tots dos serà enorme. Igualment, tenen un nivell de compatibilitat molt elevat, cosa que fa que la seva unió gaudeixi de grans perspectives d'èxit.
 • Amb Sagitari: la imaginació de tots dos serà el nexe d'unió més important entre aquests signes, tot i que n'hi ha d'altres. A tots dos els regeix Júpiter, i això fa que siguin molt compatibles i complementaris.
 • Amb Capricorn: el seu grau de compatibilitat és molt alt, tot i que inicialment podrien no tenir-les totes sobre un futur junts. Ara bé, la seva unió pot resultar molt satisfactòria, i conformen un equip ben sòlid.
 • Amb Taure: encara que tots dos tenen defectes, aquests signes són bondadosos i amables. Així, la seva unió estarà fonamentada en la companyonia.

Comentaris

envia el comentari