La predicció del Zodíac del 2 d'abril

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 2 d'abril

Horòscop
L'horòscop diari del 2 d'abril | Cedida

 
  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Hi haurà un ambient càlid per al nadiu d'Àries en l'àmbit de l'amor. Et sentiràs molt a prop de la teva parella fins al punt d'entendre les seves necessitats sense parlar. Per als nadius solters, el dimarts pot començar malament però aviat trobaràs el teu optimisme i el teu poder de seducció.

En el treball els teus esforços donaran fruits, i hi haurà bones vibracions per emprendre el teu propi negoci.

L'energia serà bastant irregular, amb pics en els quals tindràs ganes de córrer una marató i uns altres en els quals voldràs anar al llit a descansar.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Les parelles hauran de discutir els temes importants amb serenitat. Podeu implantar, si fos necessari, uns nous fonaments per aconseguir l'èxit de la vostra vida en parella, especialment per mantenir encesa la flama de la passió. Els Taure solters descobriran noves facetes de la persona que estan coneixent en aquests moments, i no tot serà tan bonic com pot semblar.

Notaràs una bona energia que t'ajudarà a tenir un dimarts relativament senzill, i podràs dur a terme totes les teves obligacions.

Per a netejar la teva casa de gèrmens, serà important una bona ventilació, sense importar que fora estigui fent fred.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Jornada convulsa per als Bessons que es trobin en un procés de separació. La relació és pràcticament inexistent i per a comunicar-vos utilitzareu l'ajuda d'un intermediari. Us fareu molt mal.

Els que es dediquin al comerç i a les vendes se sentiran més inspirats que mai, sent capaços fins i tot de vendre els seus articles a gent que no els necessita.

Tingues paciència amb la dieta. D'aquí a uns dies començaràs a apreciar els resultats. A la tarda intenta menjar una peça de fruita i beu aigua per calmar la gana.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Pensaràs molt en assumptes relacionats amb l'amor, i com la societat t'empeny a viure d'una manera que no estàs segur que vulguis per a tu. Els nadius de Càncer que estan solters viuran un retrobament amb algun romanç passat.

Si no ets un campió mundial de pòquer, hauràs de vigilar molt amb els teus diners. Els jocs d'atzar no portaran res bo a la teva economia.

Serà important que avui et vesteixis amb la roba adequada, pensant en la teva salut. La teva intuïció et dirà què has de fer per estar protegit i no passar ni fred ni calor.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Arriben notícies de la família. Una persona molt estimada a la qual no veus des de fa molt temps tornarà a contactar amb tu, això et farà sentir molta ansietat.

Respecte a les relacions romàntiques, hi ha bones notícies. Els astres porten nous començaments i alegries compartides. Totes les negociacions estan sent coronades per la llum de la bona sort.

Et sents esgotat, deprimit o ansiós? Pot ser que les teves neurones no estiguin alliberant suficient serotonina. Fer esport i augmentar la ingesta de llegums i fruita seca t'ajudarà.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els Verge solters s'atreveixen amb tot, no tindran problemes per proclamar als quatre vents el seu estat d'ànim. És el moment de passar pàgina i oblidar una relació anterior.

Aniràs a treballar sense tenir ganes, i no és perquè no t'agradi la teva feina, el motiu és la complicada situació que viu la companyia. Cerca una nova feina.

L'alimentació i l'exercici et permetran controlar l'estrès. Hauries de provar amb la meditació i el ioga, sobretot a l'aire lliure, ja que el contacte amb la naturalesa t'ajudarà.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La temptació de pensar en una ruptura per iniciar una aventura amb una persona per la qual sents passió, suposa un risc massa elevat. La disposició dels planetes està demandant estabilitat, Balança.

La sort en l'aspecte econòmic comença a canviar, i això es veurà en un creixement financer si saps controlar bé la situació i aprofitar les oportunitats.

Els astres adverteixen que estàs abusant de l'ús d'aparells electrònics i que estàs sacrificant alguns bons hàbits a causa d'ells.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El cel d'Escorpió s'obrirà en dos en aquest dia, els terratrèmols emocionals et deixaran sense protecció i tindràs por a patir un mal irreparable. Les parelles que estan en crisis hauran de dialogar molt.

La disminució d'atenció et pot portar a cometre determinats errors de més o menys gravetat en el teu treball, i el pitjor que pot passar és que s'assabentin els teus superiors.

Recorda estar hidratat, porta amb tu una ampolla d'aigua durant tota la jornada i beu cada vegada que tinguis set.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Recorda Sagitari que moltes vegades la nostra percepció dels altres està entelada per les nostres pròpies pors i creences. Si canvies la teva actitud de manera positiva, aconseguiràs millors resultats amb les persones que estimes.

Encara que en general saps com tenir una vida econòmicament estable, a vegades no tens en compte la despesa. Prendre un full de paper i fer una mica de comptabilitat familiar et serà de gran ajuda per a no excedir-te.

Cerca el moment adequat per treure tot el teu malestar emocional. Pots utilitzar l'escriptura o parlar amb un amic.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Si vas passar per un moment tibant que semblava que acabaria amb la teva relació, ja pots respirar. A la nit, tindràs un espai de trobada amorosa inoblidable.

Resoldre un problema que ha sorgit és urgent. Pot ser que el clima estigui confús i no es pugui entendre que és el que ha passat, qui o de quina forma va succeir. No importa, ets la persona més indicada per resoldre aquest assumpte en un instant amb claredat.

No és un dia propici per a començar rutines ni plantejar-se metes elevades pel que fa a la salut.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

La compressió de la teva parella respecte a les teves decisions és de vital importància perquè no es trenqui la relació. Si la teva relació no està funcionant bé, avui és un dia especialment intens en aquest marc de sentiments.

Comences un mes on tot surt a la llum per ser resolt. Ja saps que et va molt millor quan et comuniques amb sinceritat, així que no ocultis els teus sentiments.

Si tens parella, comparteix tot allò que et preocupa. Si no en tens, és el moment de parlar dels teus sentiments a aquesta persona que tant t'agrada.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Et toca gaudir de la bonica relació que tens i per la qual has fet tants sacrificis. Si et deixes emportar pels qüestionaments de familiars i amics sobre la qualitat de relació que tens, arruïnaràs el dia amb els teus dubtes.

Les alineacions planetàries mostren un flux d'energia positiva que atreu guanys inesperats i èxit en qüestions legals.

No malmetis la teva salut, utilitza la teva força de voluntat per superar la temptació d'utilitzar drogues o alcohol per fugir de la pressió i l'estrès.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari