IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció astral del 28 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 28 de març

Horòscop
L'horòscop diari del 28 de març | Cedida
  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Més que pensar en problemes del teu futur, centra't a viure el present, oblidant els mals de l’ahir. Solta les cadenes que et lliguen al passat, a errors que vas cometre, injustícies de les quals vas ser víctima, i pensa que la història no té per què repetir-se.

Recorda que tot el que necessites en el teu dia a dia sempre es pot aconseguir una mica més barat, comparant preus entre diferents botigues.

Augmentarà la teva vitalitat i les teves habilitats creatives. Intenta esbrinar com utilitzar-les per a concretar el que és important per a tu.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Les coses es quedaran com estan de moment, Taure. Aquest dia per a tu serà una miqueta insípid en l'amor, no hi haurà avanços.

Et costarà desenvolupar bé les teves obligacions en el treball, perquè hi haurà moltes pauses i així serà impossible concentrar-se.

Acostumes a mirar-te al mirall? Seria interessant que ho fessis més per apreciar els canvis en el teu físic. Fixa't més en els detalls!

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

No et deixis enganyar per les aparences. Possiblement coneixes a aquesta persona des de fa temps, però la seva vestimenta o forma de pentinar-se sempre t'ha tirat cap endarrere a l'hora de relacionar-te amb ella.

Els que tinguin un negoci, no podran pagar les nòmines als seus treballadors i es veuran obligats a sol·licitar un préstec per a fer front al deute.

Vius sempre molt pendent del rellotge i de ser puntual, però a vegades també cal deixar-se emportar per la situació i trencar amb tot allò que havies planificat.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els planetes s'alineen d'una forma en la qual prevaldrà l'amor sobre la resta, i pot semblar quelcom bonic i bucòlic però no estaràs exempt de problemes. I és que voldràs viure amb el teu cor per davant, en detriment de la teva ment, la qual cosa poques vegades et succeeix.

Aquest dijous procura no tenir l'agenda plena d'esdeveniments i responsabilitats, perquè et farà falta temps per a resoldre imprevistos (gens barats).

A més, conrearàs el teu jardí secret, la teva parcel·la interior i sabràs com aïllar-te per a regenerar la pau espiritual.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Has de prendre una difícil decisió que saps que canviarà la teva vida i la de la teva família. I encara que és el que més desitges, sents por i és natural, Lleó. Si confies en la vida, veuràs que les respostes arriben.

Tindràs poca energia mental disponible per a treballar. Si pots, dóna't un respir i demana ajuda a un company o a alguna persona que pugui suplir la teva presència durant la tarda.

Canviar patrons i rutines respecte al teu cos no és una cosa simple. Costa molt habituar-se a una nova situació.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Durant el dia d'avui estaràs molt pendent de la teva parella amb petons i carícies, una actitud una mica sorprenent. Deixaràs de pedra l'altra persona. Aprofita els moments d'intimitat amb ella.

Potser pel teu bon cor intentes ajudar altres persones prestant diners, encara que això et suposi a tu viure amb certes restriccions. És un bon moment per a adquirir tot allò que desitjaves.

Començaràs el dia amb feblesa, possiblement es tracta d’un dèficit de ferro. Consulta si necessites prendre algun suplement o si amb el consum d'espinacs i mariscos resulta suficient.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Recuperes les sensacions oblidades amb la teva parella, i depèn de tu aprofitar-ho per a obrir una nova etapa amb noves perspectives. Alliberar-te t'oferirà comprensió i empatia.

Una idea que fins ara no semblava tenir molta rellevància, de sobte emergeix com una font valuosa per a noves oportunitats. Els camins explorats no s’han de descartar.

Les ones vibratòries al teu voltant poden causar un camp energètic negatiu entorn de la teva aura, així que el consell dels astres per a la jornada d'avui és que intentis aïllar-te el màxim possible del soroll i el moviment.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Al nadiu d'Escorpí que està solter, el planeta de l'amor Venus li pot portar als braços d'alguna persona passada, algú que ja va formar part del teu currículum sentimental. Per a les parelles, es preveu un dijous bastant tranquil.

Mira bé en el teu soterrani i cerca entre les teves antigues joguines, ja que potser trobes articles que avui podrien ser valuosos per a vendre a les aplicacions de segona mà.

En la salut, podries entrenar una mica el teu cervell llegint una novel·la del teu autor preferit abans d’anar a dormir.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Fes cas als astres, primer has de deixar anar i després preparar-te per a rebre. En cas contrari, entres en una nova relació caòtica i desordenada, on els sentiments es confonen i les situacions parteixen d'anàlisis equivocades.

El teu esforç t'ha portat fins allà a dalt, i has de tenir personalitat suficient per a exercir aquest lideratge que t'has guanyat a pols.

Dosificar la teva energia aconsegueix equilibrar la intel·ligència amb la potència física, i això et serveix tant si fas esport regularment com si tens jornades molt esgotadores.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Estaràs cansat d'haver de portar tota la responsabilitat familiar a la teva esquena. És necessari que comparteixis aquest sentiment amb els teus éssers estimats. Si no parles, ningú pot endevinar el que et passa.

Sembla que els planetes estan alineats a favor teu pel que fa a la vida econòmica. Tens molt per agrair respecte als diners i la vida professional.

Hauràs de protegir el teu cos de la dolenta vibració que tenen algunes persones del teu entorn diari. No pots continuar sense donar-li importància a aquest fet.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Quan busquem fora l'amor que ens correspon, renunciem al nostre propi poder. No deixis tota la responsabilitat de la teva felicitat en mans d'una altra persona Aquari.

Per a aconseguir que el flux de l'abundància treballi de manera continuada en la teva vida, el millor que pots fer és relaxar-te. Si enfoques massa la teva ment en aquestes factures que has de pagar, atrauràs la teva vida més situacions conflictives amb els diners.

Per a mantenir el teu cos en forma no necessites fer grans entrenaments, només has d’aconseguir establir una rutina de passejos diaris.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Les relacions amoroses passen avui per un període de serietat en el qual es plantejaran les condicions per a continuar creixent i buscant un camí per al futur. Tindràs una jornada en la qual és possible segellar pactes de compromís.

No importa quantes coses hagis de fer durant el dia d'avui, ja que aconseguiràs portar cada cosa al seu punt final. És un agradable sentiment el de poder complir amb totes les obligacions.

Els trànsits astrals et beneficien donant-te fortalesa pel que fa a la salut física i psíquica. Però vés amb compte amb la rigidesa o tensió en el coll i mandíbules.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari