L’horòscop diari del 3 d'abril

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 3 d'abril

horoscop
L'horòscop diari del 3 d'abril | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Estaràs temptat per sortir-te del camí marcat en l'amor, i encara que creguis que només és un joc de llit i erotisme, pots acabar patint amb el teu cor. Procura cuidar millor la teva llar, que estigui ben protegida de mirades indiscretes, per intercanviar petons tendres al vespre.

Notaràs que alguna cosa falla en el teu ambient laboral, com si la imatge que la gent té de tu es trobés lluny de la realitat.

En la salut seràs molt receptiu a teràpies mèdiques alternatives, sempre que no contradiguin les recomanacions del teu metge de capçalera.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs un interès especial a posar els teus sentiments amorosos en un primer pla, gairebé com si fossin una religió. Viuràs moments feliços i els podràs gaudir, sí, però segons els teus mèrits. Saturn t’ajudarà per gaudir d'estimulants relacions romàntiques.

Hi haurà moments complicats, plens de dubtes i incògnites per aquells Taure que no tinguin ara mateix una feina fixa o estable.

Els exercicis de relaxació seran francament interessants per a tu, ja que a més de buidar la teva ment, et trauran tots els pensaments negatius.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

En una trobada amb els teus amics es pronunciarà el nom d'una antiga parella teva. No et posaràs tens per escoltar el seu nom. Es nota que ja forma part del passat.

Si tens previst invertir uns diners en un negoci, és millor que no li diguis a ningú, ja que podrien apoderar-se de les teves idees. Pensaràs bé qualsevol inversió.

Tens previst fer més esport, però procura adaptar la intensitat a les teves condicions físiques. Posa't en mans de professionals si cal per no patir problemes de salut.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Viuràs una situació perillosa en la qual hauràs de ser curós: no tinguis gelosia amb la teva parella, probablement no es mereix que la qüestionis. I sobretot que ho facis en públic, davant d'altres persones. Es desestabilitzaria completament la balança del vostre amor!

L'entusiasme i dinamisme poden obnubilar-te, fins al punt d'embarcar-te en projectes molt ambiciosos.

Per vetllar per la teva salut, desconfia dels llocs de venda en línia de medicaments. El risc més gran de comprar a través d’Internet és que puguis rebre un fàrmac fals o en mal estat.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hauràs de centrar la teva atenció en assumptes de responsabilitat. La teva parella tindrà un problema i hauràs de donar-li el teu suport a la persona que tant estimes.

Pots sentir-te orgullós dels objectius aconseguits aquesta jornada, ja que trobaràs molt més simple la feina gràcies a decisions que t'han resultat correctes i pràctiques.

És difícil resistir a la temptació de menjar algunes coses que saps que t’engreixaran. Has estat fent molts esforços per arribar a un estat físic òptim.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

És lògic que la teva parella s'enfadi amb tu. Passes molt temps a l'oficina i gairebé no li dediques temps. No descartis que t'acabi donant un ultimàtum.

Encara que no saben valorar els teus esforços, tu demostres diàriament el teu compromís amb l'empresa, estant disponible a qualsevol hora. Algú del teu entorn et sol·licitarà un préstec i li donaràs els diners.

Estàs exposat a una forta pressió social, però no estàs content amb la teva actual situació. De tant en tant trobes a faltar una abraçada o una mica d'afecte en els mals moments.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La comunicació amb els altres passa per un moment complicat. Avui notaràs que no pots expressar el que sents, o que ho fas de manera equivocada i els altres no t'entenen.

Notaràs que aquesta setmana s'intensifiquen les relacions laborals, i això significa que hauràs d'aportar un esperit més actiu, participar de les tasques comunes i abandonar l'aïllament.

La meditació i activitats com el reiki o el ioga, així com el descobriment de noves tècniques de medicina alternativa, t'obriran un nou món.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Gaudeixes d’un ambient més serè de l'habitual per compartir amb la teva parella les idees que t'obsessionen. Deixaràs d’ocultar el que sents darrere una màscara. Venus influirà molt en la vida dels cors solters.

Pots guanyar diners amb facilitat aquests dies gràcies a la feina que desenvolupes, si bé no és necessàriament emocionant. Almenys, et resultarà fàcil i ben pagada.

Per dormir més i millor, revisa el teu coixí i també el teu matalàs, potser ha arribat l'hora de renovar algun dels dos.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva tendència per avui continua sent compartir els bons sentiments, no obstant això, pot ser que la teva necessitat de preservar la teva llibertat et generi conflictes. Evita parlar a la teva parella bruscament, si vols evitar problemes.

És el moment de posar en ordre la teva economia per poder gaudir del flux d’abundància que vindrà. Les noves oportunitats d'incrementar els teus ingressos, o fins i tot, augmentar el teu patrimoni, depenen de la teva capacitat d'administrar els teus diners.

La flexibilitat és una qualitat que et vindrà molt bé incorporar al teu caràcter. Serà la manera d’evitar maldecaps i atacs d’angoixa.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Mai t’havies sentit atret per algú d'una altra generació, amb altres gustos, altres interessos i altres costums. Tot i això, aquesta serà una experiència molt enriquidora que guardaràs per sempre en el teu cor.

Et sentiràs inspirat per adquirir un nou equip per la teva feina. Moltes vegades has pensat a superar les teves pròpies limitacions, i quan ho penses bé no sembla tan complicat.

Les alineacions planetàries d'avui poden dur alteracions al teu metabolisme. Si et deixes influir per un ànim de cansament o tristesa, podries patir l'aparició d'una malaltia que podria fer-se crònica.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Si vols aconseguir l'estabilitat en parella, avui és un bon dia per manifestar l'amor que sents. Venus està transitant pel teu signe durant tot aquest mes, això fa que sentis més intensament les manifestacions d'afecte de les persones que t'envolten.

Sentiràs que el teu encant personal atreu cap a tu tota mena d'elogis a la feina, rep-los amb gratitud.

La influència d’altres signes podria acabant afectant positivament a la teva salut emocional. Els signes de Balança i Taure són amb els que tindràs major afinitat.  

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

A la tarda podries retrobar-te amb una persona que havies oblidat i que mourà totes les teves estructures. Recordaràs vells temps i la teva sensibilitat tendirà a tornar enrere.

Passen per la teva ment una quantitat d'idees que hauries d’ordenar, si no, et distrauran de les tasques que has de complir durant aquesta jornada. Un cop ho facis, el teu potencial i capacitat de treball creix i es multiplica per mil.

Per a una ment hiperactiva no hi ha millor activitat que la meditació, faràs callar aquest estat de negativitat interna.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari