Consulta aquí el teu horòscop del 30 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 30 de març

Horòscop
L'horòscop diari del 30 de març | Cedida

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dissabte podràs fer front a aquests problemes matrimonials dels quals no acostumes a parlar, i els resoldràs cara a cara. Encara que el dia arrenqui malament, aviat trobaràs el teu optimisme i el teu poder de seducció, i barallaràs per aconseguir canviar allò que t'acabava de decebre.

En el cas que t'hagi tocat treballar, procura complir el teu horari de manera fidel. No regalis ni un minut del teu temps, només si t’ho demana un superior.

Surt esmorzat de casa, per molta pressa que tinguis, serà la millor opció per a la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

En aquest últim cap de setmana del mes, la teva parella et prestarà més atenció i et demostrarà més afecte. Deixa't seduir, accedeix a jocs divertits i no dubtis a deixar que aflori el teu encant.

Al teu voltant hi ha homes i dones molt espavilats/des en l’àmbit d'estalviar diners. Podries preguntar alguns trucs o consells per aplicar-los en el teu dia a dia.

Millor ajorna la cita que tenies per anar al parc a patinar, i dedica el teu temps a passejar, ja que podries patir una caiguda dolorosa.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Sempre estàs pendent del que diuen els altres, i això pot acabar passant-te factura a l'hora de relacionar-te amb altres persones. Gaudeix de la vida sense preocupar-te dels complexos.

La teva situació econòmica és una miqueta preocupant, sobretot perquè esperaves rebre uns diners que mai arriben. Has de ser una miqueta previsor amb certes despeses.

Arribes a la fi de la setmana amb molta energia. Fuig de la gent tòxica, que només parla de coses negatives i que poden arribar a deprimir-te. Els raigs de sol influeixen en el teu estat d'ànim.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

S'aixeca sobre el teu signe un clima fàcil per a fer esdeveniments familiars, almenys per als teus fills i els teus pares. Estaràs en bona forma, i la teva relació amb ells serà molt fluida. No obstant això, no tindràs molt interès a sentir les exigències de la teva parella, com si la cosa no anés amb tu.

Els astres et diuen que no facis la gran compra que has estat considerant i queden prohibits els jocs d'atzar.

Per a un millor descans, procura renovar el teu matalàs, o almenys, donar-li la volta.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

No deixis de perseguir els teus somnis, Lleó. Si estàs convençut que aquesta persona és la que et donarà la felicitat que tant cerques, no renunciïs a estar amb ella. Els astres t'estan beneint amb els seus alineaments.

Si tens negocis amb la família o treballes amb amics, evita els conflictes quan facis algun plantejament respecte a canvis o situacions que et molesten.

Respecte a la teva salut, tindràs una tendència a indigestions i malestar gàstric. Per això, hauries de tenir una cura especial durant els àpats.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

No val la pena que perdis el temps recordant una persona que et va agradar molt en el passat. Ella és feliç al costat d'una altra parella.

A l'hora d'invertir els teus diners no entens d'un punt mitjà. O els gastes en alguna cosa que impliqui molt risc o prefereixes apostar per quelcom una mica més segur.

Quan has de menjar fora de casa sempre acabes molt assedegat, possiblement a causa de la sal que li tiren als plats.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les influències astrals porten a Balança a trobar situacions perfectes per a recompondre algunes relacions que no passen pel millor moment.

Trobar la fórmula perfecta per gaudir d'un dia inoblidable sense gastar massa diners. Aquest és el gran repte d'avui, Balança.

Les herbes poden ser un remei molt eficaç per a depurar i desintoxicar. El romaní i la sàlvia poden ajudar-te a eliminar aquestes males energies i combatre els virus i els bacteris.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

T'aixeques amb l'ego una miqueta elevat, potser més per sobre del que podries permetre't, i buscaràs que t'adulin per aquí i per allà. Recorda trucar a aquest amic que fa dies que intenta contactar amb tu.

El teu bon fer i la teva predisposició per a estar al peu del canó tindrà avui recompensa amb una pujada salarial, o amb una millora d'alguna classe.

En alguns moments notaràs que hi ha males vibracions al teu voltant, i podràs dir adéu a aquestes cremant una mica d'encens.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva atracció pel món espiritual és quelcom que no ha de sorprendre't. De fet, és el que sempre t'ajuda a superar tota mena de situacions.

La confiança que vas generant en tu mateix és el que atraurà les persones i les relacions adequades a la teva vida. Si evites pensar una vegada i una altra en fets negatius, aprendràs que cada dia està ple d'oportunitats.

Intenta estar present en l'aquí i l'ara per veure amb nous ulls les persones que t'envolten.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Rebràs una declaració d'amor tan intensa que no podràs resistir-te. No podràs negar-te a la força de l'amor.

Estàs conduint la teva vida econòmica amb un gran seny i una habilitat dignes d'un comptable. Els èxits estan cada dia més a prop. Tindràs l'oportunitat de despuntar en els negocis participant en una fira o una exposició especialitzada.

Acompanya aquest moment amb bons hàbits respecte a la teva salut, per aconseguir que les forces es mantinguin a l’alça i l'alegria continuï omplint el dia a dia.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Utilitza el teu enginy i creativitat per a crear situacions romàntiques que sorprenguin la teva parella. En lloc de quedar-te esperant que l'altra persona et sorprengui, avança't tu i fes allò que t'agradaria que fessin.

Els cicles de l'economia no t'afecten, la teva confiança i perseverança han fet que puguis crear el teu propi ritme en el terreny material. 

Tota aquesta energia que has estat malgastant en forma d'ira durant aquesta setmana, et vindria ara molt bé per afrontar el cap de setmana.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs confós per la quantitat de sensacions intuïtives i pressentiments que arriben a la teva ment. No és fàcil que la teva parella et comprengui. És una sensació única que poques persones podrien entendre.

Has de començar a organitzar el temps i l'espai d'una altra manera. Fins i tot, podries imaginar els avantatges de mudar-te a un altre barri o ciutat diferent on es presentin millors ofertes de treball.

L'aclaparament psicològic que sents, et farà patir molèsties. La salut es ressentirà si no fas alguna cosa per a aixecar el teu ànim.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari