IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció mensual del mes d'abril

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac del mes d'abril

Horòscop
L'horòscop del mes d'abril | Cedida

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Sigues romàntic, Àries, sense por a les opinions dels altres! A vegades et fa vergonya mostrar la teva faceta més tendra, ja que t'esforces a mostrar una duresa i enteresa dignes d'algú d'un altre món. El solter, de fet, creurà en l'amor a primera vista.

T'has de sentir lliure de demanar qualsevol recompensa, potser una pujada de sou, o alguns dies lliures (perquè el temps és quelcom que no poden comprar els diners).

Mercuri et farà tenir la sensació que mai hi ha massa moviment o exercici.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La solitud (que no saps fins a quin punt és imposada) afectarà en certa mesura a altres àrees de la teva vida. Establiràs relacions de complicitat i tendresa amb els teus fills o germans.

El teu pressupost serà bo i no tindràs la sensació que els deutes t'ofeguen.

Amb cinc estrelles que influeixen en l'àmbit de la teva salut, veuràs com es desperta la teva ambició perquè el teu benestar sigui òptim.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Sempre tindràs la companyia de la teva parella per a qualsevol cosa que necessitis. Abril serà un mes que t'aportarà estabilitat en l'àmbit sentimental. Qualsevol discrepància entre vosaltres, us farà més forts.

En l'àmbit dels negocis has de ser el més clar possible perquè no hi hagi lloc a malentesos. Tindràs l'oportunitat d'aconseguir la teva independència financera, sense dependre de ningú.

Molts dels objectius que et plantegis en matèria de salut es quedaran a mig fer. Començaràs amb moltes forces, però menjaràs pitjor i et cuidaràs menys.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Abril probablement serà molt fàcil per als nadius que viuen en parella, encara que els moments de passió s'alternaran amb els moments en què cadascú s'ocuparà dels seus assumptes sense preocupar-se massa per l'altre.

Mercuri i Júpiter promouran sol·licituds amistoses per a sortir i discutir. La Lluna t'incitarà a obrir la cartera i pagar despeses inesperades.

En l'àmbit de la salut, més que un cranc, Càncer, aquest abril semblaràs un autèntic tigre i mostraràs una alegria de viure que et complaurà.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs grans possibilitats de restablir una relació que es trobava desgastada o potser perduda. Aprofita la bona disposició de nombroses energies planetàries en els signes de foc. Aquestes seran una empenta d'alegria i optimisme que ajudaran a segellar noves aliances i trobades.

Els que tinguin una relació de dependència o d'ocupació poden, durant els primers dies del mes, sol·licitar un augment d'ingressos. Els assumptes vinculats amb vendes, comerç o viatges seran afavorits.

Aquest mes serà un temps propici per a la fertilitat i els processos de curació. L'energia serà afí i et dotarà d'una salut vigorosa i forta.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Serà un mes per a tenir molta paciència, ja que la teva parella està vivint un moment delicat i, en algun moment, el seu caràcter pot posar en perill la relació.

Estaves molt il·lusionat perquè anaves a rebre una herència, però darrere d'aquesta donació s'amaguen deutes. Hauràs d'afrontar amb els teus estalvis el que devia aquest familiar.

Després de passar-te per la consulta del metge, aconseguiràs estabilitzar la teva salut. Comences a prendre't més seriosament el que et diuen els metges i no el que comenten els teus afins.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'àmbit de l'amor, els astres recomanen no prendre decisions en calent, evitar la ruptura i fer un esforç, per exemple, canviant les dinàmiques, sent més generós i organitzant noves activitats.

Respecte al treball, aquest mes descobriràs el poder de treballar en equip i tot allò que et poden aportar els altres si adoptes una actitud activa d'escoltar i aprendre. Es preveu un creixement econòmic en les teves finances.

La teva salut entra en una fase de bonança que només es modificarà com a conseqüència de la teva tendència a seguir amb els mals hàbits.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Has conegut durant algun temps les dificultats en la teva vida matrimonial. La situació, en lloc de millorar, pot empitjorar en aquest aspecte, si és que permets que la desídia s'instal·li en el vostre dormitori.

La Lluna farà que aquest mes sigui fàcil (o almenys, no una missió impossible) el control dels teus diners. Expressa't clarament, i escolta atentament el que et diguin persones veteranes que es dediquin al mateix que tu.

Hauràs de cuidar el teu cos evitant excessos, respectant un bon equilibri de la vida i contacte amb la naturalesa.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

El mes d'abril porta als Sagitari un període de moltíssima tendresa i amor, a més de convertir-los en el centre d'atenció de totes les mirades. Els bons sentiments seran la tònica general d'aquest mes, així com les trobades romàntiques.

Si controles els diners sàviament i ets més disciplinat a l'hora de gestionar ingressos i despeses, el teu patrimoni podrà veure's considerablement incrementat a curt termini.

No obstant això, encara que et sentis a vessar d'energia, no oblidis que la teva salut també passa per la qualitat dels teus pensaments.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

No és un mes per a compromisos a llarg termini. És una temporada ideal per a créixer i gaudir d'una nova dimensió de la personalitat i la vida afectiva. Els nadius que estan solters, tindran l'oportunitat de conèixer a una persona que els ajudarà a treballar espiritualment.

Els que busquin una nova ocupació, hauran d'aprofitar els primers quinze dies del mes. Durant la segona quinzena, la vida material agafarà un ritme pausat que és millor aprofitar per a gestions de tràmits, cartes i escrits.

Les malalties reflecteixen desequilibris i molts d'aquests estan relacionats pautes de comportament autodestructiu.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

El planeta Mart, lluny de tornar-te algú conflictiu, t'aporta una dosi extra de vitalitat.

En virtut de l'energia electritzant que t'envolta avui, l'ambient en el teu entorn laboral serà dinàmic. Fins i tot pot ser que arribi un nou company de treball.

Et ve de gust menjar quelcom dolç? En lloc de menjar cada dia carbohidrats processats (pastissos, galetes, etc.), recorda que les fruites són una excel·lent alternativa.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Intentar rebre una devolució del teu patiment, és dolent per a la teva relació. Si insisteixes en aquesta forma de maltractament verbal, perdràs el que tens.

Sempre hi haurà persones que tenen un millor treball, un major ingrés, o més reputació professional que tu. Això no hauria d'importar-te tant.

Si et sents carregat emocionalment o mentalment, no és estrany, després dels dies que has passat. Els mals pensaments i les preocupacions de la setmana t'esgoten.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari