URGENT

🚒 33 ferits i un menor evacuat a Sant Joan de Déu per un aparatòs incendi a Lleida

La predicció mensual del mes de febrer

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac del mes de febrer
Àries 21 MAR - 19 ABR

En principi gaudiràs d'un clima sentimental àgil, i durant la primera quinzena, especialment, l'harmonia et permetrà posar en ordre tots els assumptes que hi ha al teu cap i en el teu cor.

Durant el mes de febrer seràs, sens dubte, molt perseverant per vetllar pels teus diners, pel teu treball, i suaràs la cansalada per aconseguir els objectius que t'havies marcat.

No et tanquis en la teva closca per por de sofrir dolors i problemes, i que les limitacions físiques no et limitin per  gaudir del regal de la vida.

Taure 20 ABR - 20 MAI

En aquest mes de febrer, si desitges millorar la teva vida matrimonial, hauràs de treballar de valent; no confiïs que els astres facin exclusivament per tu aquesta tasca, d'acord?

No t'afanyis a anar de compres cada vegada que guanyes uns diners, i en particular, les despeses relacionades amb la teva imatge poden provocar un autèntic desastre per als teus estalvis.

Si comences a practicar algun esport, aconseguiràs treure fora els pensaments negres, les tendències derrotistes, els dimonis en definitiva que viuen en tu.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

Durant aquest mes de febrer et mostraràs molt més afectuós amb la teva parella. Aquest canvi d'actitud farà que sospiti de tu i pensi que desitges alguna cosa d'ella, però en realitat no és així.

Els astres es posaran del teu costat perquè puguis aconseguir uns diners extres. Això sí, serà necessari que t'esforcis una mica, ja que ningú et regalarà res.

Passaràs per moments de certa feblesa, i això podria ser pel fet que no t'alimentes correctament, sobretot perquè menges cada dia a una hora diferent i gairebé sempre precuinats.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Gràcies a la generosa mà de Venus, deïtat protectora de l'amor, has de viure una relació matrimonial satisfactòria. Podràs combinar gairebé al teu antull la tendresa amb la passió.

És possible que hagis de revisar amb cura les teves inversions financeres, així com reorganitzar el teu pressupost. Arribaràs a ser descurat en alguns moments.

Per millorar el teu benestar, deixa que els altres t'ajudin, encara que no et deixis enganyar: saps que hi ha alguns que voldran un pagament alt pel seu servei. La teva salut serà estable.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

És probable que la presència de Júpiter en signe de foc augmenti les possibilitats romàntiques d'aquests nadius aportant una sensació d'esperança de futurs de prometatge.

Venus impulsa a pensar quins desitjos tens referents a les rutines i ocupacions i ajuda a trobar altres formes noves d’afrontar les tasques rutinàries.

Els nadius de Lleó tenen un mes difícil pel que fa a la salut emocional. Sobretot en el que refereix a la salut psicològica: sentiment de solitud.

Verge 23 AGO - 22 SET

És possible que comencis a sentir una cosa especial per una persona del teu entorn. Sentiràs que és una cosa inaccessible per tu, sobretot si ja té parella estable.

Ara mateix tens un sou que et permet viure sense grans luxes, per això t'estàs plantejant la possibilitat de muntar un negoci pel teu compte.

Notes certes molèsties a l'esquena, sobretot quan t'aixeques als matins. Això és un clar símptoma que el teu matalàs ja no dona més de si i t'està demanant un canvi.

Balança 23 SET - 22 OCT

Les energies de febrer tendeixen a recloure't i a fer-te una persona més solitària. Per si ja ho eres d'abans,  això es magnifica. A tu això de Sant Valentí et preocupa molt poc.

Arriben nous ingressos econòmics, fruit del teu esforç per millorar la teva situació econòmica. Gràcies als favors que vas fer en el passat i a les bones decisions arriben beneficis.

Les novetats amb les quals vulguis enriquir el teu dia a dia, així com la cerca d'experiències enriquidores, augmenten les teves ganes de viure, et mantenen actiu i vital.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

La tendència en aquest mes és estar molt concentrat en les teves coses. Això és bo, però d'altra banda, descuides les teves relacions i això, a la llarga, et torna una persona solitària i trista.

Tens l'oportunitat d'experimentar i fer les coses a la teva manera. Les energies de febrer et contagien amb les ànsies que la realitat es manifesti davant teu segons la teva voluntat.

Encara que tinguis una salut delicada, durant aquest mes decideixes posar fre a la tristesa i a les preocupacions que et mantenen lluny de fer el que desitges.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Febrer comença amb molta força pels Sagitari, per la preeminència de Saturn en la constel·lació i el despreniment d'un enorme magnetisme que hauràs d'usar amb intel·ligència.

A l'àmbit laboral el mes de febrer evidencia la teva acomodació en un espai en el qual no pots desenvolupar les teves habilitats, ni sentir-te satisfet.

Mantingues alt el teu estat d'ànim, una vida saludable i activa, i ingereix sucs de fruites perquè aquest inici de febrer la teva salut no es ressenti.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

Al febrer la presència del planeta Venus en el seu signe afavoreix la comunicació i la comprensió de les diferències. Alguna cosa que costa bastant als Capricorns.

Mercuri és un planeta molt ràpid i àgil, en estar en el signe d'Aquari es torna encara més elèctric afavorint els negocis relacionats amb la tecnologia.

L'estrès de l'últim semestre s'acumula i porta possibles complicacions de salut. La teva zona feble sabràs que són els ossos i la pell.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

S'apropa un mes replet de pur misticisme per a tu. Al febrer segueixen els aniversaris. Sent el mes d'Aquari, encara que no et facis un any més savi, la bona fortuna et somriu!

Les claus per a aprofitar el mes al màxim són: confiar en tu mateix; no distreure't amb coses innecessàries i sobretot, responsabilitzar-te de les teves accions!

Experimenta amb noves teràpies. La novetat i abraçar pràctiques fins llavors desconegudes, et motiva i et vivifica! No oblidis trencar més sovint amb la rutina.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Gener va ser un mes una mica agitat en el qual has hagut de fer-te responsable per la teva falta de definició en el que refereix a la parella i les relacions.

Compromisos laborals menys desafiadors. Els nadius de Peixos tindran un mes molt productiu i positiu en el qual troben la forma de tancar etapes conflictives.

Aquest mes és el millor de l'any en el qual refereix a salut i benestar per als nadius de Peixos. Gaudiràs d'una plena vitalitat i benestar.