La predicció mensual del mes de març

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac del mes de març

L'horòscop del mes de març | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Després d'un febrer que s’ha passat molt ràpidament (com es nota que és el mes més curt de l'any!), l'ambient astral pot dur-te avenços primordials en la teva relació de parella.

Pel que fa als teus diners, no sabràs explicar perquè s’ha produït una certa frenada del teu creixement econòmic, és com si et fes por créixer.

Les teves energies et faran estar preparat per viure intensament i ser feliç. No et ve de gust lamentar-te per certs problemes de salut: res et podrà frenar. Vols gaudir la vida al màxim.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els aspectes poderosos del planeta Mart promouran l'amor esbojarrat i apassionat en el mes que tanca el primer trimestre de l'any. Estarà en l'ambient, viuràs un amor a primera vista sense restriccions.

Connectaràs d'una manera molt interessant amb el teu entorn. Els béns materials, sorprenentment, no t’interessaran especialment. La teva recerca durant aquest març no anirà destinada a fer riqueses.

Per trencar amb el sedentarisme, mai arriba el moment adequat per a tu. Si no comences a realitzar una mica d'exercicis amb els mitjans que tens, acabaràs oxidant-te.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Per algun motiu et tancaràs més casa teva i evitaràs el contacte amb els teus éssers estimats. És possible que t'estigui passant alguna cosa però que desconeguis els motius d'aquest comportament tan estrany.

Despertaràs certa enveja entre les persones del teu voltant per la teva capacitat a l'hora d'innovar. Encara que impliqui un alt risc, estaràs disposat a fer qualsevol cosa.

Lluita per aconseguir un equilibri entre la teva ment i el teu cos. Sempre penses que l'exercici només serveix per modelar la teva figura, però realment, és també un relaxant pel teu cap.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Sabries definir el que és la felicitat i quina diferència hi ha entre la mateixa i l'alegria? La veritat és que no, perquè et trobes perdut en el terreny amorós .

En els negocis, sobretot, voler vendre la pell de l'ós abans de caçar-lo, et pot comportar  serioses complicacions, i no diguem ja decepcions.

En aquest període que tens davant teu intentaràs organitzar la teva vida en les bases adquirides, sense tacar la teva salut. No voldràs ser el teu propi enemic!

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Per als nadius de Leo comença un període una mica complex per l'entrada d'Urà en Taure. Urà és un planeta revolucionari, per això vigila especialment  de no tenir reaccions massa agressives quan busquis  la teva pròpia llibertat i independència.

Si treballes en àmbits en els quals el treball en equip és important, hauràs de ser més tolerant perquè algunes persones podrien treure de polleguera.

Si no deixes de pensar, els nervis alterats provocaran un col·lapse de la teva energia i de la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has de preparar-te per realitzar un viatge, que pot estar vinculat a la feina. Això farà que estiguis un temps fora de casa i pot provocar un cert distanciament amb la teva parella.

Hi ha diversos planetes poderosos que influiran sobre l'àrea econòmica de la teva vida. Prepara't per rebre un premi, possiblement associat a una loteria.

Has pensat a deixar el cotxe a casa per anar a la feina? Caminar una hora al dia et farà sentir de meravella, i sobretot beneficiarà el teu cor.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El missatge més clar que has d'interioritzar aquest mes de març, Balança, és que has de ser més estricte amb els teus propis límits. Si saps que aquesta persona només et vol per sexe, és hora que rebutgis allò que no vols a la teva vida.

Aquesta feina no cessa, accepta els regals que et dóna la vida en forma de nous coneixements. Obre els teus braços cap a la transformació i allotja en tu el sentiment que aconsegueixes d’una vida nova.

Tens bones perspectives de salut i rebràs ajudes. Necessites operar-te? Llavors no et faltaran els diners perquè això es produeixi.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'estabilitat emocional arriba als teus dies. Gaudeix dels dons que t'ofereix la vida! Cap a finals de mes travessaràs certes tempestes, però aquestes no faran més que reforçar la teva relació.

Confia més en tu mateix, treballa integrant-te en grups i continua estudiant i aprenent. Març és definitivament un mes formatiu i molt efectiu per a tu, Escorpió.

Adquiriràs noves eines i habilitats que t'ajudaran a mantenir en tot moment el teu equilibri mental. No oblidis posar-les en pràctica al març, així com en els pròxims mesos!

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Març arriba amb una revelació meravellosa, un halo de llum que encén el teu esperit perquè trobis nous i apassionants camins a la vida.

En l'àmbit laboral, els Sagitari que es troben en l'avantatjosa situació de tenir feina, aprendran una lliçó molt valuosa: aprendre dels errors.

Encara que sentis dolors musculars, no et confonguis, Sagitari: aquest mes de març quedar-te al sofà o al llit és contraproduent. Necessites moure't, sentir-te dinàmic.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs subjecte a una gran transformació, Capricorn, que inclou els temes relacionats amb l'amor i les relacions personals.

Si existeixen projectes per treballar per compte propi, aquest és un moment de l'any òptim per començar-los o per buscar inversors que aportin per a un pla de negocis.

Si has de començar una dieta per baixar els teus índexs de colesterol, deixar de fumar o fer exercici o qualsevol altra cosa que t'ajudaria a sentir-te millor i més fort, fes-ho com més aviat millor.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest serà un mes per ressorgir. Necessites resoldre certs sentiments de frustració per no haver aconseguit les expectatives amoroses que t'has fixat.

Experiències transformadores en relació al coneixement, et faran guanyar molts de diners. Tens moltes oportunitats d'aprenentatge, Júpiter està de part teva

Arriba per a tu la regeneració, les oportunitats de transformació. La salut, un tema que mai ha estat el teu fort, estarà més present que mai.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si persisteixes en aquesta nebulosa que et fa anar darrere de les necessitats de tothom, veuràs perjudicada la teva vida de parella. Atén les teves coses. La teva llar et necessita.

Podries ser sol·licitat per treballs extres en una dependència diferent de l'habitual. L'emoció d'aprendre noves habilitats serà grandiosa.

Cuidar l'equilibri de les coses que entren al teu cos en forma de pensaments tòxics i aliments és primordial per aconseguir un estat òptim de salut integral.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari