La predicció setmanal de l'11 al 17 de febrer

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac d'aquesta setmana

La predicció setmanal dels astres | CatalunyaDiari.cat

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Comences una nova setmana amb ganes de seduir, de resultar una persona brillant que desperti admiració de les persones que t'envolten.

Reciclar-se o morir. Això sembla que t'indiquen els anys en la teva professió, perquè no pots permetre't el luxe d'estancar-te i quedar-te antiquat.

T'enfrontes, Àries, a uns set dies carregat d'alts i baixos però cap serà un daltabaix absolut, per la qual cosa en certa manera pots quedar-te tranquil.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

En el cas que tinguis cònjuge, procura no riure’t dels seus sentiments, perquè ets capaç de fer bromes que li fereixin profundament.

Et preocuparàs durant els pròxims set dies per la teva feina i sobretot, perquè ningú abusi de tu ni de les teves capacitats. Hi ha molta guineu al teu voltant que es creu astuta.

Els problemes de salut que puguis patir en els pròxims dies seran més aviat psicològics, no físics; almenys, no de manera exclusiva.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Mai has de perdre l'esperança si et trobes sense parella. En qualsevol moment pot aparèixer a la teva vida aquesta persona que tant temps fa que esperes.

Prepara't per rebre uns diners extres, que poden procedir d'un sorteig o d'una herència. Et farà especial il·lusió perquè no comptaves amb això i ho utilitzaràs per incrementar els teus estalvis.

Després d'uns dies d'excessos ha arribat el moment de cuidar-se. I per a això el millor és que depuris l'organisme a base de molta aigua i de batuts de fruites.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Una cosa és l'ímpetu que la teva ment té, les ganes de ser feliç, i una altra la manera en la qual respongui el teu cor, així com l'ànima de la persona per la qual sospires.

Estaran els teus comptes menys plens o mig buides? Com se sol dir del refrany del got amb aigua, depèn del prisma des del qual el vulguis veure.

Per controlar els nervis has de baixar l'exigència que tens amb tu mateix, perquè a vegades t'esforces massa a semblar algú perfecte.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Celebraràs el dia de Sant Valentí amb tots els luxes, prepara el teu cos i el teu cor per  desplegar tota la passió que es troba disponible per a aquest dia.

Hauràs d'afrontar dies de gran tensió. Si t'esforces, podràs sortir victoriós de totes les situacions de conflicte que es presentaran però no oblidis que no ets infal·lible.

Mantenir-te hidratat i conscient de dur una alimentació equilibrada són dues de les coses bones que pots fer per la salut dels teus ronyons.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Oblida't completament de totes les relacions del passat, ja estan totes caducades i a més les segones parts mai han sigut bones pel que fa a l'amor.

T'arribarà un missatge perquè abonis un pagament pendent. Al principi no li concediràs molta transcendència, però per sortir de dubtes és millor que el paguis com més aviat millor.

Segueix les indicacions d'algun amic i programa un viatge a un lloc tranquil, on puguis estar amb els teus éssers estimats i sense que us molesti ningú.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana serà d'inspiració en el pla sentimental des del mateix dilluns. No és casual que hagis triat a aquesta persona com a companyia en el viatge de la vida. Junts mai us avorriu!

Vius per progressar i no per  aparentar luxes que no tens ni vols tenir. De fet les teves ganes de saber i la teva potència espiritual van més enllà de l'adquisició de béns materials.

El divendres notaràs una sensació estranya que et recorre els braços o les cames… Pot ser la sobrecàrrega muscular. Recorre a cremes que alleugin aquestes molèsties en donar-te un massatge.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Comences la setmana amb un humor reservat, i en concret, un esdeveniment inesperat farà que s'activin en tu sentiments de vergonya.

La por i la preocupació són reals, davant teu tens un camí escarpat en el terreny laboral. I què? És mitjançant les teves accions que podràs encaminar-te cap a llocs millors.

Hi ha certs antulls als quals no et pots resistir, però que són altament perjudicials per a tu en aquests moments… Per sort, podràs posar de la teva part en el pla psicològic.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Després d'un temps molt reflexiu en el qual t'has pogut trobar a tu mateix, la setmana comença amb l'exigència d'un nou despertar que et retorni a l'activitat.

Estàs explotant solament un baix percentatge de les teves possibilitats, Sagitari. Què tal si et llances a explorar nous camps en els quals pots trobar noves oportunitats?

Convertir la teva curació en una simple qüestió de fe és caminar per un camí equivocat. D'altra banda, estàs completant el procés de recuperació gràcies al teu dinamisme.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta setmana comença una nova vida del teu món emocional i psíquic. Veuràs amb molts anhels una nova modalitat d'expressar-te i sentir i buscaràs mostrar-te més alegre i cordial.

Entre el dilluns i el dimarts els aspectes astrològics et generen situacions per altres incòmodes, en les quals la injustícia i la falta de reconeixement et generaran una gran indignació.

El benestar et ve atorgat per la capacitat de jugar i d'estar feliç. L'energia i vitalitat vénen de l'estat  d'ànim optimista que estàs aprenent a dur en la teva vida diària.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Penses desentendre't dels vampirs emocionals, que són la majoria de les persones amb les quals et relaciones! I és que molt pocs són tan independents i d'afectivitat sana com tu.

Una setmana en la qual continuaràs sumant, en la lenta ascensió cap a la teva meta tan somiada. És molt fàcil detenir-se a mitjan de la pujada a contemplar els núvols i la bellesa del paisatge…

Et carregues excessivament d'informació i això és alguna cosa que notaràs molt el dimecres. Remata la teva sessió d'entrenament amb uns minuts de meditació.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Procura planificar sortides a la naturalesa, visitar a la família o els amics, preparar algunes amanides, jugar a cartes i divertir-te a la teva llar.

Mercuri en el teu signe et presenta millors possibilitats de negocis i de vendes. L'habilitat comercial dels nadius del teu signe es veurà enfortida per aquest trànsit.

La salut en general serà bastant bona per als nadius de Peixos. La veritable salut dels nadius d'aquest signe es troba en el seu estat emocional i espiritual.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari