La predicció setmanal del 14 de gener al 20 de gener

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac de la setmana del 14 de gener al 20 de gener

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

 

Has de revisar els valors que tens respecte a l'amor, l'afecte i a les responsabilitats que implica compartir la teva vida amb una altra persona.

 

Et tocarà fer càlculs i complir escrupolosament i de manera taxativa certs pressupostos, hauràs de mantenir el cap fred en moltes ocasions.

  

Seran uns dies òptims perquè et plantegis fer una petita inversió pel teu benestar, per exemple, comprar una màquina de massatges pels teus peus

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

 

Seran set dies estables, encara que això no vol dir que tot siguin focs artificials, podries tornar a viure un altre moment on et domini la melangia.

 

A la feina, els astres indiquen la meticulositat, hauria de ser la teva màxima, respecte a les lleis i l'ordre establert, sense rebel·lar-te contra tu mateix.

  

El teu benestar no t'hauria de preocupar-te el més mínim, sempre que segueixis uns hàbits saludables on els excessos no estiguin presents.

 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

 

Mostrar una imatge més relaxada, menys altiva i orgullosa davant la resta de gent, et fa guanyar popularitat i sentir-te millor amb tu mateix.

 

Si tens prou humilitat per a reconèixer que necessites ajuda i saps delegar tasques, faràs millor la teva feina i reduiràs el teu estrès.

 

Punt d'inflexió pels Bessons que arrosseguen alguna classe de molèstia, sobretot estomacal o al cap, perquè els astres preveuen un canvi de tendència molt positiu.

 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

 

Es possible que durant els pròxims dies esperis que la teva parella t'ompli de compliments, gest i detalls romàntic sense que tu donis res a canvi.

 

Si vols estalviar, mira bé al teu voltant, perquè hi haurà ofertes, cupons de descompte i altres petites ajudes de les quals podries treure profit.

  

Aquesta setmana, els dolços seran la teva perdició, fins i tot sentiràs un gran desig de menjar-ne encara que sempre afirmis que t'agraden els aperitius salats.

  

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

 

La tàctica que hauries d'aplicar és la de focalitzar les teves emocions i pensaments positius en una única direcció, ja que és probable que si disperses la teva energia mental perdis els teus objectius.

 

En la teva economia i a la teva feina patiràs durant els primers dies de la setmana, però superaràs totes les dificultats amb l'ajuda dels teus amics i aliats.

  

En general, la teva salut és òptima i la teva energia vital és molt alta. No existeixen moltes persones amb aquesta vitalitat i rendiment.

  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

 

Bones notícies Verge: la bona sort a l'amor inunda la teva vida d'il·lusió i optimisme, i una persona molt important per tu et donarà una gran sorpresa.

 

Després d'haver superat amb èxit una greu crisi econòmica, el teu pitjor enemic és la por. Desfés-te d'aquesta opressió per començar nous projectes.

  

Fixa't algun repte i modifica els teus hàbits per trobar nous incentius que et mantinguin despert i atent.

 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

 

La setmana de Balança en els assumptes del cor començarà irregular. La influència dels planetes farà que estiguis més introspectiu i reflexiu sobre el que sents.

 

Per sort, tot comença a rutllar en l'àmbit econòmic, estàs en ascens i les apostes d'avui seran un èxit de demà.

 

El teu cos no passa el seu millor moment, recauràs dels problemes físics que anaves arrossegant.

 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

 

Aquesta setmana es posarà a prova la teva paciència, sobretot perquè no tindràs més remei que mantenir algun tipus de contacte amb l'exparella del teu enamorat.

 

Encara que el teu dilluns comenci molt atrafegat, tracta de mantenir la cordialitat amb els teus companys de feina. Les males respostes només et causaran més crítiques.

  

D'alguna manera t'has adonat que tenir aquests mals sentiments esprem la teva energia i manté el teu nivell de vibració baix.

 

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

 

Aquesta setmana exigeix als Sagitaris ser plenament sincers i posar totes les cartes sobre la taula. Els astres faran que surti la llum qualsevol mentida que hagis fet a la seva parella.

 

No seria mala idea que signessis alguna assegurança que resguardi els teus diners. La setmana seguirà en una progressió favorable pels teus projectes.

  

Sents que tornen les vibracions positives que omplen el teu ésser de benestar i optimisme, tota una càrrega d'energia que donarà un nou impuls a les teves activitats.

 

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

 

Els astres et donaran un descans en la teva vida amorosa, has patit uns quants conflictes en les últimes setmanes.

 

Si t'entregues amb bona voluntat i confiança en l'energia de la vida, aquesta setmana tornaran a créixer nous brots amb noves idees a l'àmbit laboral i empresarial.

  

La teva salut mostra un equilibri que frega l'òptim si no fos per la teva obsessió amb el menjar, que fa que t'aixequis a menjar cada nit i no descansis bé.

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

 

Necessites passió, plans esbojarrats immediatament, només així sentiràs que realment surts amb una persona especial i que la vostra relació és única.

 

No deixaràs de pensar en la teva economia i com millorar-la. Ben fet Aquari! No conformar-se i buscar nous plantejaments és una bona idea.

  

L'únic inconvenient, el teu dolor a l'esquena et pot molestar més del que és habitual. Treu temps per fer una visita al metge.

  

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

 

Venus des d'Escorpí afavoreix i atorga un toc de màgia i misteri que durà als Peixos a l'èxtasi. Es complirà el teu desig, i rebràs l'atenció de la persona que volies seduir.

 

Si aconsegueixes focalitzar tota la teva intel·ligència i concentració, aquesta setmana serà excel·lent per planificar futures operacions de compra i venda.

  

En general serà una bona setmana per la teva salut, però ni deixis aparcada la desintoxicació del teu organisme.

 Comentaris

envia el comentari