La predicció setmanal del 18 al 24 de febrer

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac d'aquesta setmana

La predicció setmanal dels astres | CatalunyaDiari.cat

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Viuràs sobresalts aquesta setmana, però si tens un bon ús de la teva innata intel·ligència emocional, aconseguiràs quedar-te amb els millors moments, i descartaràs de la teva memòria els menys interessants.

En economia, a mesura que passin els dies, certs poders emocionals es desenvoluparan i sabràs vendre bones idees que es materialitzin en projectes sucosos.

Un bon truc per estalviar una mica de temps seria fer, abans de ficar-te al llit, les tasques que faries a primera hora del matí, tals com preparar la roba del treball, o deixar el desdejuni llest.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Les ganes de marxa en l'amor et poden dur a pensar que és avorrit el que uns altres titllarien com una vida estable, fins i tot feliç.

Ves amb compte! Perquè serà fàcil que les teves despeses siguin majors que els teus beneficis, i a més, no has d'oblidar-te de les obligacions com a ciutadà de pagar impostos.

Controla les hores de somni, que t'agrada molt estar fins tard, potser veient, més hores de les que deuries, sèries i pel·lícules!

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres adverteixen per aquesta setmana una libido molt alta per als Bessons, així que prepara't per gaudir de les relacions íntimes amb la teva parella.

Després d'haver fet uns quants cursos i d'haver acumulat experiència en el mercat laboral, ara tindràs la possibilitat d'aconseguir una ocupació millor.

Tens el costum de carregar amb molt de pes o de fer activitats molt exigents, però en algun moment pots caure lesionat.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva parella et demostrarà amb petits gestos com està al teu costat, i potser, si no et treus aquesta bena que et fa no apreciar el bell que és el món, acabaràs afeblint la vostra relació.

Amb alguns sobresalts, la veritat és que l'àmbit dels diners estarà carregat d'harmonia, i l'equitat i la justícia brillarà per sobre de les penúries econòmiques.

Com a l'amor, la setmana és bona perquè vetllis per la teva salut mental i analitzis tot el que hi ha dins de la teva psique.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Cap a mitjan setmana la mala influència lunar et genera disgustos i una actitud crítica i nociva envers les teves relacions.

La sensació d'avorriment es fa molt forta aquesta setmana i això et genera inquietud i molts desitjos de mudar-te o canviar de feina.

Els aspectes astrals d'aquesta setmana et suggereixen que miris en el teu interior, que tinguis cura d'allò que no es veu però que és més important que les aparences.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els que es trobin sense parella continuaran gaudint de la solteria. En aquests moments no els passa pel cap trobar l'amor. Gaudeixen d'aquest estat de llibertat.

A la feina tindràs a un company que et protegirà en tot moment. Serà una espècie de pare que t'orientarà i et donarà savis consells perquè li treguis un major partit a les teves tasques.

Necessites posar en ordre el teu cap. En aquests moments et trobes molt desorientat. És hora que et posis a la feina i resolguis tots aquells assumptes que et preocupen.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les relacions romàntiques són molt especials per a tu, Balança. És per això que ho donaràs tot perquè aquesta persona a la qual estimes tant, estigui a gust durant aquesta setmana.

A la feina, aquesta setmana no serà la millor, perquè molts dels teus companys actuen per conveniència pròpia, aprofitant-se de tu en el procés.

Dedicar una bona estona a un bany de sals minerals et recarregarà les piles. És hora que et treguis de sobre aquest excés de baixes energies que et copegen el cap.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva atenció dispersa podria desencadenar problemes en la teva relació de parella al llarg d'aquesta setmana. Les qüestions domèstiques exigeixen major energia de la teva part, sembla que últimament has intentat passar dels problemes.

La teva economia floreix i amb això, arriba la gent que et demana favors. No ets gasiu, però també hauries de ser capaç de poder gaudir d'això que tant esforç t'ha costat aconseguir.

Cuida del teu estat d'ànim, que serà voluble a començaments de setmana.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Setmana d'expansió i recomposició, de sentir-te bé amb tu mateix, recuperar l'ordre, les sensacions, i les ganes de donar i rebre amor.

Respecte a les finances, la setmana començarà fluixa, però has de posar-te les piles, ser més agressiu i, sobretot, recordar que no tots van amb bones intencions.

Un té de fonoll amb melissa i caminar durant una estona afavorirà l'eliminació natural dels gasos del teu intestí, que el dilluns amenaça de fer-te començar la setmana amb mal peu.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres et demanen que siguis més tou, més sensible i comprensiu. En cas contrari pots tirar per la borda una relació que és molt important per a tu.

Sorgiran idees de negocis en reunions amb amics en les quals podries confiar. D'una nimietat es revela una meravellosa proposta de cooperació amb altres persones.

Els problemes de memòria o de concentració estan sent propiciats pels astres. Els nadius del teu signe es veuran afectats aquesta setmana per certa nebulosa mental.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs en el moment ideal per permetre que la teva parella et dugui lluny. Aquest dilluns et sentiràs fluir en tots els sentits. No t'estranyis si l'altra part et proposa majors quotes de compromís.

Aquesta setmana és molt favorable per a tu si pretens trobar un nou treball. Fins i tot pots canviar totalment d'orientació laboral.

Fer esport et beneficia més que a cap altre signe però et costa molt treure temps. Per sort, el dilluns comença mogudet, et proposaran unir-te a un equip esportiu!

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Aquesta setmana faràs un balanç sobre el teu passat romàntic i podràs avaluar quant has guanyat o perdut, però sense estar trist encara que potser una mica de malenconia pel temps que ha passat.

Les bones influències del planeta regent Júpiter duran novetats positives en el que refereix a l'economia a tots els nadius de Peixos.

Necessites cuidar l'ànim, ingerir fruites i verdures, mantenir-te hidratat, fer mitja hora d'exercici físic diari i descansar el temps suficient.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari