IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció setmanal del 19 al 25 de novembre

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac de la setmana del 19 al 25 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els teus sentiments i la teva actitud en el terreny amorós seran d’allò més nobles i et permetran passar una setmana molt plàcida i dolça. Gaudeix-ho al màxim!

Venus entra en la teva casa dels diners i farà que aflorin sentiments consumistes en el teu interior. Control i màxima precaució, Àries!

No disposaràs de tanta energia com habitualment, però ho compensaràs oferint una excel·lent imatge exterior.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La setmana vindrà carregada d’inseguretats pel que fa a l’amor, i establir una bona comunicació serà clau per superar totes les dificultats.

En el terreny econòmic és millor que realitzis passos lents però segurs, perquè les presses mai són bones i voler obtenir resultats massa ràpidament pot ser nefast.

Els fruits secs t’ajudaran a compensar la manca de vitamina E que pateix el teu organisme.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Dotaràs les teves relacions d’un toc intel·lectual però també gaudiràs de moments d’allò més divertits i apassionats. Gaudeix dels dies que venen!

Evita les precipitacions en el terreny econòmic, ja que la setmana resultarà bastant convulsa i requerirà màxima prudència i grans dosis de paciència.

L’estrès i la tensió poden causar-te algun contratemps i fer estralls a la teva salut, tant a la física com a la mental. Cuida’t i descansa el màxim que puguis!

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres auguren que viuràs una història d’amor que t’aportarà grans dosis de felicitat, però primer hauràs de superar diversos problemes i plantar cara a moltes dificultats.

Serà una setmana en la qual treballaràs de valent, però això també es veurà reflectit en la balança dels teus ingressos.

El teu cos pateix els efectes d’un excés de substàncies estimulants, així que durant els següents dies intenta reduir-ne la quantitat.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Et veuràs absolutament irresistible i gaudiràs d’un poder d’atracció sense igual. En definitiva, seràs el centre d’atenció a tot arreu. Felicitats, Lleó!

T’espera una setmana plena d’activitats i responsabilitats on gaudiràs d’una ratxa de bona sort, aprofita-ho i treu-ne el màxim profit.

No patiràs grans complicacions en el camp de la salut, però en cas que sentis algun tipus de molèstia, evita medicar-te sense prescripció mèdica. És millor que visitis un facultatiu.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs moltes ganes d’aïllar-te del món i practicar la introspecció, però la soledat pot fer que et tornis pessimista. L’amor dels teus éssers estimats serà clau per fer-te sentir millor.

No perdis els estreps a la feina, ja que per superar amb èxit la setmana hauràs d’actuar amb calma i tranquil·litat, i intentar ser útil per tothom.

Tindràs energia suficient per superar tots els problemes de salut que últimament has patit. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Buscaràs emocions i sensacions noves contínuament, i això et permetrà conèixer persones d’allò més interessants i viure experiències molt sorprenents. Limita’t a fluir i a gaudir, Balança!

Tindràs l’oportunitat d’ajudar a reduir tensions a la feina, però hauràs de ser tu qui prengui la iniciativa i iniciï el pertinent diàleg.

Disposaràs de molta energia, però a la vegada no pararàs quiet, així que no t’oblidis de descansar tant com puguis.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La setmana no començarà massa bé en el terreny amorós, però a mesura que passin els dies la situació millorarà i la calma i l’harmonia tornaran a adquirir protagonisme.

Hauràs de practicar la restricció en el camp econòmic, però trobaràs noves fonts d’ingressos que t’ajudaran a equilibrar la balança dels teus comptes. 

No tindràs problemes per superar la setmana, però intenta no forçar-te excessivament o l’esgotament et passarà factura. Cuida’t, Escorpí!

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Entraràs en una espiral de sentiments i sensacions que et faran ballar el cap i que hauràs de compensar amb grans dosis de temprança. Respira fondo, Sagitari!

Els astres et recordaran la importància de mantenir la concentració en el terreny econòmic i de protegir allò que és teu, o pots posar la teva economia en perill.

Serà una setmana d’allò més moguda, i per evitar problemes hauràs de practicar la relaxació mental.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

El cel astral és ideal per conquerir èxits en l’avenir amorós, però adoptar una mala actitud pot dinamitar-ho tot. Controla la teva part fosca, Capricorn!

La setmana arribarà carregada d’oportunitats laborals, i això et servirà per adoptar una perspectiva diferent sobre la feina a mesura que passin els dies.

Es preveu un petit problema de salut relacionat amb el sucre, però la setmana serà bastant bona en termes generals.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La setmana serà d’allò més interessant i sentiràs el poder de l’atracció en més d’una ocasió, el problema és que aquesta atracció es manifestarà mitjançant persones que no són la teva parella.

Et sentiràs bé i còmode a la feina, i al llarg de la setmana viuràs oportunitats de créixer intel·lectualment i comptaràs amb diverses possibilitats de promoció.

Aprofita l’excés d’energia que patiràs focalitzant-lo en coses útils, com ara ordenar la llar. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els esdeveniments que viuràs, units a la teva imaginació, faran que et sentis immers en una novel·la romàntica plena d’emocions. Baixa una mica dels núvols!

La setmana et servirà per reflexionar sobre la teva situació professional i per dur a terme una sèrie de canvis força importants que incidiran positivament en la teva butxaca.

El teu estat de salut serà generalment bo, així que no deixis que la hipocondria et guanyi la batalla. 


Comentaris

envia el comentari