La predicció setmanal del 21 al 27 de gener

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac de la setmana del 21 al 27 de gener
Àries 21 MAR - 19 ABR

La setmana serà especialment interessant per aquells solters que ja estiguin tenint converses interessants amb una altra persona.

Estrenes una etapa en la qual necessitaràs que la teva comprensió lectora sigui òptima, exquisida, perquè així puguis llegir al detall cada document i cada contracte que arribi a les teves mans.

Els astres et recomanen que durant aquesta setmana t'alimentis millor i de manera creativa, entrant més a la cuina del que ho fas habitualment.

Taure 20 ABR - 20 MAI

La clau és que no et fiquis en camins en els quals hi hagi espines, perquè la felicitat no t'esperarà al final del camí.

L'espera ha arribat a la seva fi, i aquella venda pendent (potser d'un bé immobiliari) per fi es produirà. Això provocarà que et vegis amb uns diners amb què ja comptaves, i que hauries d'emprar amb saviesa.

En principi, els teus reflexos aquesta setmana no seran els millors del món.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

Serà una setmana molt propícia per conèixer a gent nova, i això pot resultar molt interessant si t'aporta coses noves.  

Després d'un temps de molta angoixa econòmica, sembla que ara comences a veure la llum al final del túnel. Una sèrie d'inversions que havies fet en el passat comencen a donar els seus fruits.

Controla els teus impulsos i, abans de donar una resposta de la qual et puguis penedir, és millor que comptis fins a deu.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Durant aquesta setmana, tindràs la libido una mica més elevada i desperta de l'habitual. A més, sentiràs desig cap a persones que estan un esglaó per sobre de tu en qualsevol aspecte, ja sigui laboral, formatiu....

Viuràs uns dies en què necessitaràs veure simplement que els teus estalvis són suficients, i que el matalàs del teu benestar està ben farcit de bitllets.

Estàs mandrós i, segons els astres, deixaràs de costat certs hàbits que t'havies proposat complir per a millorar el teu benestar.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

Gaudiràs aquesta setmana de la presència de dos planetes grans en un signe de foc, relacionats amb la bona fortuna i l'amor.

Una proposta econòmica nova i fins i tot una mica estrafolària resultarà molt temptadora i fàcil. Vés amb compte i analitza tots els detalls.

Al llarg de la setmana és convenient que dosifiquis les activitats i intercalis moments de descans, ja que tindràs molt treball i molta vida social.

Verge 23 AGO - 22 SET

Verge, durant aquesta setmana et mostraràs molt més callat amb la teva parella. Aquesta actitud tant a la defensiva li farà sospitar que passa alguna cosa dolenta.

Durant aquests dies les idees se t'acumularan al cap. Si ets capaç de gestionar bé tot el que se t'ocorre, aconseguiràs grans avanços per a posar en marxa un negoci.

Tens massa preocupacions al cap i això farà que no et concentris amb facilitat.

Balança 23 SET - 22 OCT

Tindràs una setmana més familiar que de costum, perquè és el que correspon als Balança sota la influència astral actual.

L'eclipsi de lluna que té lloc durant el dilluns et convida a evitar riscos. En aquest moment, has d'experimentar la certesa que estàs fent el correcte, en lloc d'allò que sigui idoni per a tu.

T'avorreixen les teves receptes de sempre? Durant aquesta setmana, no estaria malament que renovessis el repertori, Balança.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Al llarg d'aquesta setmana les comunicacions romandran obertes, i tot el que hagis de dir-li a la teva parella serà ben rebut per aquesta.

Dins de molt poc et veuràs involucrat/da en projectes de certa envergadura, per als quals hauràs de romandre concentrat/a, ja que requeriran una gran disciplina.

Els planetes et protegiran amb les seves bones energies, però evita excedir-te en els teus esforços.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Durant aquests dies, sentiràs la necessitat de més tranquil·litat i temps per a poder conèixer-te millor.

Des del dilluns has d'aprendre a conviure amb nervis i frustracions. Sobretot en el treball, on hi haurà una exigència de sentit comú i disciplina.

Una setmana molt positiva per als Sagitari pel que fa a patologies, perquè les malalties aniran desapareixent amb una sorprenent capacitat de recuperació, i donaran pas al benestar i la fortalesa.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

Passaràs part de la setmana intentant entendre què et vol dir i quins són els teus veritables sentiments. Si alguna cosa acaba, dóna per descomptat que és el millor.

El teu estat emocional dels últims dies ha estat afectant negativament la teva professió i la relació amb les persones amb les quals comparteixes el dia a dia.

Tota la pressió emocional que estàs vivint i suportant t'exigeix que miris per la teva salut i la teva alegria. Podries buscar ajuda en algun tipus de teràpia.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

L'amor i el sexe elevaran la temperatura de la setmana sense importar que la tinguis molt ocupada, això ho has de saber des de ja.

Durant aquesta setmana, la teva intuïció et revela algunes informacions que seran certes, però n'hi ha d'altres que podrien tractar-se de pors infundades.

Els problemes d'autoestima tenen la facultat de sabotejar tots els teus intents i totes les teves apostes arriscades.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Aquesta setmana l'amor serà un terreny en el qual et mouràs com un peix en l'aigua. Estaràs ben predisposat pels astres a tenir uns dies de molta pau i harmonia amb la parella.

En qüestions que et vinculen amb els diners, la vida laboral i els compromisos professionals, no estaràs molt clar ni concentrat.

El teu organisme respon molt bé a tots els estímuls. Però no oblidis que l'estrès és un estímul també.