La predicció setmanal del 25 de febrer al 3 de març

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac d'aquesta setmana
La predicció setmanal dels astres | CatalunyaDiari.cat

 

En aquelles relacions en les quals una tercera persona s'ha immiscit, els murs que caldrà enderrocar seran durs com el formigó.

Els teus dots comercials es posaran a prova bastants cops aquesta setmana, i pensa que no només cal vendre articles si treballes en un comerç.

En la teva dieta, intenta donar-li sabor als plats amb all, perquè té uns valors nutricionals molt interessants, i a més, no pot ser més barat.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Per trobar parella, en el cas que estiguis solter, la clau serà que aixequis el peu de l'accelerador, perquè actuant a correcuita només aconseguiràs topar contra un mur de formigó.

Amb l'arribada de març, dins de tu s'encendran noves bombetes, i amb la seva llum comprendràs errors que cometies però als quals no els donaves importància.

Perquè la teva salut i el teu humor siguin resplendents en els pròxims set dies, entre el 25 de febrer i el 3 de març, necessites que la llum del Sol t'ompli.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Sentimentalment tindràs una setmana bastant moguda, on passaràs pels diferents estats d'ànim. Pots començar molt afectuós amb la teva parella i l’últim dia acabar enfadat amb ella.

Estaràs beneït pels astres, que et permetran acabar a temps totes les tasques que t'encarreguin. Saben que darrere de tot èxit hi ha molt d'esforç i sacrifici.

Salut: quan no tens ganes de cuinar truques un restaurant de menjar ràpid. Intenta suprimir aquest hàbit, si no vols acabar amb algun problema d'hipertensió.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Hi ha algú que ja té parella o que viu lluny que quan està amb tu et promet baixar-te la Lluna per a tu, però, realment, no desitja perdre la seva llibertat.

Creus que les inversions estan fetes per a tu? Si respons que sí, estàs més equivocat del que et pots imaginar, perquè no et generaran beneficis. Almenys, durant aquesta setmana.

Aquesta setmana intenta prendre't les coses amb calma, meditant cada acció que duguis a terme perquè fer-ho tot de pressa no serà una bona idea.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

La setmana comença molt passional. Els nadius del teu signe estaran molt sensuals i ben predisposats per als jocs d'alcova. El teu magnetisme està en el seu punt àlgid i et veuràs irresistible.

En el teu àmbit de treball, l’ambient està caldejat. Hi ha moltes discussions i acusacions per tasques que han quedat sense acabar.

Els nadius de Lleó somien a ser persones molt vitals però moltes vegades tendeixen a cometre excessos. Recorda que la salut és un equilibri que has de dur endavant amb una actitud compromesa.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Et mostres amb la ment més oberta, disposat a conèixer gent de tota mena. Això és un bon senyal, ja que no li tancaràs les portes del teu cor a ningú.

Has d'estar preparat per a una setmana molt dura quant a paperasses i tràmits. Com més aviat et posis amb això, abans finalitzaràs.

Superaràs qualsevol adversitat amb molta enteresa. Al contrari del que molts es pensen, quan tens algun tipus de dolor físic, calles per no preocupar els teus familiars.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

La indecisió mata als Balança, però si t'agrada molt una persona i vols abandonar la solteria per un temps, tindràs oportunitats per aconseguir-ho.

Durant aquests dies tindràs una sort especial, si tractes de trobar una casa nova en la qual viure. Hi haurà moltes ofertes al teu pas i les transaccions econòmiques es donaran sense problemes.

Baixa les revolucions i busca moments en els quals relaxar-te a consciència. Posa't la música que t'agrada, dona un homenatge al teu paladar amb el teu plat favorit...

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

La relació, d'alguna forma, ha canviat, i això et deixa amb un sabor de boca estrany. Què és el que ha passat exactament? És senzill: l'espurna de la passió s'ha apagat una mica.

Els companys de feina intenten buscar-te les pessigolles, tens certa fama de persona fàcil de provocar, i amb això els deixes camp obert perquè intentin desestabilitzar-te.

Utilitza més aquesta energia fèrria d’Escorpí que dediques a la teva feina o a les teves relacions de parella per començar a cuidar més de la teva salut. Estàs a punt d'aconseguir resultats molt bons.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Setmana decisiva per als centaures que estan en una situació crítica pel que respecta a la relació de parella. Has de prendre les teves decisions sense por.

La setmana comença com un remolí per a les finances, amb un canvi de cicle que obre noves oportunitats per a tu però, al mateix temps, porta problemes i amenaces.

Comença la setmana amb energia i optimisme. Si estàs en procés de rehabilitació, els astres et concedeixen major dinamisme per superar aquest obstacle. Organitza noves rutines.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Aquesta setmana es presenta amb favorables vents astrals per als nadius de Capricorn. La vida es manifesta oberta i activa.

A començaments de setmana és probable que puguis accedir a informació qualificada o secreta que influeix en els teus assumptes laborals. Els astres estan alineats d'una manera que afavoreix el control de les teves males maneres en el tracte social.

Els astres t'ajudaràs durant aquesta setmana a trobar noves sortides creatives per gestionar l'estrès.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Saps molt bé que estimes a aquesta persona, però no has fet molts avenços en l'art de demostrar els teus sentiments. És hora que deixis de banda el teu costat tímid i et decideixis a iniciar un acostament creatiu.

Intrigues amoroses laborals a banda, els dies més importants d'aquesta setmana per a tu són el dimecres i el divendres. Arribarà a les teves oïdes una informació de la qual podràs treure bastants diners.

Aquesta setmana prens consciència que hi ha processos en el teu cos que no saps molt bé com funcionen. Indagar sobre nous hàbits saludables és tota una satisfacció per a tu.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Les parelles de llarga duració que vénen de viure distanciament i tristeses gaudiran aquesta setmana de trobar un espai de diàleg sincer sense disputes ni competències destructives.

Tots els aspectes astrològics mostren una gran empenta planetària per impulsar en forma positiva tots els teus assumptes professionals.

La veritable salut consisteix a estar en equilibri de ment i cos. Si et diverteixes i et sents bé  anímicament, segur que necessites que el teu cos respongui de forma positiva.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí