IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció setmanal del 26 de novembre al 3 de desembre

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac de la setmana del 26 de novembre al 3 de desembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana resultarà bastant tranquil·la en termes d’amor i per fi recolliràs totes les coses bones que t’has guanyat a base de ganes i esforços.

És hora que assumeixis les responsabilitats econòmiques que tens i que desterris la idea de gastar sense fre o d’iniciar negocis sense tenir experiència ni coneixements previs.

Els ulls et poden causar algun problema de salut. Si és així, no dubtis en demanar cita a l’oculista.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Et costarà separar els problemes professionals de la teva vida amorosa, i això pot fer que les relacions amb els teus siguin un xic tempestuoses.

Venus et protegeix, però les teves ànsies consumistes poden interferir i posar en perill la teva economia.

El teu cervell requerirà estímuls externs, així que l’horòscop et recomana aprofitar la setmana per potenciar aquest múscul i fer que s’activi i es reforci la substància grisa.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La setmana t’anirà com anell al dit per redescobrir i connectar de nou amb la teva parella, aprofitant per dotar la relació d’un aire renovador i molt positiu.

El dinamisme i l’adaptació als canvis seran vitals per lluitar contra el desànim i la peresa que amenacen d’enfosquir la teva setmana laboral.

El gingebre serà el teu millor aliat al llarg d’una setmana on l’esgotament colpirà amb força i pot fer perillar el teu benestar.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Estaràs replet d’energia i voldràs obrir nous camins en el terreny amorós, fet que et portarà a viure moments divertits i a posar fi a la rutina.

La teva faceta capriciosa prendrà el control del teu cos, i t’hauràs d’esforçar al màxim si no vols buidar per complet els teus comptes.

La desídia s’apoderarà de tu, així que els astres et recomanen que t’omplis de valor i agafis les rendes de la teva vida. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

El Sol i Júpiter entraran a Sagitari i això incidirà molt positivament a la teva vida amorosa, convertint-te en el centre de totes les mirades i augmentant la teva sociabilitat.

Serà una setmana de molts alts i baixos, però amb el pas dels dies tot tornarà a fluir amb normalitat.

Hauries de començar a ser més rígid amb els controls de la teva salut. El teu sistema cardiovascular és dèbil i et pot acabar causant disgustos.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauràs de treballar la comunicació i ser capaç de trobar l’equilibri si vols gestionar les teves relacions afectives de la millor manera possible.

El desenvolupament de la setmana dependrà, bàsicament, de la teva capacitat d’autocontrol i de la teva capacitat organitzativa a la feina.

Tots els símptomes i problemes que pots arribar a sentir tindran una causa comuna: la manca de son i el descans insuficient. Posa-hi remei abans que sigui tard, Verge. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La baixa autoestima pot ser la culpable dels teus problemes amorosos, així que un canvi d’actitud serà suficient per revertir la situació i que puguis treure’n profit.

Començaràs la setmana sent víctima d’una petita pèrdua de diners, però l’acabaràs augmentant i reforçant la teva economia.

Durant la setmana et sentiràs més dispers del que és habitual, així que és aconsellable que ingereixis fosfolípids, un oligoelement que es troba en aliments com la quinoa. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Controla l’entusiasme i camina amb peus de plom, ja que encara és massa aviat perquè li confessis els teus sentiments.

Tindràs ganes d’inventar-te una excusa per deslliurar-te d’anar a treballar. No ho facis, ja que es presentaran grans oportunitats laborals durant la setmana i no t’interessa perdre-les.

Regula les menjades i realitza un control exhaustiu de la teva dieta per tal de poder gaudir d’una vida més feliç i calmada. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Patiràs tendència a evadir-te de la realitat i a viure en una bombolla d’atracció i fantasia, però no t’oblidis de baixar al planeta Terra.

Evita els conflictes a la feina i serveix-te de tota l’energia positiva que tinguis perquè la setmana resulti productiva i l’acabis ple d’il·lusió i confiança.

El teu sistema immunològic està fort i bloquejarà el pas de malalties, així que les molèsties al llarg de la setmana seran mínimes. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Una persona intentarà jugar amb tu. No li permetis, i allunya’t de qualsevol situació ambigua que pugui fer-te mal.

La perseverança serà clau per aconseguir èxits en el terreny professional, i si treballes de valent, veuràs com tots els teus esforços són recompensats.

Els astres fan patent la imperiosa necessitat que descansis al màxim i aprenguis a relaxar tant el teu cos com la teva ment, o l’estrès i el cansament t’obligaran a parar a mitja setmana.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Viuràs una bona ratxa en el terreny amorós sempre que evitis ser massa radical i que adoptis una actitud generosa i proactiva.

No gaudiràs d’una setmana massa esplèndida a la feina, però simplement suposarà una transició, ja que d’aquí a uns dies tot millorarà.

La música t’ajudarà en aquells moments en els quals tinguis els ànims una mica decaiguts. Pots aprofitar-ho per crear una llista de recursos positius que et sigui útil cada cop que estiguis trist. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Viuràs dies de tots colors, però generalment la setmana et servirà per detectar errors, aprendre d’ells i gaudir del futur.

La successió de canvis a la feina serà una constant, i no et farà massa gràcia. No treballis més del compte perquè no et servirà de res.

No es preveu cap contratemps important al llarg dels següents dies, així que pots aprofitar la conjuntura astral per cuidar-te externament i tenir cura del teu benestar. 


Comentaris

envia el comentari