IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció setmanal del 28 de gener al 3 de febrer

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac d'aquesta setmana

Àries21 MAR - 19 ABR

Hi ha diversos planetes que influiran, amb la seva posició, en la forma en què comprens l'amor, ja que desenvoluparàs nous punts de vista, i la teva forma de ser canviarà (per bé!).

Encara que tindràs els teus més i els teus menys, i els teus moments d'exquisida brillantor, la veritat és que no es presenten bons dies per fer negocis arriscats o inversions potents.

A la teva vida hi ha un seguit d'elements que no afavoreixen la salut, com podrien ser el sobrepès, la hiperactivitat, o fins i tot, la presència de glucosa en sang.

Taure20 ABR - 20 MAI

Et relliscarà, i molt, que hi hagi persones sense major entreteniment a la seva vida analitzar cada pas que fas, i amb quina persona entres o surts per la porta de casa teva.

Perquè la riquesa arribi fins a tu no has de mirar només per la teva economia, sinó també per la d'aquelles persones que tens a prop.

Encara que l'any està començant, vols que els fulls del calendari avancin més ràpid, i així arribin nous vents a les veles del teu vaixell.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Creus que després d'una mala ratxa ningú voldrà acostar-se a tu, però tampoc és qüestió que mantinguis una actitud tan contemplativa.

Serà una setmana molt positiva a la feina, a on destacaràs per sobre de la resta de companys.

Tindràs algunes molèsties, sobretot a la boca, de manera que et veuràs obligat a visitar el dentista. No es tracta de res greu, però quan abans ho tractis, millor per a tu.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Si vols tocar el foc amb les teves pròpies mans, assegura't posar-te guants de protecció, o les cremades que et facin trigaran molt a cicatritzar.

El primer mes de l'any s'evapora davant teu aquesta setmana, i l'important és, quants dels objectius econòmics que et proposaves de cara a aquest 2019 has complert?

En general tot apunta a un període de set dies força estable, en el qual no tindràs per què quedar-te al llit amb el termòmetre a la boca.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Quedaràs enrededat en abraçades apassionats i trobades amoroses que no es poden oblidar tan fàcilment.

Vés amb compte amb les despeses que es poden sortir de control. Encara no aconsegueixes encaminar des passades les festes de cap d'any així que espera abans de prendre nous compromisos.

Aquesta setmana la salut en general és bona. El benestar i l'òptima energia que tinguis dependrà de l'ordre que portis en els teus menjars i el bon maneig i gestió del temps i de la tensió nerviosa.

Verge23 AGO - 22 SET

Viuràs moments de molta passió amb la teva parella, tot i que la calma dels primers dies de la setmana es pot veure alterada amb l'aparició d'una tercera persona.

Recorda una vegada més que amb els teus diners pots fer el que vols, però a hores d'ara no disposes d'això perquè algú està jugant amb els teus bons gestos.

Aquesta setmana et notaràs una mica més cansat i és perquè no descanses les hores necessàries que et requereix el cos.

Balança23 SET - 22 OCT

Balança solter, comptaràs amb un poder de seducció ignorat fins ara. Encara descobreixes noves facetes de la teva personalitat perquè et permets experimentar.

S'expandeix la teva capacitat per aconseguir diners, gràcies al fet que prendràs per fi les regnes de la teva vida. I les decisions que facis seran d'allò més encertades!

A través de l'establiment de metes sense tantes complicacions, milloraràs en el teu estat anímic.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

La teva frase clau serà: "no hi ha pressa". Discutiràs tot el que encara no hagi quedat prou clar amb la teva parella, i de no tenir-ne tampoc ho trobaràs massa a faltar.

Certes responsabilitats al començament d'aquesta setmana et deixaran desbordat ... Quan això passi, evita en tot moment culpar als altres.

Quan per fi decideixes dedicar-te una mica de temps, augmentes el teu benestar i amb aquestes energies renovades, et sents una persona totalment diferent!

 

Sagitari22 NOV - 21 DES

A la família, als amics i  a la teva parella trobaràs forts puntals per trobar una mica de terra ferma sota els teus peus, quan et sentis desorientat.

Crea les condicions i l'ambient adequat per a les teves inversions, i en moments de debilitat o necessitat mantingues ferms els teus principis.

Els astres preveuen l'aparició d'alguns trastorns derivats de l'estrès i l'ansietat. Evita els excessos i no et deixis guiar per les necessitats immediates, els instints i els impulsos. Enriqueix l'ànima.

Capricorn22 DES - 19 GEN

A mitjans de setmana tindràs una apassionada sorpresa. Reviuràs vells temps. Això et donarà més confiança a l'hora de triar el teu futur en l'amor.

 

  

Has fet molts sacrificis per arribar on ets i moltes persones del teu entorn i que tenen influència en la teva promoció ho saben i t'ho reconeixen.

En general no hi ha res dolent en la salut. No obstant això amb el passar dels dies de la setmana la tensió s'acumula i això pot desencadenar en nombroses molèsties.

 

Aquari20 GEN - 19 FEB

Moltes vegades no et mesures la llengua i després passa el que passa, que trenques la gent amb la teva sinceritat no sol·licitada.

El treball no tindrà tanta presència en la teva vida en aquesta setmana. I no perquè no hagis d'anar a treballar. És que decideixes donar prioritat a coses més importants, com en compartir moments de màgia amb els teus íntims.

L'òrgan que més atenció ha de rebre aquesta setmana és el fetge.

Peixos20 FEB - 20 MAR

El passat, Peixos, és millor deixar-lo enrere per poder fundar les noves bases d'aquest amor que mereix el millor de la teva part.

Tens moltes despeses que et resulten molt difícils de saldar i t'anirà d'allò més bé una nova forma d'ingrés.

El nerviosisme, l'energia negativa de la que et carregues quan escoltes les desgràcies alienes, els teus propis pensaments negatius i la teva susceptibilitat a les energies de l'ambient o la que emeten en la teva contra els teus adversaris, et posen malalt.


Comentaris

envia el comentari