ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

La predicció setmanal del 4 al 10 de febrer

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac d'aquesta setmana

Àries21 MAR - 19 ABR

Prepara l'escut per als dards que persones avorrides vulguin llançar contra tu, convertint-te en el centre d'un judici en el qual es valoraran els teus hàbits de vida.

Et queixes en excés a la feina, i potser, hi ha qui et tanca la boca quan t'aclareixi la diferència entre pèrdues i els guanys estimats que no es fan efectives.

Les tècniques de meditació t'aniran molt bé per equilibrar la teva ànima, i no dubtis a iniciar-te en les mateixes si fins ara no has tingut ocasió.

Taure20 ABR - 20 MAI

En principi serà una setmana bastant tranquil·la pel que fa a l'amor. No hauràs de fer les maletes per marxar a casa dels teus pares per una discussió, ni res semblant.

En l'àmbit professional cal estar en constant moviment, no val estancar-se, d'acord? I si amb la teva ocupació actual creus que no arribes pensa com guanyar uns diners extres.

Els teus ànims fluctuaran, i potser has de buscar forces dins de la teva debilitat per  afrontar alguns compromisos festius, sigui amb la família o amb els amics.

Bessons21 MAI - 20 JUN

La teva parella té molta més experiència que tu en determinats àmbits de la vida i pot ser un important suport per a tu en els moments més complicats.

Tens previst canviar de feina, sobretot perquè no suportes més temps l'actitud dels teus caps. No semblen disposats a valorar els teus esforços.

En algunes ocasions tens vergonya d'acudir al gimnàs per por de les mirades de la resta. El millor és que matinis i acudeixis quan hi ha menys gent.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Dins de tu hi ha ganes de fer coses grans i interessants amb la teva parella, i podreu realitzar junts algunes de les activitats que més satisfacció et donen.

A Internet trobaràs moltes eines i comparadors perquè no et cobrin de més ni un sol cèntim. És hora de donar-se un capritx!

Mart pot influir de manera intermitent en la salut de Cranc,i no positivament. I recorda que l'esport no només és qualitat de vida, sinó una forma de viure més anys i amb més qualitat.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Si estàs casat, tindràs uns quants alts i baixos. Et sentiràs ignorat per la teva parella. No t'escolta quan desitges alguna cosa, no et complau, no es fa ressò a les teves paraules.

Moltes de les coses que succeeixin aquesta setmana tindran grans influències sobre el que t'ofereixi el futur. Les persones que coneguis podrien veure prometedores algunes de les teves idees.

No et deixis dur per la temptació, intenta regular-te, dur una disciplina en les rutines del dia a dia. Almenys durant els dies que tens treball per a fer.

Verge23 AGO - 22 SET

A vegades et presentes com una persona massa perfeccionista i això pot suposar un problema, sobretot amb la teva parella i familiars.

No pots quedar-te amb els braços plegats quan es tracta de la teva economia. Aquests diners que tens estalviats poden reportar-te una sèrie de beneficis si aconsegueixes invertir-lo correctament.

Fuig dels espais amb massa gent, t'acabes atabalant en el moment en què et veus envoltat de moltes persones. Prefereixes quedar-te a casa.

Balança23 SET - 22 OCT

Desconfiaràs de tothom que intenti apropar-se a tu. El perquè del seu interès et resultarà tot un misteri, però l'únic misteri és est: Per què no et vols a tu mateix/a com deuries?

És una setmana altruista a la feina. El que aconsegueixis no serà tant per a tu sinó més aviat a aquests companys desfavorits. La col·laboració tindrà protagonisme.

Molt bona salut per a tu, Balança, sobretot a causa de recents decisions que et milloren com a persona i et protegeixen de la malaltia.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Els dilemes amorosos no són el teu fort, però has de fer front a un que no pots continuar ignorant durant aquesta setmana o et tornaràs boig.

Els inicis de setmana no t'acostumen a agradar, però aquest dilluns serà especialment dur, per desgràcia. Males notícies que et dificultaran la jornada.

Lliurar-te a les teves preocupacions sense mesura és molt habitual en la gent del teu signe, Escorpí, però també has de mirar per l'estat del teu cos. Descanses prou?

Sagitari22 NOV - 21 DES

La setmana comença de forma molt prometedora per a l'horòscop de l'amor en Saturn: Per a tots aquells aspectes adversos, l'amor es converteix en una arma d'optimisme i resistència.

El clima financer es presenta inestable i apareixen, sobretot a partir del dimecres, factors adversos que poden resultar en pèrdues i recessió.

Dedicar algun temps al teu cos i els problemes de salut és un temps ben aprofitat que, en aquest inici del mes de febrer, pot prevenir algunes malalties traïdorenques.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Aquesta és una setmana molt especial per als nadius de Capricorn especialment en el que refereix a l'amor, ja que Venus ha ingressat en aquest signe de terra.

L'energia que es respira en el teu entorn laboral t'estimula a plantejar nous plans i projectes de creixement que generen entusiasme entre els teus companys.

Aquesta setmana la interacció planetària per als nadius del teu signe genera una susceptibilitat corporal molt particular. Estaràs sensible als aliments picants.

Aquari20 GEN - 19 FEB

La intensitat i el fred s'intercalen en el teu cor en aquestes primeres setmanes de febrer com si tinguessis una malaltia bipolar, Aquari. Sentiràs la inestabilitat.

El teu dia més afortunat serà el divendres, en el qual sentiràs que la creativitat flueix per tots els teus porus i fins pots trobar-te diners pel carrer.

L'esport t'apartarà de les conductes nocives. El teu cos voldrà sentir-se bé i no consentirà que continuïs maltractant-lo a mesura que avanci la setmana.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Les relacions generalment et desestabilitzen i moltes situacions, en les quals sents que hi ha persones que tenen mala intenció amb tu, et faran mal.

Entre el dilluns i el dimecres els teus projectes troben la solució que necessitaven. Coneixeràs persones que confiïn en les teves propostes i guanyaràs així nous clients o inversors.

Ets una esponja i absorbeixes tot el que hi ha al teu voltant. Per això és tan important que aprenguis a protegir el teu camp energètic i cuidis la teva naturalesa.


Comentaris

envia el comentari