IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció setmanal del 4 al 10 de març

Llegeix aquí les prediccions dels 12 signes del Zodíac d'aquesta setmana

La predicció setmanal dels astres | CatalunyaDiari.cat

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

En l'àmbit del cor es poden esperar moments d'alegria, que per a molts nadius serà bastant profunda en alguns dies de la setmana vinent.

Saps bé el que costa guanyar cada cèntim com per a permetre que les comissions dels bancs, les companyies telefòniques i altres es quedin amb el que tu has treballat.

Fer esport. Moure't. Combatre el sedentarisme. Si ets una persona activa, estaràs fart d'aquests missatges, pensant que ja t'exercites prou.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

En els pròxims set dies tindràs més alegries que desacords, la qual cosa no significa que estiguis lliure de patir alguna ensopegada, ja que no tot serà bufar i fer ampolles.

El teu signe no sol estar tocat per la Deessa Fortuna i els jocs d'atzar difícilment et donen una alegria, si bé aquesta setmana la cosa pot ser diferent.

Serà molt bona setmana per a començar un programa d'exercicis que et permeti mantenir-te en bona forma física.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

És important que et despullis de la timidesa i aprenguis a relacionar-te amb gent nova. Si sents quelcom especial per una persona, no dubtis a fer el primer pas.

S'augura una bona setmana en el terreny laboral. Els qui tinguin un negoci propi començaran a vendre més articles, mentre que aquells que treballen per a uns altres veuran recompensat el seu esforç amb bones paraules.

La teva salut experimentarà una important millora, encara que tampoc estaràs lliure de sofrir dolors estomacals o refredats.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Deixa de projectar la teva felicitat de cara a la galeria, pensant que has de justificar la teva situació amorosa, o potser esperant l'aprovació de la societat.

El ying i el yang que hi ha en la teva essència es deixarà notar, i tindràs una setmana de contrastos dins de la teva economia. Notaràs com, a vegades, la part més blanca et farà vetllar pels teus diners.

Has d'anar amb compte amb els seus canvis d'humor, que produiran efectes adversos en el teu entorn i t'impediran gaudir d'una bona comprensió amb els teus éssers afins.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

A mitjan setmana reapareix un amor del passat, tingues en compte que la teva vida té uns fonaments interns i externs que no han de ser alterats de cap manera.

Encara que sentis cert estancament pel que fa a la vida material, tots els teus assumptes es troben degudament encaminats.

Els nadius del signe de Leo tindran una setmana bastant bona pel que fa a salut i vitalitat, sobretot si fan cas dels senyals que els envia el seu cos quan es veu sobrecarregat.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

És necessari millorar en el terreny sentimental. Demostra més el que sents per aquesta persona que tens al teu costat.

Cada vegada et trobes més animat a la feina, les tasques que t'encarreguen els superiors estan vinculades als teus coneixements i et trobaràs molt còmode. De fet, les resoldràs amb massa facilitat i això et donarà una bona imatge de cara a l'exterior.

Tot i que el teu cos et demana reposar, no pots excedir-te amb el temps de descans. És hora que et posis les piles i comencis a acudir al gimnàs, sobretot si ja has pagat la matrícula.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'amabilitat i les ganes de caure bé als altres, però sense forçar les coses, estaran molt presents en el teu interior al llarg de la setmana.

Guanyes molts diners en aquells llocs en els quals es valora la teva presència. I, si no tens treball, durant aquesta setmana et sortiran ofertes interessants, així que valora seriosament iniciar aquesta nova marxa professional!

No estàs a ple rendiment físic en aquesta setmana, i això ho vas notant a mesura que passen els dies, però això no t'ha de preocupar, ja que es tracta del trànsit actual dels astres.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Amb moltes coses en ment, et costa centrar-te en les teves relacions, però el dimarts ja aterres i comences a sentir la necessitat de gaudir al costat dels teus. Valora els petits detalls.

Et trobes en un moment delicat de la teva trajectòria professional, en el qual ja no és vàlid fer el mateix que els altres. Per a destacar has d'estar disposat a sacrificis més o menys grans.

L'estrès et causarà algun que un altre problema al llarg de la setmana, després de tota aquesta pressió que has posat en les teves espatlles.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els astres t'obren la ment i t'infonen autoestima en una setmana que pot començar de forma irresistible, i que pot erigir-te en un ésser més fort i dinàmic.

La setmana oferirà oportunitats que pots aprofitar si estàs atent, encara que en línies generals les energies de Júpiter bloquegen el fàcil accés al progrés i al creixement.

L'esgotament pot impactar de forma especial als teus peus, especialment si estàs tot el dia movent-te sense parar.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

T'espera una setmana en la qual un canvi d'actitud serà molt important, ja que et portarà a manifestar una altra faceta de la teva personalitat que tenies amagada.

Aprendre a guiar les teves idees i la teva mentalitat cap a zones que reflecteixin tot el bo que hi ha en el món és primordial per a aconseguir aquesta millora que tant vols en la teva economia.

Respira i relaxa tots els teus músculs, des de la punta dels dits dels peus fins a arribar al teu cap, els teus maxil·lars, els ulls... Intenta-ho almenys abans de dormir.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

La setmana del 4 al 10 de març comença amb una actitud reflexiva. Et preguntaràs si estàs duent a terme la teva expressió emocional de la forma més convenient.

A la meitat de la setmana t'embriagarà certa inseguretat, però és una cosa comprensible, ja que mai se sap amb certesa si es va prendre el camí correcte.

Les recaigudes seran inevitables, però la teva labor durant aquesta setmana és aprendre a no perdre la calma a pesar que notis pujades i baixades.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Aquesta setmana et trobes més comunicatiu que de costum. Les teves il·lusions t'inunden l'ànima d'esperança i desitjaràs compartir-ho amb tota persona que es creui en el teu camí.

Si no t'adaptes als canvis, no creixes. Els canvis en la tecnologia i en l'entorn són part d'una realitat que no depèn de tu.

És important que aquesta setmana reprenguis els tractaments o hàbits saludables que hagis començat en els últims temps.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari