Les prediccions Zodiacals de l'1 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 1 de març

Zodíac: Les 12 prediccions de l'1 de març de febrer  | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

A les parelles hi haurà cordialitat, encara que el repartiment d'obligacions burocràtiques i responsabilitats domèstiques pot causar algunes discussions.

Si estàs emprenent el teu propi negoci, aconseguiràs que algú del teu entorn es deixi seduir per les teves idees i junts ideareu una proposta més atractiva de la que tenies al cap.

Gràcies al planeta Neptú, les teves defenses immunològiques seran bones, així que probablement evitaràs la grip, els refredats i altres malalties que tenen algunes persones pròximes a tu.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets dels que es troba sense parella? Llavors marcaràs el teu propi ritme, però d'una manera relaxada; gairebé ni voldràs arreglar-te davant del mirall.

El naixement del tercer mes de l'any beneficiarà la teva economia, almenys durant un temps prudencial, i s'enfortirà la teva velocitat d'assimilació i comprensió d'alguns problemes.

L'activitat esportiva pot anar en contra del teu descans durant aquest dia, sobretot si és d'alt rendiment.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Mai vas pensar que arribaries a sentir una cosa tan especial per una persona. Després de molt buscar, sembla que ja tens al teu costat a la parella ideal.

En alguns negocis comprovaràs com algunes persones, amb facilitat per les vendes, t'acabaran endossant alguna cosa que en realitat no volies. Has de frenar les compres compulsives com més aviat millor.

Val la pena invertir una mica més del teu pressupost en productes naturals i procedents del camp. En cas contrari, la pròxima vegada que acudeixis al metge rebràs una reprimenda.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Et situes aquest divendres sota l'ala protectora de Venus, i amb el seu influx, l'amor hauria d'omplir-te, inundar cada mil·límetre del teu cos, des de la punta dels teus cabells fins als dits dels peus.

Hi haurà perspectives interessants perquè puguis augmentar la teva riquesa. Saps que hi ha un aire dinàmic al teu voltant, una inèrcia que fomenta els guanys.

Si ets l'amo del teu cos, per què hi ha activitats que les fas amb el pilot automàtic, perdent el poder sobre els teus propis moviments?

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

No t'ho prenguis com una qüestió personal, gairebé tothom caminarà amb cares llargues avui i no és culpa teva. Aquestes coses passen. Aprofita per gaudir del silenci i la solitud.

Fes un balanç en un paper de les coses materials de les quals no pots prescindir, quines et falten i quines et sobren. Veuràs que pots fer un gran estalvi, si et centres en aquest concepte.

La teva energia física està en un estat  òptim. Et sentiràs molt bé al llarg de tot el dia. Potser una mica introspectiu, però no hi ha res de dolent en això.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has de buscar una persona de la teva total confiança, amb qui puguis compartir un secret sense que el reveli a ningú. Segurament així aconseguiràs una major sensació d'alliberament.

Ara mateix no és el millor moment per invertir en una casa. Si esperes unes setmanes podries aconseguir uns preus més baixos, així que intenta ser pacient.

Arribes al divendres una miqueta esgotat després dels esforços de tota la setmana. L'única cosa que et vindrà de gust quan arribis de nit a casa és ficar-te al llit i desconnectar del món.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les relacions es poden tornar molt intenses avui. Si t'han estat evitant durant aquests dies, avui et convidaran a prendre alguna cosa, probablement per  comunicar-te una notícia difícil de digerir.

La tensió relacionada amb la teva feina continua i sembla que no hi haurà treva ara mateix. Serà millor que reservis una mica de temps per tu mateix, pel bé de la teva integritat mental.

Es pot estimar el risc de qualsevol persona a patir un infart en els pròxims deu anys. Aquest risc, per desgràcia, mai és zero. Balança es troba en una posició delicada en aquest aspecte.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et sentiràs especialment juganer. Si tens nens, avui seran un bàlsam per afrontar una realitat que a vegades es torna una mica grisa…

Necessites brillar i, per fortuna, la sort t'acompanya i podràs aconseguir els teus desitjos. Una gran creativitat t'impulsarà a aconseguir tot el que vulguis i més.

Estàs més preocupat per la salut dels teus fills que per la teva. L'estratègia per aconseguir que un nen o adolescent porti una vida saludable varia segons l'edat.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Una persona del teu voltant pot resultar inspiradora i marcar el camí a seguir quan t’ofusques i no veus el camí. Seguir els teus instints pot dur-te a l'error.

Una mala jornada per als Sagitari que pretenguin cobrar una cosa endarrerida o rebre un deute del passat, perquè hi ha reticències i bloquejos per a l'arribada de diners al teu regent.

La jornada anuncia l'arribada d'alguns problemes superficials que reclamen la teva atenció, però són problemes molt minúsculs a la pell i la zona capil·lar. 

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries obrir nous camins en la teva vida amorosa. Però primer hauries d'aprendre noves formes de divertir-te, trobar alegria i gaudir dels moments més simples.

Si se't presenta la possibilitat d'ajudar una persona del teu entorn laboral, no ho dubtis, l'Univers et compensarà amb bones oportunitats.

Prova durant uns dies diferents maneres de dormir amb diferents coixins més o menys fins, durs o tous i troba quin és el més apropiat per a tu.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

L'estat dels planetes et manté en la superfície de les teves emocions. Això no vol dir que és el final, però significa que necessiteu seure i parlar de vosaltres.

Pots beneficiar-te enormement de l'experiència dels altres. Tingues en compte que no és el mateix una vida viscuda i explicada segons el que vols sentir que tota la informació massificada a Internet.

Que bé et veus quan et perdones, deixes de ser tan exigent amb la teva aparença i abraces els teus defectes. Perquè ja ets perfecte tal com ets.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els nadius d'aquest signe que es trobin solters tenen aquest divendres l'oportunitat de sortir i conèixer en el lloc menys esperat a una persona que té una aparença madura o major.

Els nadius de Peixos estan passant en general un moment diferent, de major contacte amb la realitat social i amb el rol que els toca en aquest entramat de la vida econòmica de la qual formen part.

Aquests són moments de molta alegria i energia física. Els que potser estan passant per alguna malaltia lleu veuran una capacitat de regeneració molt ràpida.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari