Les prediccions Zodiacals del 15 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 15 de febrer

Zodíac: Les 12 prediccions del 15 de febrer  | CatalunyaDiari

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Podries considerar la teva relació de parella com un equip, i les decisions heu de prendre-les de mutu acord, tenint en tot moment present l'opinió i inquietuds de l'altre.

Aquests diners extres que has rebut hauries de destinar-los a la hipoteca del teu habitatge, encara que hauràs d'analitzar bé si és millor baixar la quota mensual o reduir el termini.

Trobaràs la pau en la guerra de les mil gestions que vius cada dia, i així, els astres apunten com avui gaudiràs d'un excel·lent equilibri nerviós.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Tenir una bona comunicació de parella no significa que cada vegada que estigueu junts us hàgiu de posar a parlar de temes profunds.

Treus profit del teu habitatge perquè et rendeixi econòmicament? Analitza per un moment com és la teva previsió d'ingressos, i si et resultaria interessant llogar alguna de les habitacions que no utilitzes.

Assumeix el pas dels anys sense por a envellir, encara que si ho desitges, pots començar a treballar perquè aquest envelliment es retardi en mesura del possible.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Et recordes d'aquella persona que sempre se't resistia o a la qual no t'atrevies a parlar-li? Potser ha arribat el moment de fer el pas.

Si et trobes sense feina, el més probable és que busquis ocupació a través d'Internet. Saps que per a això has de tenir una bona reputació digital.

Encara que intentis menjar alguna cosa sembla que el teu estómac no ho tolerarà bé. Et marxarà la gana a conseqüència dels nervis.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

El planeta Saturn influirà en la teva vida conjugal i trencarà la promesa d'una vida idíl·lica, i per contra propiciarà les tensions i confusions latents.

Pensa que l'absentisme laboral pot acabar reflectint-se en la teva nòmina i que et redueixin la mateixa per la teva absència si no està justificada.

Si la teva salut física està en uns nivells decents, potser arriba el moment de centrar-te a millorar el teu benestar mental, Cranc.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dient tot el que sents pots obtenir una resposta de reciprocitat espectacular. No imagines com t'estaven esperant. Les teves paraules d'amor no tenen preu.

Els qui estan en la cerca d'una nova ocupació tindran l'oportunitat de mostrar la seva capacitat emprenedora i el seu entusiasme i lideratge en treballar en equip.

Els aspectes negatius de Mart a Lleó afectarà amb lleus inflamacions als nadius dels primers deu dies del teu signe. No deixis d'estar atent a febres lleus i petites molèsties a la gola.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es nota que a vegades hi ha fets del passat que encara et continuen passant factura. Una persona et va causar molt de mal i no vols tornar a passar per la mateixa situació.

Intentaràs solucionar com més aviat millor uns pagaments que tens pendents, sobretot si finalitzen abans que conclogui la setmana, ja que en cas contrari existeix el risc de recàrrec o multa.

Estàs pendent de rebre unes anàlisis. Acudiràs al metge amb molta incertesa, però després de revisar-los et donarà molt bones notícies.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Quan estàs capficat en el teu món, fereixes de forma una mica cruel a la teva parella. És que no t'importa prou per a no parlar-li en tot el dia?

Cerca la teva inspiració en les teves aficions, incorpora noves formes de treballar, estigues sempre curiós i descobriràs que el món laboral té molt per oferir-te.

La influència de Mercuri et preserva de malalties i, en el cas que aquestes apareguin, les atenuarà al mateix temps que propiciarà el gaudi d'una millor atenció mèdica.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Potser se't fa molt difícil mantenir la calma i ser racional. Fer-te un moment en blanc per a pensar clarament i intentar evitar una discussió.

Avalua els teus compromisos i pensa si realment valen tota aquesta energia que els dediques. Podries fer el mateix per menys? Hi ha alguna forma en la qual podries optimitzar el temps?

Una invitació de la família et pot arribar aquesta setmana, no la rebutgis, ja que veure als teus éssers estimats t'omplirà l'ànima de coses positives.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Una casualitat farà que t’adonis que les circumstàncies al teu voltant sempre funcionen molt millor quan estàs predisposat en l'ànim.

En la jornada d'avui tindràs una revelació, i això no succeeix molt sovint, Sagitari. Les revelacions són un regal beneït que t'atorguen clarividència i lucidesa.

Els astres t'atorguen una sorprenent habilitat per sortir dels problemes de forma ràpida i eficaç, escórrer les situacions estressants i resoldre les preocupacions amb satisfacció.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del teu signe que es trobin sols tenen avui l'oportunitat de conèixer a una persona amb un caràcter meravellós, d'aquests que es complementen amb Capricorn a la perfecció.

Els diners avui et somriuran. Estàs molt ben afectat per les estrelles per posar en ordre assumptes relacionats amb els diners que et preocupaven preocupant-te des de fa un temps.

Oblida els problemes que t'han estat molestant els últims temps. La bona vibració que estàs tenint té el seu premi i el Cosmos t'està retornant amb benestar i energia vital recarregada.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Mantingues la ment ocupada en els teus propis assumptes i veuràs que d'aquesta forma serà l'altre qui es pregunti que fas. És molt millor així, sobretot perquè aprofites millor el temps d'espera!

Et trobes avui amb forces oposades dins de tu. Aquesta tendència et duu a un idealisme una mica fanàtic, a un excés d'entusiasme que et farà actuar d'una forma superba i pedant.

Connecta amb la teva naturalesa interior a través de la depuració de les energies tòxiques que albergues en el teu cos. Una bona teràpia preventiva és realitzar banys aromàtics.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Trobaràs molta contenció i amor al llarg del dia. Els teus amics i familiars et demostren el seu afecte. La nit promet reunions i celebracions en un clima satisfet d'afecte i efectes entranyables.

Un dia de molta sort en l'econòmic. Podries resoldre uns quants assumptes i pagaments sense cap esforç. Les coses cauen en el seu lloc en el moment just.

Avui estaràs molt susceptible a tot estímul i el teu aparell digestiu demana una mica de cura. L'acidesa i el reflux seran possibles si no cuides la teva ingesta.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari