Les prediccions Zodiacals del 15 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 15 de març

Zodíac: Les 12 prediccions del 8 de març de febrer | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La teva relació amb la teva família tindrà prioritat sobre la resta de les coses; l'amor que li donaràs als teus pares, germans o fills serà immens.

A la feina, seràs una persona inquieta, a la qual la rutina la superarà, perquè no aguantaràs el pes de les cadenes del teu contracte. Voldràs sortir, veure el món, intercanviar impressions i conèixer nous projectes en terres foranies.

En cas que et faci mal alguna part del teu cos, consulta un metge competent en lloc de prendre qualsevol medicament que tinguis a casa per calmar-te.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El Sol influeix en l'àrea de l'amor de Taure, i l'astre rei intentarà fer-te un dia fàcil i agradable, perfecte per enamorar-se! El solter, per la seva banda, iniciarà un període molt pròsper per sembrar, encara que l'època de collita de cors arribarà en unes setmanes.

En el costat financer, serà difícil sobreviure si has acumulat deutes, o tens préstecs per tot arreu.

És recomanable que t'activis una mica, amb exercicis suaus dins de casa teva, encara que només sigui uns abdominals i flexions!

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Algú del teu entorn discutirà amb tu i possiblement se li escaparà un comentari desafortunat. Abans de donar-li una resposta, és millor que comptis fins a deu. No tindràs problemes a perdonar-li.

La teva situació econòmica és bastant delicada, la qual cosa et pot portar a prendre decisions molt arriscades. És possible que inverteixis una part dels teus estalvis en un negoci sense futur. No seràs massa hàbil a l'hora de prendre decisions.

Procura aprofitar les primeres hores del dia per cuidar el teu cos. La teva ment també sortirà molt beneficiada amb l'exercici.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb Venus en aspecte favorable, els amors de les parelles poden brindar moltes satisfaccions. És un dia amb encant, en el qual podreu explorar nous terrenys i podreu introduir jocs picants, per exemple, seduir a una tercera persona.

Avui voldràs arribar al cim de la muntanya de l'èxit, i encara que el cel pot tornar-se hostil, no tindràs por.

La teva salut no serà d'acer, encara que tampoc necessitaràs un salvavides que t'aïlli dels agents patògens de l'exterior. Com a molt, podràs contreure un refredat o un període breu d'insomni.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Quina meravella sentir que a la volta de la cantonada pots trobar a l'amor de la teva vida  o canviar la teva sort per sempre. Concentra tot el teu cabal d'energia mental perquè els canvis que succeeixin siguin els que necessites per evolucionar i crear la vida que desitges.

Tot sembla mostrar una inclinació que afavorirà els teus ingressos, tot i això, no et despistis. Podries confiar-te massa i perdre tot.

L'energia corporal és normal encara que podries estar una mica trist en algun moment del dia i amb molts desitjos de gratificació oral.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

En la relació de parella aportaràs sempre el teu punt de vista sense veure't influenciat en cap moment per tercers. Aprofitaràs el dia per envoltar-te de nens i gent gran.

Ajudaràs algú del teu entorn amb un negoci. Li aportaràs els teus coneixements perquè millorin els comptes de la seva empresa. Sembla que tens un sisè sentit a l'hora d'emprendre.

Notaràs com els ulls i el nas et piquen en excés i podria ser per l'al·lèrgia. Serà una bona idea passar l'aspiradora per tota la casa per acabar amb la pols i els àcars.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva inseguretat dins de la relació et farà jutjar a la teva parella erròniament. Això causarà un gran empipament en l'altra part que has de comprendre, ara no pots fer-te la víctima; assumeix les conseqüències i esmena el mal que puguis cometre.

Quant a la teva economia, has de romandre més connectat amb les teves necessitats. Ignorar el fet que no et sobren els diners pot ser catastròfic, prova d’augmentar els teus ingressos com sigui.

Algunes emocions negatives són les culpables d'aquest restrenyiment que no et permet anar tranquil al bany.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La gran complicitat amb qui comparteixes la teva vida és francament envejable. Valora més tota aquesta intimitat, encara que hagis perdut en altres aspectes de la relació. No hi ha res com poder comptar amb un millor amic com a parella.

Canviant la forma tradicional de pensar, aconseguiràs nous cims laborals i una consegüent millora de la teva economia.

Els problemes de circulació no són una qüestió que hagis d'oblidar, faries bé a utilitzar roba menys ajustada diàriament i realitzar una mica més d'exercici. Posa't pomada a les cames abans de dormir.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui pot ser una jornada traumàtica per als centaure en solters. Els astres t'adverteixen que la persona per la qual ni menges ni dorms no pot fer-te feliç.

Troba el moment per fer balanç. No pots començar un nou projecte, si abans no elabores un pressupost.

La pell dels Sagitari passa avui per un moment crític: la sequedat i els traumatismes poden posar a prova la salut de la teva dermis.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Sentiràs nostàlgia dels moments del passat. Temps en els quals podies comptar amb algú que cobrís les teves espatlles o t'aconsellés. Avui et sentiràs sol

La setmana va arribant a la seva fi i això et duu un cert alleujament. Per això estaràs més relaxat del que és habitual pel que fa a l’àmbit professional.

Podries preparar una amanida de fruites i tenir-la en la nevera. Omplirà la teva necessitat de gratificació oral d'una manera sana, frescs i nutritiva.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui t’omples de regals i bones intencions, les vibracions amoroses s'expandeixen pel teu interior i no podràs evitar escampar-les al teu voltant, tinguis o no parella. És bonic poder comptar amb gent a la qual estimes

Ara que et sents genial, és moment que t’entreguis amb passió al teu projecte de vida, no és suficient treballar per un salari, has de buscar una tasca que sigui més elevada.

Si notes que últimament orines moltes vegades, el més probable és que tinguis la bufeta inflamada.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Dia perfecte per fer nous amics i conèixer persones que et satisfacin l'ànima i gratifiquin la teva vida emocional. Els que no estan parella d'aquest signe poden esperar que es presenti en les seves vides una persona especial amb la qual podrien mantenir una llarga relació.

La jornada passa sense pena ni glòria. És un dia normal en el qual estàs amb el cap centrat en altres temes i tens la sort que es desenvolupa en calma i sense massa exigències.

Vigila amb les inflamacions als peus i la retenció de líquids. Si et descuides, poden causar-te un problema de salut més greu.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari