Les prediccions Zodiacals del 22 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 22 de febrer

Zodíac: Les 12 prediccions del 15 de febrer  | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Notes això que s'ha instal·lat en el teu estómac, encara que tu creguis que habita en el teu cor? Sí, és la inseguretat, i això provocarà que durant tot el dia et facis moltes preguntes, les quals respondràs de manera pessimista.

Segueix els plans que tens dissenyats per vetllar per la teva economia, però pensa en els diners com una cosa dinàmica i viu.

En la teva salut, accepta d'una vegada allò que no t'agrada de tu, i sobretot, fes valdre les teves qualitats, que no són poques.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Dos dies abans del cap de setmana, el teu cel definitivament estarà llest per oferir-te somnis carregats de fascinació i realitat. Si estàs casat, la teva relació estarà plena d'alegria.

A la feina, et tocarà delatar a algú que ha fet malament les coses si no vols que corri perill el teu cap (una cosa lògica, d'altra banda; pur instint de supervivència).

En el cel s'apunta una disputa entre Neptú i Saturn per governar la teva salut, i això porta a una petita caiguda de la teva forma física.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Es nota que hi ha molta química amb la teva parella, amb una sola mirada ja us enteneu. Sou tot un exemple per als altres i, de fet, molts dels vostres amics us demanen consells.

Estàs disposat a afrontar una inversió molt important. Hi ha molta gent insistint-te amb això i a més tens la intuïció que pots multiplicar els beneficis en molt poc temps.

Avui també pot ser un bon dia per tenir un gest amb els altres. Has pensat a donar sang? Amb una bossa aconseguiràs salvar moltes vides.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Durant aquest divendres miraràs molt dins de tu, quins són els teus orígens i les teves arrels, i com has lluitat al llarg dels anys per tenir la teva pròpia identitat.

L'aspecte dels diners tindrà bastant harmonia, i tu mateix sabràs compensar algunes despeses extres, sent més moderat en altres aspectes.

Has pensat si el que et passa és psicosomàtic, és a dir, que aquells temors i inquietuds que omplen el teu cap s'han acabat manifestant en el teu propi cos?

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva generositat a l'hora de lliurar-te en el que refereix a la teva vida passional generarà molt més amor i lliurament per part de l'altre del qual imaginaves.

Les alineacions planetàries d'avui podrien impulsar-te a generar despeses i compres compulsives. Et sents entusiasta i més que positiu i creus que tot és possible i que res pot afectar-te.

Avui estàs vibrant d'energia i vitalitat. No fa falta res més que gaudir de sentir-te viu i ple. La sort de la qual gaudeixes no és casual, te l'has guanyat amb pensament positiu.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ja estàs fent plans per anar a viure amb aquesta persona tan especial, però també et sorgeixen dubtes sobre les dificultats que apareixeran amb la convivència.

Sabràs detectar les oportunitats de negoci. Mai invertiràs els teus diners en un projecte arriscat i que no tingui continuïtat en el temps. El que més et preocupa és l'estabilitat.

Com més exercici realitzes, millor et trobes, i no només físicament. Això sí, intenta practicar esport a primera hora del dia, sobretot perquè a última hora del dia podries tenir problemes per dormir.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Amb un canvi de perspectiva és possible que trobis la felicitat allà on abans només hi havia ombra i penúries per a tu.

Apliques cert misticisme a la teva feina, els teus companys poden buscar-te per alleujar les seves penes… Penses que no et paguen per ser psicòleg, però tendir-los una mà és el mínim que pots fer.

Certes malalties et molesten i tu no sols comunicar-les-hi a ningú. Penses que no és necessari escampar la teva negativitat entre els que estimes. D'acord, però és que penses guardar-te-la tota per a tu?

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aplicar massa vehemència et pot portar a una solitud no buscada. Relaxa la teva actitud, els altres no tenen per què veure la vida de la mateixa forma que tu.

Avui deixa que penetri en la teva ment la idea d'atrevir-te a derrocar una altra de les teves pors. Perquè, encara que creus que has arribat al cim, sempre hi haurà noves muntanyes per conquerir…

Quant a salut, has d'equilibrar millor els excessos. T'agrada massa la bona vida, però això té conseqüències, si no vigiles bé els teus passos.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Segons la predicció dels astres, els centaures estan transitant per una perillosa obsessió de mirar constantment cap al passat i recrear-se en el dolor.

Els problemes comunicatius t'obliguen a fer un esforç extra per expressar idees. Si tens una presentació important, mentalitza't amb temps i no deixis res a la improvisació.

Els Sagitari amb antecedents per problemes respiratoris han d'escoltar el seu cos de forma més atenta i atendre amb més disciplina els símptomes infecciosos.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui no et quedis a casa, surt a divertir-te i a alegrar-te la vida. Podries quedar amb els teus amics. Venus en el teu signe et converteix en una persona molt seductora i fascinant.

La teva confiança i optimisme t'ajuden a obrir nombroses portes en el terreny professional sense cometre errors ni mostrar-te arrogant. Aquesta influència del planeta Mart et brinda suficient vigor sense que et mostris groller.

El cansament afecta la teva memòria. Potser tens moltes coses al cap i la fatiga mental es deixa sentir en la teva vida quotidiana.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest amor que comença amb tanta intensitat, t'omple d'orgull. Ho tens bastant merescut, després del passat problemàtic que ha hagut de viure el teu cor.

Tingues molta cura de no passar-te amb un company de treball, si duus fins a l'extrem els teus encants i les teves ganes d'aconseguir beneficis per la via fàcil, podria sortir-te malament.

No et preocupis per tot el que encara et queda per fer i vés pas a pas, en la direcció desitjada i que et vas marcar a l'inici de l'any per a millorar la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Ignora tots els contratemps, les motivacions d'uns altres no tenen per què afectar-te. Necessites col·locar tota la teva energia a sostenir als teus afectes i mantenir unida a la teva família.

Hi ha bones notícies laborals. Si estaves buscant una nova ocupació o una oportunitat per a emprendre un projecte de producció artesanal o independent, avui és el teu dia de sort.

Els efluvis lunars d'aquesta jornada et contacten amb la bellesa i la sensació de plenitud que ve de sentir-se juvenil més enllà de l'edat cronològica.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari