La predicció mensual del mes de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest del mes de juny de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest mes portarà notícies sorprenents en el camp de l'amor, amb motiu d'una trobada inesperada o amistats noves. Tot anirà en la direcció que esperes, i les aspiracions del teu cor estaran plenament satisfetes.

El mes serà una miqueta anodí en qüestions professionals, notaràs la teva al voltant una miqueta pausat, i no sabràs com reactivar-lo. Et sents per sobre del bé i del malament, i amb aquesta actitud tendeixes a engreixar amb facilitat.

A més, la situació és particularment complicada, perquè per a tu el menjar és un refugi, un consol quan les coses surten malament, o una recompensa quan van bé!

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La sinceritat és una arma de doble tall que no sempre sabràs utilitzar bé. Algunes de les paraules que van directes de les teves entranyes als teus llavis poden resultar tan nocives com els insults.

Trepitges fort el món empresarial, i per això, t'acostaràs fins a les millors oportunitats laborals que estiguin al teu abast. Deixa els papers secundaris i fes-te més visibles, i fins i tot indispensable.

La teva força de voluntat està genial, alguna cosa que t'ajuda en els teus objectius de mantenir el pes en el seu lloc. Es propicia guanyar massa muscular, així com recuperar la mobilitat després d'una lesió.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molta harmonia en les trobades i un desig profund i veritable de complementar-se amb l'altre beneficien als nadius del teu signe i els porten a viure situacions d'amor i moments d'alegria i concòrdia.

Aquest mes promet millores en tot el relacionat amb el comerç i els contractes per als nadius del teu signe.

Mercuri transita el signe de Cranc i des d'aquesta zona del Zodíac et porta a gaudir d'una particular agilitat en tot el que refereix a notificacions, comunicacions i signatures d'escriptures o contractes de lloguer. Els astres afavoriran la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En les parelles la bona comunicació serà molt eficient. Utilitza amb empenta el teu do de paraula: a la teva mitjana taronja la fondràs si li dius coses picants alternades amb belles promeses d'amor. Al solter no li faltaran les noves amistats.

Quan en la teva empresa hi hagi un conflicte, el millor és que et mantinguis al marge per a evitar danyar sensibilitats. Pren partit només si és estrictament necessari.

Tindràs una molt bona intuïció en diverses accions esportives, trobaràs noves activitats que et satisfacin i renovin les teves il·lusions. Podries sofrir alguns dolors musculars.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les relacions que es trontollen hauran de fer apilament de paciència o amor incondicional o podrien veure's embolicades en enganys i infidelitats. Els solters trobaran oportunitats romàntiques en el seu cercle més pròxim.

Sentiràs la necessitat de realitzar canvis en l'àmbit laboral perquè les energies dels eclipsis t'insten a equilibrar la teva vida professional i personal. És un període en el qual possible guanyar més diners, viatjar, guanyar reconeixement professional i fins i tot ascendir.

Necessitaràs alliberar energia a través de l'esport, et motivarà sobretot el que incorpori una mica de competitivitat. Però no forcis el teu cos, ja que existeix risc de lesions.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En alguns moments sentiràs que vius en un conte de fades, però tingues clara una cosa: si fas una promesa d'amor, hauràs de complir-la, per difícil que resulti. Si no, tu mateix estaràs escrivint la paraula fi.

No et faltarà el treball, seràs un nadiu molt eloqüent, que sabrà buscar-se la vida. Portaràs malament les crítiques, i a més, tendeixes a magnificar qualsevol cosa que et diguin si no és alguna cosa que vols sentir.

Aquí hauràs de temperar els teus nervis. Alguns dels teus amics cooperaran amb facilitat amb tu per a dur a terme nous esports que us ajudin a estrènyer llaços.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per al mes de juny revela que els Balança experimentaran un marcat desig de canvi. Gaudiran bastant de les relacions personals en la primera part del mes, però, aviat sorgirà en ells una forta necessitat d'aïllament per a bussejar en el seu inconscient i trobar respostes als seus conflictes afectius.

En el laboral, l'ambició serà el que et guiï, més o menys fins al dia 20, quan el Sol en Bessons et convidarà a revisar les teves prioritats professionals.

En la salut, serà un mes de bones notícies per a tots els nadius.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí, després d'haver viscut mesos de tendresa i calma en els quals refereix als vincles amorosos, passaràs a l'acció. Les històries d'alcova i les trobades fogoses seran l'estrella del mes i podràs gaudir com un peix de l'aigua.

Respecte de la teva vida professional és hora que prenguis el poder que portes en el teu interior i el manifestis per a crear riquesa i abundància.

Per a aquest mes hi ha bones perspectives en el que refereix a la salut encara que hauràs d'establir rutines per a donar lliure llit a l'energia que arriba.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per al mes de juny, els nadius de Sagitari iniciaran concedint-li excessiva importància a l'erotisme en les seves relacions amoroses. No obstant això, a partir de la segona setmana, es calmaran a aquest aspecte.

Quant a la professió, al juny els nadius de Sagitari aconseguiran beneficis considerables si tenim en compte les circumstàncies adverses que li envolten.

En la salut, els enutjos i discussions provocaran tota classe de trastorns en el teu aparell digestiu, sobretot durant la primera setmana del mes. Et costarà menys aconseguir els teus objectius en les dues setmanes intermèdies de juny.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hauràs d'estar molt atent a les teves paraules, podries ser ofensiu i veure't en una situació discordant que no necessites en aquest moment. Els nadius que es troben solters sentiran la falta d'una abraçada sincera o una paraula d'alè.

Molts intentaran començar societats amb amics o germans, és una bona idea iniciar les negociacions i converses sobre aquest tema, sempre que estableixin els límits de les responsabilitats de cadascun amb claredat.

La salut anirà molt bé, si estàs acabant un tractament mèdic, tingues per segur que els resultats seran els esperats.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La diversió, els romanços i tota classe d'aventures sentimentals serà el panorama general per a molts Aquari fins a la segona setmana del mes de juny.

Però a partir d'aquest moment, una relació que els feia felices començarà a convertir-se en un impediment per a la seva llibertat. En el laboral, la consigna és dedicar-se a tasques que no els resultin tan estimulants, però que els rendeixin més diners.

Respecte a la teva salut, aquest mes et convindrà gaudir d'abundants períodes de distensió i activitat física, així com fer exercicis de respiració.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'ambient familiar viurà alts i baixos molt tibants. Els aparellats sabran solidificar la seva relació amorosa. Els solters es toparan amb un nou amor entre les seves amistats o companys a meitat de mes destinat a l'èxit.

En el treball, els astres et confereixen un halo de lideratge, admiració i iniciativa que fins ara no havies mostrat, i et convertiràs en el més popular del teu equip.

Les inversions econòmiques arriscades obtindran molts beneficis al llarg del mes. Gaudiràs de bona salut i un nivell ràpid de recuperació de malalties, lesions o trencaments. L'estimulació intel·lectual t'aportarà felicitat.


Comentaris

envia el comentari