IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El Govern assegura que el teletreball és «obligatori» en empreses públiques i privades a Catalunya

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

La predicció mensual del mes de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Malentesos amorosos es poden magnificar, sobretot, si succeeixen en després de prendre una copa de més.

Mira molt per la teva cartera durant aquest mes, una forta crisi financera creua pel teu cel, i per això, hauries de ser més caut amb els teus diners. A la feina, tindràs un paper molt bo, sabràs complir les teves funcions a la perfecció i seràs un gran company que llanci llum al qual es trobi perdut.

El teu apetit camina una miqueta descontrolat, tan passes diversos dies amb l'estómac tancat que sofreixes una fam canina.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Empra l'arribada de maig per a jugar amb la teva parella o amb la persona que estimes, a l'art de la seducció. Tens un magnetisme enorme, només has de deixar que surti a la llum.

Desenvoluparàs millor la teva professió de manera individual, encara que no desentonaràs en els equips. Controla el teu geni si ostentes un càrrec directiu, podries exigir-li als altres coses, que ni tu podries complir.

Per a mitigar les molèsties de la zona de l'esquena i el coll adopta una millor postura en caminar o en asseure't. També és una bona idea planificar una futura cita amb el fisioterapeuta.

  

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs dins d'un festeig que no té encara unes bases sòlides, hauràs d'evitar les discussions, ja que podries estar canviant de parer i no voldràs fer malbé un vincle que t'interessa i que dóna mostres de ser beneficiós en la teva vida.

Et veuràs desafiat pels esdeveniments externs a desenvolupar una obertura mental i una plasticitat que t'ajudi a enfrontar cada dificultat que es presenti amb alegria i disposició pràctica.

La salut en general estarà molt bé sempre que puguis donar amb aquest llenguatge que el teu cos desenvolupa per a expressar-se.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No barregis  l'amor amb una altra mena d'assumptes com els negocis, perquè la cosa pot sortir malament. De la mateixa manera, descarta demanar-li a la teva parella que faci favors a familiars o amics de cap índole.

Guanya confiança en tu mateix i la teva vàlua, i podràs arribar lluny en la teva professió. Fes-te la ferma proposta de ser eficaç, de tapar-li la boca als quals et valoren de menys.

Els qui hagin estat fent dieta o taules d'exercicis aconseguiran un pas cap endavant, i moltes amistats et comentaran el teu canvi.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Revisaràs si la teva relació amorosa es comunica de manera sana o tòxica i realitzaràs els canvis oportuns (si els necessita). El teu cercle d'amistats canviarà i coneixeràs gent nova que t'aportarà un aire fresc.

La teva característica ambició i ganes de desafiaments s'esvairan. Preferiràs la comoditat d'un treball rutinari i la seguretat de tenir un sou a final de mes. Estaràs en «mode estalviador» però si algú del teu entorn necessita ajuda li brindaràs.

A nivell mental tendiràs a estar molt introspectiu i aprendràs molt revisant les teves experiències passades. Tindràs més vitalitat a partir del dia 15.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest mes et servirà de transició entre dues històries d'amor, una que ja va acabar (però les ferides del qual no van cicatritzar per complet) i una altra aventura que està començant a escriure's. En les parelles més consolidades no faltarà l'afecte ni les atencions, encara que sí una mica de passió.

En l'àrea laboral declina les propostes poc atractives; et convidaran a canviar les teves responsabilitats, o traslladar-te a un altre departament assegurant que és el millor per a tu, encara que en realitat t'intenten vendre la moto.

Pren molta fruita i beu bastant aigua per a regenerar-te dels excessos que hagis pogut cometre.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que els primers dies de maig siguin una mica complicats, aviat la presència de Venus t'ajudarà a solucionar qualsevol problema que es generi en el terreny amorós. De fet, Balança, podràs passar moments molt feliços amb els teus éssers estimats.

La predicció en el professional i econòmic per a aquest mes augura bons esdeveniments. Tindràs moltes bones idees que augmentaran els teus ingressos. Per a la teva salut, la predicció dels Astres al maig és bastant positiva. La teva salut en línies generals serà bona.

Si bé patiràs d'algunes malalties puntuals de menor importància, et recuperaràs aviat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta és una temporada molt positiva quant a les relacions amoroses gràcies al fet que hi haurà molta activitat planetària positiva que impulsarà els enamoriscaments dels nadius del signe de l'escorpí.

Socis, amics i familiars pròxims seran la base fonamental de l'èxit material que compartiràs durant les primeres setmanes de maig. Aconseguiràs moltes de les teves metes per a aquests dies si saps col·laborar d'igual a igual amb total confiança en els qui comparteixen amb tu els mateixos objectius materials.

Són dies excel·lents per a començar noves activitats, planejar pràctiques que millorin la teva salut.

  

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció en l'amor per al mes de maig Sagitari augura passió i aventura, perquè les influències planetàries favorables en el teu signe t'aplanen el camí en tot el relacionat amb el cor.

En relació amb la teva feina i els diners, la predicció per a aquest mes diu que hi haurà un canvi de ritme, així com també obstacles inesperats.

Per a la salut, l'horòscop prediu que els Sagitari passaran per alguns moments de feblesa física, però en línies generals, aquestes malalties seran poc serioses, i podran superar-les en poc temps.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si temies haver perdut a l'amor de la teva vida, en els pròxims dies tindràs la pau interna de saber que res d'això succeirà, per contra la relació sortirà afavorida de les últimes diferències.

Des que despertin fins al capvespre les seves activitats professionals els portaran molta energia de manera que no els quedarà massa temps per a preocupar-se per altres assumptes.

Aquest mes hauràs de prestar molta atenció al teu sistema nerviós, saps que qualsevol problema d'aquest tipus et predisposa per a diferents malalties.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El mes de maig porta per als Aquari grans avanços en els assumptes del cor. D'una banda, prendràs consciència de la importància de sorprendre la teva parella i trobar noves maneres de connectar amb els teus éssers estimats.

Respecte al professional i econòmic, hi ha avanços i millores. No sols comptaràs amb la col·laboració dels teus col·legues de professió, sinó que també t'esforçaràs a aconseguir millors resultats.

La teva salut pot passar per períodes de feblesa i esgotament, fins i tot pot ser que hi hagi una tendència a sofrir accidents, roman atent.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podries caure en la temptació de ser infidel. Li dedicaràs més temps a la teva llar i nucli familiar. El solter coneixerà a noves persones i buscarà algú amb qui poder tenir converses madures.

Si has estat treballant de valent i obtenint bons resultats, podries obtenir una petita pujada de sou. Sorgiran nous projectes (tant en l'àmbit laboral com econòmic).

Mercuri propicia els canvis de llar, així doncs aquest mes podries tenir que mudés a una altra casa. Saturn retrògrad en la teva zona de l'inconscient i podries reviure en somni o associar algunes situacions o persones a traumes ocults en el teu subconscient.


Comentaris

envia el comentari