IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció mensual del mes de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres et conviden a controlar més el teu humor (el malhumor per descomptat). La imatge que tens de tu mateix és la d'algú afable, però realment tens una actitud tossuda, a la qual cal donar la raó per no discutir.

La teva situació laboral no és senzilla, però tampoc més complicada que la de qualsevol persona del teu entorn. Quan notis que es comet una injustícia, alça la veu.

Recorda la teva infància i la teva infantesa, quins esports eren aquells que et tornaven boig? Torna a practicar-los. Millorarà la teva agilitat física, però també la mental.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Fes que la gent es guardi la seva opinió sobre els teus amors si no la hi has demanat. Que ningú comenti sobre com és la teva relació de parella, encara que sigui amb bona voluntat. Alguns que no arriben a fi de mes podran trobar un ingrés extra, a través d'una ocupació secundària o temporal, que permetrà sanejar els comptes.

Dins de casa teva pot haver-hi assumptes econòmics que no acabin de quadrar i llavors hauràs de duplicar els teus esforços per a aconseguir una bona transparència.

Caminar a peu o amb bicicleta afavoreix la teva salut, estimula la teva circulació i a més no contamines quan hagis de desplaçar-te!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Fes que la gent es guardi la seva opinió sobre els teus amors si no la hi has demanat. Que ningú comenti sobre com és la teva relació de parella, encara que sigui amb bona voluntat. Alguns que no arriben a fi de mes podran trobar un ingrés extra, a través d'una ocupació secundària o temporal, que permetrà sanejar els comptes.

Dins de la teva casa pot haver-hi assumptes econòmics que no acabin de quadrar, i llavors hauràs de duplicar els teus esforços per a aconseguir una bona transparència.

Caminar a peu o amb bicicleta afavoreix la teva salut, estimula la teva circulació i a més no contamines quan hagis de desplaçar-te!

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La sensació que la teva parella camina a un pas diferent del teu és constant. A vegades penses que fins et per als peus quan alguna cosa t'agrada.

El solter tendirà a mostrar-se una mica més fred i distant amb els seus familiars o amic del natural. Estàs valorant altres coses que no es poden comprar ni vendre.

Desitges més passar temps de qualitat amb la teva família o la teva parella que tenir els comptes plens de diners. Podràs superar algunes de les teves fòbia més profundes, aquesta por irracional que no et deixa avançar per la vida amb valentia.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'aparellat buscarà l'estabilitat en la seva relació i els aspectes planetaris l'afavoriran. El solter s'afartarà dels jocs i anades i vingudes del seu enamorat. Els teus fills estaran bastant rebels.

Júpiter i Venus et portaran fortuna i un augment d'estatus social si saps aprofitar les oportunitats que et sorgiran. No et faltarà diners però seguiràs sense saber estalviar i els imprevistos podrien desquadrar-te el pressupost.

Emocionalment, tindràs marees internes de pensaments, reflexions i transformacions. Fes algun esport de lluita o contacte físic perquè necessitaràs esplaiar-te i cremar tensió acumulada.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En la teva història romàntica fa falta fer la vista enrere. Que tots dos recordeu quines coses us van conquistar, per què vau encaixar en el seu moment i per què vau decidir unir els vostres camins. Recupereu aquella espurna.

Amb els diners familiars no et convé tenir una actitud controladora. Escolta les necessitats de tots, i intenta distribuir el pressupost amb equitat. Sabràs com fer bones compres, despeses amb sensatesa.

Recupera aquells propòsits de vida sana que vas dissenyar l'1 de gener (i que ja han caigut en l'oblit). Torna al gimnàs si pagues la quota i mai el trepitges.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquest mes de març Balança no esperis trobar una altra cosa que treball, molta feina per tirar endavant les teves relacions amoroses. Hi haurà dies de gaudi i gaudi també, però principalment en aquest període de la teva vida se t'exigeix prendre la responsabilitat que et correspon en l'amor.

En l'aspecte econòmic, els nadius de Balança tindran un mes on les seves finances ocuparan un lloc predominant, perquè és urgent que analitzin bé com estan gestionant els seus recursos.

Quant al teu estat de salut per a aquest mes, els Astres prediuen que no tindràs grans problemes i que tindràs un bon benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs iniciant un nou camí que t'impulsa a reconèixer la importància de refinar la teva comunicació. Triar cada paraula és important i has viscut en carn pròpia la conseqüència d'una expressió descurada o incompleta.

És un excel·lent moment de l'any per agilitzar i culminar amb tot el relatiu a documentacions, contractes, però hauràs de realitzar tots els preparatius pertinents.

La salut no portarà en aquest mes massa problemes. No obstant això, és un bon moment per realitzar les revisions mèdiques anuals. No deixis passar aquesta oportunitat còsmica d'atendre la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquest mes de març Sagitari, serà el mes de l'amor per a tu, perquè cap altre signe serà tan afortunat com tu en els assumptes del cor. Et mostraràs comunicatiu, generós, complaent, atent i molt romàntic.

Si fins ara tenies sort amb els diners Sagitari, març no serà diferent. Sorgiran negocis en els quals participar i portar-te un bon percentatge de guanys.

També serà el mes de la bona salut per a tu, no sols et sentiràs bé físicament, sinó que estaràs molt actiu, ple d'energia i disposat a tot.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Durant els primers quinze dies del mes els nadius de Capricorn gaudiran d'un temps de calma interior en el cor sense perdre la capacitat vital que impulsa accions i energia.

Quan Mart passa pel teu signe et dota d'un cabal d'energia òptim per a iniciar noves activitats i projectes i Júpiter et brindarà tot el seu suport. Els nadius de Capricorn gaudiran d'una salut forta.

No obstant això és important que cuidin la manera en la qual utilitzen la seva energia vital.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest mes Aquari el teu repte principal en l'amor serà aprendre a ser més flexible, en cas contrari, no arribaràs a connectar amb els teus sers estimats, especialment amb la parella. El teu egoisme podria portar-te seriosos problemes en aquest aspecte de la teva vida.

La teva predicció per a març en relació amb els diners Aquari, parla, sobretot, d'un interès personal per seguir una manera de vida menys consumista.

Aquest mes de març Aquari, provaràs tot tipus de dietes, exercicis i teràpies amb la condició de millorar el teu estat de salut. La teva preocupació principal serà estar en forma.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Buscaràs un major compromís amb la teva parella. Serà important que el teu ser estimat tingui una estabilitat laboral i econòmica per a sentir-te segur. El solter coneixerà al seu amor somiat però una amistat voldrà impedir-ho. Mercuri et posarà difícil el treball pràctic.

Període excel·lent per a donar curs a la teva creativitat. Posaràs enlaire el teu valor personal i demanaràs un augment del teu salari si consideres que el mereixes. Practica la teva faceta més espiritual i mística, ja que t'ajudarà a entendre't millor i actuarà com una brúixola en els teus següents passos.

A nivell físic, tindràs energia i vitalitat suficient per afrontar el mes sense cap problema.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari