YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La predicció mensual del mes de març de 2021

Aquí tens les prediccions d'aquest mes de març de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest tercer mes de l'any estarà plagat de dies melancòlics en assumptes d'amor. Trobes a faltar alguna cosa, encara que no saps exactament el què. Hi ha un detall de la teva vida que no està polit, i et fa perdre la concentració.

Sabràs com rebutjar uns certs projectes que en realitat no faran bé al teu currículum, encara que realment et vingui de gust dur-los a terme perquè suposarien uns ingressos ràpids. No has de tirar terra sobre la teva vàlua professional.

Cuida més que mai la teva higiene; a vegades fas les coses tan automàtiques en els teus rituals que passes per alt alguns detalls importants.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aposta, en mesura del possible, per passar temps de qualitat amb la persona que estimes, fent coses que us uneixin. Quant fa que no us escapeu a un sopar romàntic, o que feu una visita al teatre?

Està al teu abast guanyar diners sense dificultat en aquests dies gràcies a la teva bona professionalitat, i més si et dediques a oficis vinculats amb la jardineria, la botànica o l'agricultura.

Intenta aprofitar les propostes que et facin per a tenir una millor condició física; tot el que duguis a terme en l'actualitat per ser més àgil i fort serà ben rebut.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'ànim de molts nadius es trobarà per terra, i no és que sigui per motius concrets sinó que l'energia astral els inclinarà a sofrir d'estats de melancolia poc agradables. Se sentiran molt necessitats d'afecte i pot ser que tot els resulti insuficient.

Hauràs de recolzar-te en les bones energies de Júpiter i Saturn en Aquari que incentivaran les teves iniciatives de creixement. Les inversions i els moviments de diners seran favorables en els últims dies del mes de març, quan Mart ingressi en el teu signe.

Els astres seran molt favorables en el que refereix a la salut dels nadius del signe dels bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Gaudeixes d'una atmosfera més serena de l'habitual. Podràs compartir amb la teva parella les idees que t'obsessionen, t'has cansat ja d'ocultar els teus sentiments després d'una màscara de fortalesa. Moltes vegades creus que la teva mitja taronja té ja massa preocupacions perquè tu li expliquis les teves.

Comptes amb molt bones eines per a solucionar qualsevol inconvenient que es produeixi en el teu entorn de treball. La paciència és una virtut, i et permet veure tot amb la perspectiva adequada.

Estaràs en bona forma, amb un sentit de l'equilibri excel·lent. Tot el que facis per a cuidar-te donarà bons resultats.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs introduir novetats per a bandejar la rutina avorrida de parella i restablir l'estabilitat que tant anheles. El solter que trobarà un nou amor amb qui es passarà hores xerrant.

En l'àmbit laboral i professional semblarà que tens un subministrament il·limitat de vitalitat i seguretat en tu mateix. Gaudiràs de molt de carisma i sabràs treure-li profit. Tot això t'ajudarà a aconseguir les teves metes i augmentar la teva economia.

La millor manera de fer exercici serà acompanyat per amics o en grup. La teva motivació estarà de gom a gom i t'ho passaràs en gran fent esport en comunitat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es percep com a excel·lent la comprensió dins de les parelles; tens davant teu unes setmanes per a parlar sense pors ni embuts. Alguns confessaran a la seva mitja taronja una vella relliscada, creus que és el moment d'admetre'l i treure’t aquesta culpabilitat de damunt.

No vagis d'intrèpid en els negocis! Per a aquest març has de ser un professional tranquil i assossegat, que analitzi les coses des de diferents punts de vista.

Et trobaràs en millor forma que en les últimes setmanes; els teus defenses es fan més fort, i milloraran les molèsties en la zona de l'esquena i coll.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció mensual per a Balança revela que aquest mes la teva família experimentarà molta felicitat. L'amor que comparteixes amb la teva parella es reflectirà en els teus fills i altres membres de la família.

El creixement de la teva carrera no es mantindrà constant aquest mes, ja que el teu enfocament està principalment centrat en els teus assumptes personals i familiars. No obstant això, no descuraràs la carrera per complet.

En el terreny de la salut, al març, Mart estaria en oposició directa al teu signe. Això provocaria una sensació d'agitació per a la gent de Balança.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius del signe d'Escorpí disposaran d'una perfecta harmonia entre sensualitat i romanticisme que pot donar com a resultat la convivència o el matrimoni de molts nadius que dubtaven quan pensaven a fer aquest pas transcendental en la relació.

Existeix la possibilitat de negocis brillants a partir de mitjans del mes de març quan Venus en el signe de Peixos formi un angle favorable amb el teu Sol. Mentrestant hauràs d'observar els teus assumptes amb rigorosa serietat.

La salut comença a millorar gràcies a Mart, que es retira de Taure i permet una mica de relaxació al sistema nerviós.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a març revela que l'eclipsi solar del dia 8 crida l'atenció especialment sobre la llar i la família, i indica bones possibilitats de millorar les relacions familiars.

En el treball, la fortuna et seguirà aquest mes i el teu èxit dependrà de la persuasió personal, així com de l'èmfasi en el pròxim objectiu que requereixi algun assoliment.

En la salut, aquesta estarà en un nivell raonable aquest mes. Però, per molt que estiguis en un nivell raonable, hauràs de realitzar exercicis regulars, així com practicar una relaxació total.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'aspecte positiu d'aquests planetes al teu signe radica en el potencial per a desenvolupar relacions en les quals l'amor sigui mutu i de tints romàntics, però existeix la possibilitat de decepcions. Si has estat evitant conèixer una veritat, caurà una bena dels teus ulls.

L'energia astral et portarà a gaudir d'embellir el teu habitatge i millorar el teu entorn amb magnífics resultats energètics. No deixis passar ni una sola ocasió de convertir el teu temps en diners.

La salut és bona en general, però sempre que et cuidis de cops i contusions però sobretot de tensions.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'Aquari per a març promet ser bastant pròsper, a més, la primavera és l'època de l'amor. No obstant això, has d'anar amb compte, perquè una passió que consumeix tot pot irrompre en la teva vida, la qual cosa pot canviar tots els teus plans.

En el professional, Mercuri contribuirà a un augment dels ingressos i de l'activitat professional en general.

Respecte a la teva salut, l'horòscop presagia que alguns podran aconseguir tots els seus objectius, però això requerirà una gran pèrdua d'energia, força emocional i física, temps i recursos materials.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els aspectes astrals et beneficien enormement en l'àmbit romàntic. Amb la teva parella la flama de l'amor estarà més viva que mai. El solter disposarà d'una sensual seguretat en si mateix a l'hora de conquistar.

Es preveu un mes sense canvis en l'àmbit del treball. No és moment de passar a l'acció, però sí de revisar quin rumb vols que segueixi la teva carrera i començar a planificar els següents passos.

Pel que fa a la salut física, et trobaràs amb més energia que el mes passat i començarà a arribar a tu aquesta vitalitat que t'havia estat faltant.


Comentaris

envia el comentari