Els millors regals de Sant Valentí en funció del signe del zodíac

Si no saps quin obsequi pots fer-li per al dia dels enamorats, et presentem diverses propostes personalitzades segons l'horòscop de cadascú

San Valentín
Les millors idees de regals de Sant Valentí en funció del seu signe de l'horòscop | Horóscopo Mágico

Els Beatles ho afirmaven en una de les seves cançons més populars: només et cal amor. Les persones som animals afectius i també socials, i ens cal la força d'aquest sentiment tan bonic per tal de teixir lligams que durin i que ens satisfacin amb les persones que ens envolten, tal com explica 'Horóscopo Mágico'. El fet de sentir que ens estimen és imprescindible, especialment en un món en què cada cop s'imposa més la cultura de l'individualisme.

Per això, pensem que es pot celebrar l'amor en qualsevol instant, i que si en tenim l'oportunitat no l'hem de desaprofitar. El mes de febrer ens duu una data molt rellevant per a tothom qui tingui parella i per a les persones que gaudeixen d'aquest sentiment tan bonic, tant amb els seus amics com amb la seva família o cercle proper: es tracta de Sant Valentí, el dia dels enamorats.

A banda, et portem les propostes de regals més adaptats al signe zodiacal d'aquella persona tan especial, perquè el vostre dia dels enamorats estigui ple d'alegria, de tendresa i de felicitat.

Història de Sant Valentí: el 14 de febrer, com va passar a ser el dia dels enamorats?

San Valentín
No saps què li pots regalar per Sant Valentí? Aquí tens idees de regals en funció del zodíac de l'altre | Horóscopo Mágico

Aquesta celebració tan carregada d'amor es va originar als països anglosaxons, durant els temps de l'imperi romà. La llegenda ens explica que, en aquella època, el governador que hi havia era en Claudi II i que va establir la prohibició de celebrar matrimonis entre les parelles de joves, a causa d'un interès de caire bèl·lic. Però hi va haver un sacerdot, sant Valentí, que no estava d'acord amb aquesta prohibició: va desafiar en Claudi II i es va posar a casar moltes parelles de joves d'amagat.

Ara bé, tal com diu la dita, ‘A Deo rex, a rege lex’ —això significa ‘De Déu el rei, del rei la llei’—, i el governador Claudi II va descobrir l'activitat de sant Valentí i el va tancar a la garjola fins que, el dia 14 de febrer de l'any 270, el va fer executar. Així, la data triada per executar el sant va esdevenir l'homenatge a l'amor més important de tot el planeta.

  • Et recomanem: Els encanteris d'amor ideals per al dia de Sant Valentí

Propostes de regal! Els 24 regals més adequats de Sant Valentí en funció del seu signe zodiacal

Descobreix quins són els 24 regals més indicats per fer a la teva mitja taronja durant el dia de Sant Valentí, en funció del signe de l'horòscop que tingui. Així doncs, en cas que no sàpigues quin regal li pots fer a aquella persona tan especial en una data tan assenyalada, continua llegint!

Els millors regals per al signe Àries

No saps què oferir-li per Sant Valentí? Estàs boig o boja per una persona amb l'horòscop Àries? Aleshores, has arribat al lloc indicat. En funció del seu signe del zodíac, en aquesta data tan especial Àries, que és un signe de foc, es vincula amb la passió i amb el moviment. D'aquesta manera, per tal de gaudir d'un bon dia de Sant Valentí amb aquesta persona, el seu signe de l'horòscop ens revela que el millor regal que li pots fer és un kit eròtic. N'hi ha de moltíssimes classes diferents i, a banda, li podries complementar aquest regal amb uns vals que pots elaborar tu i que continguin activitats i reptes ben tòrrids. Segur que embogeix!

San Valentín
Els regals de Sant Valentí més interessants per als Àries són un kit eròtic o bé un coixí que estigui personalitzat | Horóscopo Mágico

Ara bé, si es tracta d'una opció que et sembla arriscada i no t'acaba d'agradar, no pateixis: hi ha altres possibilitats. Una part de l'entusiasme d'aquest signe l'ajuda a amagar la seva part més dolça, que normalment intenten camuflar, per tal d'evitar mostrar-se vulnerables. Això no obstant, si durant aquesta jornada li ofereixes un coixí personalitzat amb una foto de tots dos o amb una frase que hagis pensat per a l'ocasió, li arribaràs a l'ànima.

Els millors regals per al signe Taure

Li has de fer un regal de Sant Valentí a una persona que té el zodíac de Taure? Aleshores, el primer que et cal és preparar la teva cartera: Taure és un signe que gaudeix amb la distinció i amb les millors coses i, per això, no es conformarà amb un d'aquells regals que solen fer-se per quedar bé i prou. Com a mínim, caldrà que sigui un detall ben singular, pensat per al dia dels enamorats. Per exemple, un val per a una nit romàntica d'hotel segur que li encanta.

San Valentín
El signe de Taure gaudirà molt per Sant Valentí si li regales una nit romàntica d'hotel o un puzle que sigui personalitzat | HoróscopoMágico.com

Ara bé, no cal que t'arruïnis amb el regal de la teva parella. Si el teu pressupost és més reduït, també se li poden fer altres regals en funció dels trets d'aquest signe de l'horòscop: la paciència és una de les qualitats que caracteritzen el signe de Taure i, per això, una altra molt bona opció de regal seria oferir-li un puzle que estigui personalitzat, amb la millor foto que tingueu de tots dos. Segur que li agrada molt i, a banda de servir per decorar alguna part de la casa, us ajudarà a viure moments únics mentre el feu.

Els millors regals per al signe Bessons

Els regals més adequats per a les persones nascudes amb el signe del zodíac de Bessons, com sempre, tenen relació amb el nen que duen a dins, que no vol créixer i que té ganes contínues d'aprendre. Així doncs, els regals més indicats per a les persones amb aquest zodíac es relacionen amb el seu món fantàstic i amb els reptes per a la seva intel·ligència.

En aquest sentit, hi ha un àmbit perfecte que combina aquests aspectes i deixarà meravellats els Bessons: es tracta de la màgia. Per tant, si durant una de les jornades més màgiques de tot l'any regales a la teva parella entrades per anar a veure un espectacle de màgia, segur que l'encertes.

San Valentín
Els Bessons gaudiran d'allò més amb un espectacle d'il·lusionisme o bé amb un llibre que estigui personalitzat | Horóscopo Mágico

Ara bé, els Bessons també es poden conquerir amb un altre regal, que no cal que sigui tan complex i que té la mateixa efectivitat que el primer. Sabem del cert que es tracta d'un signe que gaudeix molt amb la lectura. Per això, per què no li regales un llibre personalitzat amb la història de tots dos? Es tracta d'un regal que, òbviament, et prendrà una mica de temps, però t'ajudarà a fer que se senti la persona més afortunada del planeta. T'hi animes?

Els millors regals per al signe Cranc

Tens ganes de conèixer quin regal és el més adient per als Cranc durant la jornada de Sant Valentí? Aleshores, cal que sàpigues que la rellevància dels regals per a ells estarà més centrada en el valor emocional que puguin tenir que no pas en el monetari, perquè es tracta d'un signe del zodíac molt tendre i dolç. Per això, si li fas un vídeo segur que el faràs emocionar.

San Valentín
Els regals de Sant Valentí més útils per al signe de Cranc són un vídeo casolà o una cançó personalitzada | Horóscopo Mágico

Hi ha, a banda, una altra opció que pot fer-lo emmudir i que pot multiplicar exponencialment la seva felicitat. Has sentit a parlar alguna vegada de les cançons personalitzades? Hi ha un gran nombre de llocs web a internet que et proporcionen aquest servei i t'ajudaran a escollir l'artista i la classe de música que vols, i tu únicament has de pensar un missatge que li vols enviar. Es tracta d'un regal carregat de romanticisme i d'originalitat, i si li ofereixes a la teva parella Cranc segur que es commou.

Els millors regals per al signe Lleó

Per trobar els regals més indicats per a les persones amb el signe Lleó, cal que tinguis en compte que a aquestes persones els cal sentir que són especials i úniques. Per això, el regal que li facis ha d'aconseguir transmetre aquesta idea, que és alhora senzilla i complicada. És un signe zodiacal ben singular i, per això, el seu obsequi també haurà de ser singular. Què pot ser-ho més que oferir-li una estrella amb el seu nom? Absolutament res. Ensenya-li que és el teu cel, o que és el teu univers, i concedeix-li el privilegi de tenir un astre que dugui el seu nom. No es podrà resistir al regal!

San Valentín
Els regals més interessants per a les persones amb el signe Lleó són un pot amb «mil raons que fan que te l'estimis» o una estrella | Horóscopo Mágico

A banda de tot això, també has de tenir en ment que, tot i que als Lleó els encanten el poder i els luxes, igualment posseeixen un cor molt tendre sota aquestes capes d'independència i extraversió que els caracteritzen. Per això, pots mirar de deixar-lo sense armes a través d'un pot que tingui tot de papers petits amb les raons, per escrit, que diuen que te l'estimes. Un regal econòmic i senzill que té un gran valor a nivell sentimental.

  • Fes un cop d'ull a: Les 16 millors pel·lícules per veure en parella

Els millors regals per al signe Verge

Es tracta d'una persona discreta i que es pren a la valenta el fet de viure de manera equilibrada i sana. Això és un tret rellevant, perquè defineix el fonament que ens indica els regals més adequats que li podem fer durant la jornada de Sant Valentí. D'aquesta manera, als Verge no els fascinaran els regals més cars i ostentosos, sinó que els encanten els obsequis més modestos que tenen un sentit ben profund.

Un exemple d'això seria un braçalet elaborat amb les ones de so de la teva veu. Tens clar quin és el seu funcionament? No és difícil, només et cal enregistrar una nota vocal amb un missatge ple de romanticisme, aleshores l'envies i rebràs, a canvi, un collaret o un braçalet que tingui la forma de les teves ones sonores.

San Valentín
Els regals de Sant Valentí més indicats per als Verge són una caixa d'experiències per a 'runners' o bé un braçalet que estigui fet amb ones sonores | Horóscopo Mágico

Si no estàs convençut o convençuda del tot amb aquesta proposta, també pots fer una apel·lació al seu cantó més saludable i oferir-li una caixa d'experiències per a 'runners'. Normalment donen la possibilitat d'escollir entre diverses curses i activitats esportives similars per inscriure-s'hi, i n'hi ha algunes que també van acompanyades d'una nit en un hotel. Així doncs, resulten un regal perfecte per a les parelles d'enamorats. És difícil trobar coses més simples que facin tan felices les persones.

Els millors regals per al signe Balança

Les persones Balança són diplomàtiques i equilibrades. Ara bé, de tant en tant també tenen alguna temptació. Si vols saber quins són els regals més indicats per a aquest signe zodiacal, cal que et centris en la seva principal debilitat: l'estómac. Tot i que li pugui ser difícil de reconèixer, la persona Balança no es pot resistir davant dels excessos, i el fet d'afirmar que l'estómac és com un segon cervell aquí té una rellevància especial. Així doncs, el millor és evitar les foteses i optar per reservar taula en un bon restaurant. Segur que així passarà una vetllada de Sant Valentí increïble.

San Valentín
Els regals de Sant Valentí més adequats per al signe Balança són els sopars romàntics en bons restaurants o bé els kits per elaborar cervesa casolana | Horóscopo Mágico

Igualment, el segon possible regal per als Balança també té a veure amb els plaers gustatius, tot i que no caldrà que et gastis una gran quantitat de diners per fer-los contents. Probablement alguna vegada has sentit a parlar dels kits per elaborar cervesa a casa, que tenen tots els aparells necessaris per confeccionar aquesta beguda. Doncs aquest és un regal perfecte per als Balança, perquè combina el seu gust pels plaers amb l'esperit curiós que els caracteritza.

Els millors regals per al signe Escorpí

Es tracta de persones que al principi podria semblar que no són gens fàcils per als regals perquè tenen una gran complexitat, però si volem encertar el nostre regal del dia dels enamorats per a una persona Escorpí no ens caldrà atabalar-nos gaire: hem de tenir en compte, en canvi, que rere aquesta extravagància els individus amb aquest signe tenen una personalitat ben sensible, tendra i sociable.

Per aquest motiu, el regal més interessant que podries fer-li és ensenyar-li que és la teva aposta. Podries invertir una mica del teu temps i preparar-li un joc de taula personalitzat. Per exemple, el 'Lovopoly' és un joc que està de moda avui en dia: es tracta d'una versió del 'Monopoly' però que s'adapta al teu vincle sentimental.

San Valentín
Als Escorpí els encantarà rebre un joc del 'Lovopoly' o bé una màquina per preparar cotó de sucre o crispetes | Horóscopo Mágico

Una altra opció molt interessant també és regalar-li una màquina de cotó de sucre o de crispetes, en funció dels seus gustos, per tal d'ensenyar-li que tens ganes de viure moltes nits i tardes en què gaudeixis a casa de la còmoda sessió de manta, sofà i pel·lícula. És difícil trobar un moment igual de romàntic. Ofereix-li el teu interès i encara conqueriràs més el seu cor!

Els millors regals per al signe Sagitari

Per fer-li un bon regal al signe més aventurer de tots, cal que et centris en el seu esperit viatger i de fulla que es mou en funció del vent. Així, les escapades romàntiques són la millor opció per tal de consolidar els seus sentiments amorosos cap a tu. Per als Sagitari, el món és massa interessant i massa gran com per estar sempre en un únic lloc.

San Valentín
Els regals de Sant Valentí més interessants per als Sagitari són els viatges o els projectors d'estrelles | Horóscopo Mágico

Ara bé, som conscients que no tothom té pressupost per regalar un viatge, i menys si el destí que té ganes de visitar és molt llunyà. Per aquesta raó, també es poden buscar alternatives que puguin mirar de reemplaçar una de les activitats que més agraden als Sagitari: observar el firmament i la seva immensitat. Saps què són els projectors d'estels? N'hi ha que aconsegueixen plasmar la gran magnificència que posseeix l'Univers, i la pots admirar des de dins del teu llit.

  • Article recomanat: Les millors 10 idees de regals de Sant Valentí per a homes

Els millors regals per al signe Capricorn

Tot i que inicialment podem pensar-nos que als Capricorn els pot agradar qualsevol regal que tingui un vincle amb el seu entorn laboral, en realitat els regals més interessants per Sant Valentí en funció d'aquest signe del zodíac són uns altres: de fet, Capricorn té ganes de poder gaudir més i d'allunyar-se uns instants de les seves responsabilitats. Per això, si necessites propostes per tal de fer-li un bon obsequi, una opció interessant seria un kit d'spa. D'aquesta manera, es podrà relaxar i gaudirà d'instants plaents.

San Valentín
Els regals més interessants que pots fer-li a un Capricorn per Sant Valentí són unes nines com les 'fofucha' o un kit d'spa | Horóscopo Mágico

Sigui com sigui, també cal reconèixer que igualment els encantaran els regals que impliquin molta estona de feina, perquè s'hi sentiran ben identificats. Així, una idea interessant també pot ser oferir-los dues nines 'fofucha' que se us assemblin, per tal de travessar totes les barreres que puguin tenir i arribar-los a l'ànima.

Els millors regals per al signe Aquari

Normalment, les persones nascudes sota el signe d'Aquari es conformen amb poca cosa i s'estimen més fer regals que no pas que els en facin. Sigui com sigui, a aquest signe se li poden oferir coses ben diverses, i els regals més interessants de Sant Valentí per a ells són simples però efectius.

En primer lloc, cal remarcar que els Aquari són distingits i originals, i que normalment s'emocionen quan els fan un regal senzill que estigui fet per una persona important, més que quan reben un regal molt exclusiu que no hagi costat gens estona obtenir o confeccionar. Per això, els agradarà molt que els ofereixin un quadre que estigui elaborat a mà amb fil, seguint el denominat 'string art'.

San Valentín
Els regals que més triomfaran entre els Aquari durant la jornada de Sant Valentí són els quadres fets amb fil o els llibres electrònics | Horóscopo Mágico

Ara bé, si no tens gaire traça amb les manualitats, no cal patir: també pots apel·lar a altres característiques típiques del signe d'Aquari. Entre altres coses, gaudeixen molt amb els elements que tenen un vincle amb la tecnologia i, per aquesta raó, els llibres electrònics els ajudaran a aprendre i a descobrir noves coses. Aquest obsequi farà que la teva mitja taronja Aquari et consideri algú molt i molt especial.

Els millors regals per al signe Peixos

Tal com segurament sap tothom, el signe de Peixos representa el romanticisme en estat pur. Per tant, els regals que més el faran feliç són els que tinguin algun vincle amb el seu cantó vulnerable i tendre. Així doncs, com més magnífic i sorprenent sigui el regal, més en gaudirà. T'has plantejat mai que li podries comprar una gran quantitat de flors i col·locar-les per tota la casa? Potser sembla un regal previsible o típic, però un obsequi tan romàntic faria embogir les persones d'aquest signe.

San Valentín
Els regals de Sant Valentí més indicats per als Peixos són les flors o bé un rellotge o un anell de compromís | Horóscopo Mágico

Ara bé, la idea més interessant per oferir als Peixos té una dimensió superior, tot i que únicament pot funcionar en les parelles més consolidades i que vulguin fer el pas definitiu per al seu vincle sentimental: aconsegueix un rellotge o un anell de compromís i demana-li la mà.

Hi pot haver un moment més apassionat i romàntic per demanar-li que es casi amb tu? Serviria per coronar d'èxit aquest dia de Sant Valentí, el més especial de tots els que hagueu viscut fins ara. Segur que les teves amistats i la família estaran encantats amb la notícia i tindran moltes ganes d'anar a la celebració. No ho dubtis més i ajuda'l o ajuda-la a fer realitat el seu somni!

  • També pots llegir: Les millors 10 idees de regals de Sant Valentí per a dones

Comentaris

envia el comentari