9 de març 2020 - Superlluna de Cuc en Verge: La teva predicció especial i el seu ritual màgic

Descobreix que t'ofereixen els astres en aquest dia tan singular

Imatge d'un cel amb Superlluna

La fase de Lluna Plena correspon al moment en el qual la Lluna està exactament en el costat oposat del Sol en relació amb la Terra. La Lluna s'aixeca quan es posa l'astre rei. La pròxima Lluna Plena tindrà lloc el 9 de març de 2020, i serà la Superlluna de Cuc en Verge. A continuació, t'expliquem quins són els seus beneficis, una predicció especial i un ritual per desenvolupar aquest dia.

Superlluna de Cuc en Verge: Pren el control de les teves emocions

La Lluna té una influència directa en les marees, però també dins de tots i cadascun de nosaltres. La pròxima Lluna Plena en Verge ens serà molt útil per a prendre el control de les nostres emocions.

Gairebé diàriament sentim episodis d'ansietat dins de nosaltres, i això pot tenir un impacte nociu dins de les nostres emocions; destinem molta energia al control d'aquestes, i com a conseqüència, sentim fatiga.

Aquest 9 de març de 2020, la Lluna estarà més a prop de nosaltres i tindrà el seu màxim a les 18:47 a Espanya.  podrem beneficiar-nos del seu impacte per trobar una mica d'equilibri, descobrir en quin lloc ens trobem i decidir de manera clara cap a on ens volem dirigir. És una Lluna molt analítica, perfeccionista, treballadora i meticulosa, brinda excel·lents qualitats organitzatives i un sentit pràctic i pragmàtic.

Predicció especial: Com t'afectarà la Superlluna de cuc en Verge?

La Lluna Plena en Virgo (9 de març de 2020) és dolça i està plena de símbols. És molt útil per resoldre problemes d'amor. Ens convida a obrir el nostre cor i acceptar les nostres emocions.

ÀRIES

La predicció per al 9 de març de 2020 d'Àries revela una presa de consciència nova. Aconseguiràs ser més assenyat, assumiràs que cadascun dels teus actes té una conseqüència, més o menys gran. Desenvoluparàs la teva capacitat per a posar-te en la pell de qui està enfront de tu, i actuar millor.

TAURE

Aquesta configuració astral del 9 de març de 2020 pot causar un gran enrenou en les relacions romàntiques de Taure. No és que et vagi a faltar passió, però et veuràs en una tessitura particular, havent de fer front a preses de decisions que no estaven previstes.

BESSONS

La teva predicció especial és bastant positiva, et situarà en el mateix pla emocional que la persona a la qual estimes. Aprèn a gestionar les teves emocions i viuràs moments divins i inoblidables. Si fa temps que sospires per algú, arriba l'hora de demanar-li una cita.

CRANC

La Lluna Plena en Verge porta una predicció de somni per a Cranc, podràs donar sortida a aquestes emocions que reprimeixes. Deixa la timidesa o el rubor a un costat i viu en primera persona bones i intenses aventures. Només et poden passar coses agradables, fins i tot si estàs desencantat.

LLEÓ

A Lleó li caurà la bena que tenia en els ulls, i gràcies al suport de la Lluna Plena en Verge sabràs clarament el que vols i podràs destriar els mitjans per a aconseguir-ho. La predicció d'aquest 9 de març de 2020 apunta que podràs evolucionar al teu propi ritme i trobar allò amb el que somies.

VERGE

La Lluna Plena en Verge, el teu signe, et permet actuar amb prudència i saviesa. Llançaràs llum a un assumpte complicat i aconseguiràs aclarir la teva situació. Assegura't de saber tot allò que necessites i així et sentiràs millor amb tu mateix i també amb el teu entorn. 

BALANÇA 

Aquest 9 de març de 2020 és molt bon dia per considerar nous mètodes per relacionar-te amb els altres. Posa en ordre les teves emocions i expulsa de la teva vida a aquestes persones que no et fan bé, perquè només aconsegueixen intoxicar la teva felicitat. Aconseguiràs equilibrar el teu cor o sortir d'una situació sentimental precària.

ESCORPÍ

Incitat per la Lluna Plena a Verge estaràs més disposat a fer concessions, l'atmosfera del teu dia a dia es veu més nítid. Comprovaràs que si fins ara et faltava relaxació o calidesa ha estat en part per culpa teva perquè tu mateix et limites.

SAGITARI

La predicció de Sagitari per a la Lluna Plena en Verge apunta un dia tranquil, almenys, en el teu interior. Estaràs més atent als qui t'envolten i podràs ser comprensiu i amable amb tots. Fins i tot aconseguiràs posar-te en la pell d'aquella persona amb la qual has discutit i comprendràs la seva postura.

CAPRICORN

En les teves emocions tot serà una mica inestable i estarà subjecte a revessos. La Lluna Plena en Verge et conduirà a una evolució, aconseguiràs un canvi sobtat de sentiments i per fer més sòlides aquestes relacions que s'han tornat inestables. La predicció assenyala a més que es potenciarà el teu desig de divertir-te.

AQUARI

Vius la vida amb el peu trepitjant el pedal de les emocions i tan de pressa experimentes tot, que el teu rendiment tendirà a disminuir. La Lluna Plena en Verge d'aquest 9 de març de 2020 t'ensenyarà a no fer res que no estigui en uns marges raonables, i així aconseguiràs evitar uns errors que estàs a punt de cometre.

PEIXOS

Aprofita les afluències favorables de la Lluna Plena en Verge per millorar el teu benestar emocional. Per fora pots semblar molt dur, però pocs coneixen la teva fragilitat interna. Les teves relacions conjugals es tornaran més clares i comprendrà millor els sentiments i intencions de la teva parella.

 

Ritual màgic per la Superlluna de Cuc en Verge

Pots aprofitar aquest fenomen per treure alguns problemes que hi ha en la teva ànima, d'una forma senzilla. Col·loca davant teu una espelma de color rosa o blau pastís, vinculats a Verge. Encén-la. Medita deu minuts. Concentra't en la teva respiració i calma la teva ment.

A continuació recita la següent oració: «M'allibero dels meus problemes. El meu cor és net i pur. Les meves penes ja no em controlaran. Sóc llum, sóc un amb la llum. Em sento renovat, sóc el far d'aquesta llum, per a mi i per al món que m'envolta».


Comentaris

envia el comentari