La predicció mensual del mes de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al mes de setembre 2020. La predicció completa dels astres sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Setembre s'enlairarà en un clima de serenitat constant, almenys, durant les seves primeres setmanes. Viuràs moments sens dubte feliços i agradables, però no allunyis els teus peus de terra: hi ha problemes del passat que segueixen aquí, encara sense solució.

Posa't al dia teus deutes pendents; en cas contrari creixeran fins al punt d'asfixiar-te. Podràs avançar en la teva feina, però serà una millora lleu.

Procura moure't i fer una mica d'esport, presta atenció al teu estat físic, i utilitza el cotxe el mínim. Procura anar sempre a peu, a qualsevol lloc a què hagis d'acudir.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Comences aquest nou mes amb molt domini sobre els teus instints romàntics; li donaràs a l'amor el lloc que es mereix en la teva vida, i ho posaràs per sobre de totes les coses juntament amb el plaer.

El teu instint es combina amb multitud de noves idees i motivacions. Gràcies a això, podràs fer passos importants per millorar en la teva situació professional.

Hi ha parts que vols canviar del teu cos, per exemple, la teva massa muscular, o vols baixar alguns quilos? No perdis el temps entre laments i passa a l'acció, només així aconseguiràs els teus somnis.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les millors solucions en l'amor les trobaràs quan et submergeixis en un diàleg afectiu i profund en el qual puguis mostrar el que hi ha en el teu cor més enllà de totes les màscares.

En l'econòmic el teu regent portarà grans idees d'expansió i aconseguiràs alguns objectius que no imaginaves al voltant de la comercialització dels teus productes o serveis.

En la salut la majoria dels nadius viurà un mes sense sobresalts sempre que tinguin cura de portar una vida ordenada pel que fa al descans i l'alimentació.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest novè mes de l'any comença amb una bona predisposició per escoltar a tot aquell que ho necessiti, ja sigui la teva parella, un bon amic o qualsevol membre de la teva família. Tant de bo t'apliquessis alguns dels consells que dones per portar una vida més calmada!

Hi ha cert descontrol laboral en la teva vida; tens unes ganes molt fortes de créixer, però tries camins que no t'acaben d'interessar.

La paraula cansament sortirà de la boca cada dos per tres; certament en molts moments et sentiràs esgotat, no dominaràs bé les teves energies i les esgotaràs abans del necessari.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Serà un mes esplèndid per a tu en el terreny amorós. Atrauràs mirades, sospirs, somriures i pretendents per tot arreu. Estaràs i et veuràs brillant, esplèndid, i amb el teu atractiu pels núvols. Si estàs solter viuràs diversos romanços.

El setembre és una posada a punt per als teus projectes, trobar una nova feina, començar un pla d'estalvis, fer nous contactes, reprendre estudis inacabats, fer presentacions, i començar noves rutines que et facin ser més productiu.

Compte amb la teva actitud davant el volant, la velocitat et farà sentir bé però no estrenyis tant l'accelerador. Et sentiràs genial amb tu mateix.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Venus remou la teva estabilitat sentimental. Et sentiràs desubicat en moltes ocasions, la teva realitat no concorda amb allò que t'està demanant el teu cor. Alguns feliçment casats fantasiaran amb viure aventures lleugeres, que no tinguin continuïtat. En secret, això sí.

Es potencia el teu pensament estratègic, i sabràs com moure el teu peó per arribar a l'última casella. Apostaràs per fer passos curts però precisos, reivindicant els teus èxits.

Controlar el teu descans i la qualitat del teu somni és essencial per controlar els teus problemes de salut; si el cansament és present en la teva vida, qualsevol malaltia semblarà més gran.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor aquest mes estaràs sota els efectes ardents de Mart en Àries en l'eix de la relació per excel·lència. Utilitzaràs i abusaràs de la teva llegendària diplomàcia i et dona l'opció de mantenir un mínim d'equilibri entre tu i els altres.

Pel professional, pot ser que es doni algun esdeveniment incòmode dins d'aquesta àrea. Es presentarà alguna baralla o discussió o alguna cosa que acaba per incomodar-te o molestar-te.

En la salut, en determinats moments et sentiràs una mica regirat a escala emocional sobretot perquè t'enfrontaràs a canvis i transformacions.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

El central serà l'amistat i els ideals, el fet de saber el que desitges en aquest moment es viurà com un desafiament i alhora sentiràs la il·lusió d'estar fent un nou camí en la teva vida afectiva.

Trobaràs les eines per lluir la seva gran capacitat de treball i podràs brillar en tot el que facis si evites els conflictes i centres l'atenció en el positiu.

Per a aquest mes els fills de Plutó hauran d'atendre les necessitats del cos i de la psique sense ignorar cap símptoma o senyal que percebin.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Serà un mes de sort en l'amor per als arquers, les estrelles estan a favor vostre. Ets irresistible i potser, potser, també vulguis donar-li les regnes a la teva imaginació. Endavant!, pots fantasiejar i veure complerts els teus desitjos.

En el terreny laboral, aquest mes potser estàs buscat una mica de justícia a l'hora de decidir qui s'encarrega del projecte i qui ha de fer les fotocòpies a la feina.

En la salut, és important fer exercici regularment, has de mantenir el teu cor sa, físicament. Però també has de mantenir-te àgil, emocionalment.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Potser et costa dir amb paraules el que necessites i el que sents. La major part del mes hauràs de lluitar amb una necessitat d'expressar-te de manera harmoniosa.

Potser has de tornar a estudiar després d'un temps en el qual creies que ja havies acabat la teva formació i la realitat et demostra el contrari. Serà molt favorable que tinguis la predisposició per fer un gir a la teva vida laboral per mitjà d'una major habilitat en la teva manera de comunicar-te.

Els astres indiquen una notable millora de la seva salut física i d'aquells petits símptomes que pertorben la seva vida quotidiana.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció de setembre revela que les dues primeres setmanes estaran marcades per l'arribada de Venus al teu cel, el que donarà lloc a un període molt protegit en el pla amorós.

Pel laboral, aquest mes constataràs que sempre hi ha espai per experimentar amb alguna cosa nova, així que les dues primeres setmanes, assegura't de permetre't l'oportunitat d'experimentar coses noves.

En la salut, el més important per a tu serà dormir bé, menjar bé i fer exercici, sobretot si has estat estressat o sota un clima de tensió. Mira aquests factors primer.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs que el teu enamorat actuï més com un amic que com la teva parella. Voldràs tenir converses estimulants, fer plans en grup, sortir de festa i riure molt. El solter ha de ser més realista a l'hora de buscar l'amor.

No estaràs disposat a sacrificar més hores de temps lliure per treball així que t'organitzaràs millor i seràs més eficient en la teva feina. Planificaràs com acabar amb els teus deutes com més aviat millor.

Amb l'energia de Verge començaràs una dieta més saludable, voldràs tenir una alimentació variada i saludable. Les sorpreses i imprevistos podrien provocar-te episodis d'ansietat.


Comentaris

envia el comentari