YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop setmanal de l'1 al 7 de febrer

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana de l'1 al 7 de febrer de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Oxigenaràs el teu cor i apostaràs per històries sòlides i belles. Com a solter t'has cansat ja de les aventures breus; el temporal o el superficial pot ser un bon aperitiu, però el plat principal ha de tenir un sabor més intens.

Les estrelles es mostren indulgents amb els errors que has comès en el teu treball; petites fallades que encara et persegueixen i que fan que fallis en labors d'allò més elementals.

A poc a poc aconseguiràs trobar solucions als teus problemes quotidians, i si estàs enfrontant-te a una malaltia coneixeràs un nou tractament que t'alleujarà considerablement.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)


Gràcies al teu poder interior seràs més que passional amb la persona estimada. Deixaràs les teves exigències a un costat, així com les teves intoleràncies i et lliuraràs per complet de la forma més terrenal i salvatge que hi ha en la teva essència de Taure.

Hauràs de fer més d'una i de dues gestions relacionades amb el teu treball; tens molts dubtes i perds el temps repassant les coses una vegada i una altra.

La falta de temps pot jugar en contra teva per a anar al gimnàs; a més, seràs un mestre donant excuses per a no suar la samarreta.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts nadius es troben aquesta setmana amb la necessitat de començar a desplegar la seva afectivitat d'una manera més concreta. Comunicar el que senten i expressar amor pot ser una bella manera de començar un nou recorregut amb la parella.

La retrogradació del planeta Mercuri, el teu regent, que et proposa realitzar una revisió exhaustiva de tots els detalls de contractes, moviments de diners, compres de gran valor i altres assumptes que impliquin un cost alt.

La salut dels fills del signe dels bessons no podria ser millor aquesta primera setmana del mes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dissipes les tensions en les teves relacions; no tens problema a parlar llargament de qualsevol situació que se surti del que s'estableix, i la teva parella acceptarà la teva bona voluntat. L'actitud defensiva no va amb tu: si has d'admetre els teus errors, ho faràs.

Pren bona notes de les teves idees professionals; a vegades se t'encén la bombeta mentre estàs desdejunant, o just abans de ficar-te en el llit. Posa paraules a tot allò que passi pel teu cap.

Lleva't la màscara de vergonya que t'impedeix demanar ajuda pels teus problemes i malalties.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Prosperitat i estabilitat en el terreny amorós tret que la teva parella intenti interposar-se en la teva carrera professional. Si això últim ocorre la ruptura està assegurada. El solter viurà en les seves carns un enamorament sobtat de Cupido.

En el treball, aniràs a la teva bola i et centraràs en fer bé el teu treball sense deixar que el soroll extern et distregui. Això es veurà recompensat amb felicitacions per part dels teus superiors. La teva actitud envers la teva economia se centrarà en estalviar el màxim possible.

La teva salut serà bona. L'activitat física en parella serà la millor manera de fer exercici.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El nadiu de Verge es trobarà en uns dies carregat de desconfiança. T'han dit moltes vegades que en aquesta vida no és or tot el que rellueix, i per això no et fiaràs de les primeres impressions.

Es fomentaran la formació de noves relacions empresarials; especialment tindrà bastant fortuna aquell que mai s'havia embarcat en un negoci personal.

La teva salut estarà en bona forma; no seràs el signe més dinàmic de tot l'Horòscop, però tampoc seràs un sac de llàstimes. Somriu llavors, encara que sigui de manera subtil.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta primera setmana de febrer els Balança no ho tindran massa fàcil en l'amor, no obstant això, rebran l'ajuda d'un trio de planetes que farà que les coses siguin més suportables, donant-los capacitat per a afrontar tot amb sentit de l'humor.

En l'àmbit laboral, hi haurà diverses situacions a les quals Lliura haurà d'enfrontar-se aquesta setmana.

Pel que fa a la teva salut, aquesta setmana hauràs d'estar pendent de cada símptoma i malaltia que pogués aparèixer per a solucionar-lo a temps. Els trànsits planetaris sobre el teu signe podrien complicar-te l'existència.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aprofundir a conèixer les pròpies pulsions no hauria de ser un problema Escorpió, sinó per contra és un valor agregat en la teva vida amorosa. Gaudeix de ser qui ets sense amagar-te, dóna't amor i brinda el millor de la teva personalitat.

La llar passa a ser el centre de l'acció per a molts nadius que necessiten sentir que la seva casa és agradable. El valor de la propietat podria influir en la cerca no obstant això una sorpresa podria sorgir per a molts nadius que rebran un oferiment increïble.

La salut aquesta setmana és bona. Necessitaràs cuidar els horaris de descans.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a aquesta setmana en l'amor Sagitari, parla de crisi i possibles problemes ocasionats per revelació d'informació o de gelosia. També et veuràs enfrontat als teus éssers estimats per prendre decisions sense comptar amb ells. No obstant això, cap a meitat de setmana, Cupid et donarà un respir, posant-se de la teva part.

En el professional hauràs de ser molt metòdic aquesta setmana si vols acabar el que has començat amb èxit.

En la salut, en general et sentiràs bastant bé aquesta setmana, de fet, la teva energia serà alta, sobretot els primers dies.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Massa càrrega horària en el treball pot interferir en la felicitat emocional i en la forma en la qual vius amb la teva parella. Necessites cuidar la teva relació i per això és necessari que trobin espais en els quals distendre's junts. Si estàs solter i desitges començar una nova història d'amor serà important que estiguis atent al que succeeix al teu al voltant i et prestis a sortir.

Venus continua la seva trajectòria per Aquari augmentant les possibilitats de guanyar diners amb molt poc esforç. Tens una possibilitat de fer les teves tasques amb menys sacrifici i no hauries de deixar-la passar.

Necessites descansar, divertir-te i relaxar-te si desitges cuidar la teva salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'aquesta primera setmana de febrer per a Aquari, revela que podria haver de fer front a pressions familiars, i condicions adverses que alenteixen o dificulten les seves experiències amoroses.

En el terreny professional, el més convenient aquesta setmana és que es mantinguin desperts i alerta. Hi haurà oportunitats per a fer realitat els teus objectius laborals, però hauràs d'actuar amb molta rapidesa.

En la salut, els teus nervis estaran a flor de pell, però per sort, l'ajuda de Júpiter en el teu signe, farà que puguis passar per aquesta fase de forma més lleugera.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)


La teva parella intentarà amagar-te el que ocorre per a no preocupar-te. Recordi-li que sou un equip i tots dos esteu en el mateix vaixell, pot confiar plenament en tu. El solter tirarà la tovallola amb un amor no correspost.

Els Peixos que es dediquin a cura d'altres persones, sobretot en institucions d'edificis tancats i aïllats es veuran desbordats per una gran quantitat de feines i obligacions. Podries gastar-te molts diners i veure't en la tessitura d'haver de demanar ajuda econòmica.

Escoltar el teu cos et permetrà introduir millores en les teves rutines d'exercicis i evitar lesions futures.


Comentaris

envia el comentari