YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L’horòscop setmanal de l'1 al 7 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, de l'1 al 7 de juny

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Comença el sisè mes de l'any amb alguns episodis de gelosia, que podrien tenyir de grisa tots els colors de la teva relació de parella. No et refiïs dels rumors, i desconfia fins i tot del que veuen els teus ulls. Podries percebre coses que realment no estan ocorrent.

L'evolució de la teva carrera professional és innegable, tens una bona ambició i la combines amb la intuïció. Desperta el teu desig de triomfar i aconseguiràs el suport d'una sort excepcional.

El teu estat de salut dependrà en gran manera de la teva moral, així que procura fer coses que et resultin alegres.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents bell en aquesta setmana. En general, estaràs satisfet amb la imatge que et retorna el mirall, i això t'ajuda a seduir. Sé atrevit, corteja a aquesta persona que et fa perdre la raó.

Mercuri estimularà la teva creativitat en el treball, aconseguiràs fer-te notar d'una manera molt interessant. Perquè el seu mèrit sigui ben reconegut, sigues metòdic i disciplinat. Tingues molta cura amb l'alcohol.

Per descomptat, beure és un valor social ben establert, però no cal ser massa indulgent amb el seu consum.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta és una setmana fantàstica per als fills del planeta Mercuri que intentaran mantenir l'equilibri entre els seus desitjos de botar i jugar com a petits nens en un món que ofereix tot tipus de distracció i al mateix temps comprometre's.

Els que buscaven ocupació podrien rebre notícies encoratjadores d'empreses amb les quals han tingut entrevistes en el passat.

Els astres indiquen en les seves configuracions una estabilitat pel que fa a la salut dels nadius de Bessons. Gaudiran d'una excel·lent vibració energètica.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La setmana es presenta plena d'incògnites per als nadius que no tenen un gran moment sentimental. No saps si el millor per al teu cor és apostar per la teva relació de parella i treure-la a flotació, o treure la tisora i tallar tot sense compassió.

Tens un gran potencial, i en els dies esdevenidors el comprovaràs. Aconseguiràs grans avanços en el terreny laboral, deixant la por a un costat.

Deixa a tots amb la boca oberta. A l'hora de fer esport, vés amb compte: la teva resistència física, generalment molt alta, serà bastant normal aquesta setmana.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs un gran desig sexual que, si no és satisfet, et provocarà molta frustració. Hi haurà alguns frecs en la parella i serà amb els teus amics amb els qui et sentis còmode al 100%. El solter posseirà un halo molt sexy.

La setmana laboral serà positiva i agradable, encara que bastant atrafegada i repleta de reunions. Sorgirà l'oportunitat de viatjar a l'estranger. Voldràs ostentar luxes i podries caure en l'error de realitzar compres només per a presumir. El teu humor dependrà de les teves emocions.

Per a no tibar el cos, realitza estiraments al llarg dels dies i no oblidis l'activitat física.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Venus et dóna suport si estàs passant per una crisi en la teva parella. Presa al teu cònjuge de la mà i parleu de tot allò que tots dos heu callat per a no ferir a l'altre. Hi ha silencis que són més nocius que mil adjectius nocius.

Les teves decisions en assumptes de feina seran les millors del món, però no deixis que uns altres t'influenciïn. Hauràs de ser molt acurat per a triar el moment de comunicar les més grans notícies.

Un augment de la teva vitalitat ocorrerà alhora que alguns beneficiosos canvis que notes en el teu cos, fruit dels teus esforços i cures.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les relacions amoroses rebran el suport còsmic durant tota la setmana Balança. Els vincles més afavorits seran els relacionats amb parelles consolidades els qui gaudiran al màxim de passejos i temps d'oci.

En el professional, la presència del Sol, Mercuri i Mart en Bessons ressaltaran els teus dons de perspicàcia, enginy i esperit d'iniciativa. Demostraràs gran dinamisme i rapidesa en totes les teves tasques.

En la salut tot apunta a la tendència dels Balança a deixar-se portar per l'agitació de l'entorn. Però en aquesta setmana obtindràs grans beneficis precisament d'aquest comportament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Que meravellosa setmana t'espera, Escorpí, plena de passió i sensuals motivacions. Degustaràs amb delit i lentitud cada estímul sexual.

Cada petó i carícia aconseguiran una dimensió superior Pot ser que hagis de fer front a una situació molt negativa que et portarà a repensar la manera de moure't en l'àmbit social i professional.

Hi ha molta feina per fer en l'àmbit de la salut emocional, existeixen diverses tendències terapèutiques que podrien ajudar-te a avançar en temes que romanen donant tornades des de fa un temps en la teva ment.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per als solters, serà una setmana plena de contrastos, però també excitant i fonamental en l'amor. Començaràs el mes de juny amb molt de moviment, romanços apassionats t'esperen.

En el laboral i econòmic, els Astres prediuen que el que facis aquesta setmana no sols et donarà diners, sinó que també serà una ajuda útil per als altres, ja que les tasques solidàries ocuparan part del teu temps.

Per a la salut, aquesta setmana la tensió d'aquest nou cicle influirà negativament en ells. Tal vegada, fer-se una revisió mèdica general ajudi a evitar problemes.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta setmana inicia amb la lluna en el signe de Balança que no és el millor que li pot passar. La indefinició, les demandes d'afecte i els dubtes que porten aquest aspecte lunar solen pertorbar les relacions de Capricorn.

Si estàs a punt de mudar-te de llar a un nou pis o habitatge és necessari que vegis tots els detalls abans de signar un contracte.

Mart s'acostarà a Neptú aquesta setmana i això pot atreure enganys. Saturn que tornarà sobre els seus passos per a recordar-te la importància de la cura i la mesura en els seus hàbits.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari tindran la possibilitat d'enamorar-se profundament aquesta primera setmana de juny. No obstant això, són poc decidits a condicionar la seva llibertat als seus sentiments, per la qual cosa es comprometran a mig fer.

Alguns Aquari fins i tot rebran la grata notícia del seu merescut ascens, en tant que uns altres canviaran de treball amb total bona sort. Els Aquari, lluny estan de témer a les malalties, per contra, solen passar per alt els petits senyals que poden manifestar-se esporàdicament quant a certes disfuncions orgàniques es refereix.

Els Astres t'afavoriran per a tenir bona salut.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els dubtes apareixeran en trobar-te amb la teva ex-parella. Hi hauran disputes familiars, no diguis res del que et puguis penedir. Amb la teva parella regnarà l'harmonia solament interrompuda per un atac de gelosia per part teva.

L'Eclipsi et porta canvis dràstics en el treball, i és que podries sofrir un acomiadament. O, que en un arravatament sigui tu qui el deixi perquè necessites passar més temps amb la teva família. Disposaràs d'un pressupost folgat però serà millor que el planifiquis.

A nivell físic hauran de cuidar-se molt els Peixos amb osteoporosis, ja que existeix risc de fractura de maluc.


Comentaris

envia el comentari